Moderator: SebaSTI
jarexcc napisał(a):temat się rozwija....
trzeba chyba przeprowadzić referendum kto za kim....![]()
sami przyznajcie nikt nie dorobił się swojego tematu tutaj na forum...im się udało
a dinn to już po 2 miesiącach... co za kariera
dinn napisał(a):jarexcc napisał(a):temat się rozwija....
trzeba chyba przeprowadzić referendum kto za kim....![]()
sami przyznajcie nikt nie dorobił się swojego tematu tutaj na forum...im się udało
a dinn to już po 2 miesiącach... co za kariera
Prawie jak Nikosia Dyzmy
Mad Max napisał(a):kostek45 napisał(a):Zastanawiające jest to, że póki nie było użytkownika dinn, to wszyscy potrafili się dogadać a nawet jeśli dochodziło do kłótni/sporów to w sposób kulturalny można je było zakończyć.
To niesamowite, ja też to zauważyłem...
Mad Max napisał(a):Dinn twoje teksty w stylu Nie wtracaj się do dyskusji, która Ciebie nie dotyczy. są lekko rzecz ujmując żenujące - to nie jest Twoje prywatne forum i wypowiadać się oraz pisać na nim może każdy, w każdym temacie oraz w każdym momencie.
woocasch napisał(a):Dziwi mnie jedno, gdzie jest MOD? Gdy ktoś, źle wstawi fotkę, to pojawia się w 3 sekundy i poprawia i na czerwono upomina, a gdy w wielu wątkach jest po prostu burdel, to jakoś cisza i go nie ma. Rozumiem, że każdy ma swoje sprawy prywatne czy zawodowe, ale to nie trwa 5min tylko kilka dni, więc już najwyższy czas podjąć odpowiednie kroki
Wujeek napisał(a): Panowie ktorzy maja sobie cos do wyjasnienia dajcie sobie po razie i tyle po problemie
speedyzxz napisał(a):woocasch napisał(a):Dziwi mnie jedno, gdzie jest MOD? Gdy ktoś, źle wstawi fotkę, to pojawia się w 3 sekundy i poprawia i na czerwono upomina, a gdy w wielu wątkach jest po prostu burdel, to jakoś cisza i go nie ma. Rozumiem, że każdy ma swoje sprawy prywatne czy zawodowe, ale to nie trwa 5min tylko kilka dni, więc już najwyższy czas podjąć odpowiednie kroki
Seba ma prawo nie mieć czasu, tu problemem jest że jest sam
woocasch napisał(a):speedyzxz napisał(a):woocasch napisał(a):Dziwi mnie jedno, gdzie jest MOD? Gdy ktoś, źle wstawi fotkę, to pojawia się w 3 sekundy i poprawia i na czerwono upomina, a gdy w wielu wątkach jest po prostu burdel, to jakoś cisza i go nie ma. Rozumiem, że każdy ma swoje sprawy prywatne czy zawodowe, ale to nie trwa 5min tylko kilka dni, więc już najwyższy czas podjąć odpowiednie kroki
Jasne, że ma prawo, przecież napisałem, że rozumiem, że każdy ma swoje ważniejsze sprawy na głowie, ale często się zdarzało, że gdy ktoś wstawił za duże zdjęcie, to szybko był komentarz na czerwono,a teraz cisza z jego strony.
woocasch napisał(a):speedyzxz napisał(a):woocasch napisał(a):Dziwi mnie jedno, gdzie jest MOD? Gdy ktoś, źle wstawi fotkę, to pojawia się w 3 sekundy i poprawia i na czerwono upomina, a gdy w wielu wątkach jest po prostu burdel, to jakoś cisza i go nie ma. Rozumiem, że każdy ma swoje sprawy prywatne czy zawodowe, ale to nie trwa 5min tylko kilka dni, więc już najwyższy czas podjąć odpowiednie kroki
Jasne, że ma prawo, przecież napisałem, że rozumiem, że każdy ma swoje ważniejsze sprawy na głowie, ale często się zdarzało, że gdy ktoś wstawił za duże zdjęcie, to szybko był komentarz na czerwono,a teraz cisza z jego strony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości