Moderator: SebaSTI
TomekW napisał(a):Swietna, powtarzam swietna jazda S1600 i to wszystkich zalog, naprawde milo bylo na to popatrzec no i ten dzwiek charakterystyczny (kto slyszal wie o czym mowie) Jedyny minus tp slabsza postawa Adamusa swoja droga ciekawe gdzie lewy przod urwal.
W Jugowie (os 12 Srebrna Góra) był objazd wysepki koło przystanku, dużo śmeci, wyleciał przodem na krawężnik. Chwilę postał ale odjechał. Zdjęcia z tego miejsca są na mojej stronie www.rajdykrakow.prv.pl
Ja jestem pod wrazeniem jazdy Grzyba w p206 1600, super autko i jazda.
TommiCrazy napisał(a):PWRC Niedoczekanie twoje co do fanów Kuzaja !!! ja niedaje Du*y tak jak wy fani co roku innego kierowcy!!!! na dobre i na złe jest się ze swoim ulubiencem!!!!
Kuzi,Czopik
w Mś Makinen i Rovanperra
TommiCrazy napisał(a): I na dowód ataków to zobacz sobie jakie sam tematy zakładleś oraz twoi koledzy!! texty tematów wcale nieświadczą o waszej mściwosci!!! jeszcze załużcie temat pt ( kiedy Kuzaj się zabije? )
LIPciu napisał(a):ten sie czuje pomówiony boshe.
koniec tematu bo i tak sie nie dogadamy.
zajmijmy sie akropolem bo jak tak dalej pójdzie to nie bedziemy pisać o niczym innym tylko o kuzaju.
przestańmy się spierać !!!
kto za?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość