Dinn VS Żółtodziób

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Re: Dinn VS Żółtodziub

Postprzez woocasch » poniedziałek, 9 gru 2013, 15:48

Dziwi mnie jedno, gdzie jest MOD? Gdy ktoś, źle wstawi fotkę, to pojawia się w 3 sekundy i poprawia i na czerwono upomina, a gdy w wielu wątkach jest po prostu burdel, to jakoś cisza i go nie ma. Rozumiem, że każdy ma swoje sprawy prywatne czy zawodowe, ale to nie trwa 5min tylko kilka dni, więc już najwyższy czas podjąć odpowiednie kroki :)
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez dinn » poniedziałek, 9 gru 2013, 15:58

jarexcc napisał(a):temat się rozwija....

trzeba chyba przeprowadzić referendum kto za kim.... :lol:

sami przyznajcie nikt nie dorobił się swojego tematu tutaj na forum...im się udało

a dinn to już po 2 miesiącach... co za kariera :lol:

Prawie jak Nikosia Dyzmy :lol:
"Nikt nic nie czy­ta, a jeśli czy­ta, to nic nie ro­zumie, a jeśli na­wet ro­zumie, to nic nie pamięta."
dinn
N3

Postprzez żółtodziób » poniedziałek, 9 gru 2013, 16:08

dinn napisał(a):
jarexcc napisał(a):temat się rozwija....

trzeba chyba przeprowadzić referendum kto za kim.... :lol:

sami przyznajcie nikt nie dorobił się swojego tematu tutaj na forum...im się udało

a dinn to już po 2 miesiącach... co za kariera :lol:

Prawie jak Nikosia Dyzmy :lol:

Jak miło że wreszcie sam się określiłeś...
żółtodziób
A8

Postprzez mototom » poniedziałek, 9 gru 2013, 16:38

Jaja ogolic i wysłać do przedszkola.
mototom
A6

Postprzez luks » poniedziałek, 9 gru 2013, 17:25

mototom napisał(a):Jaja ogolic i wysłać do przedszkola.

:wink:
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez wiechu100 » poniedziałek, 9 gru 2013, 17:46

No to i ja cos powiem bo w innych watkach nie chcialem, z uwagi na to, ze sporo juz tam offtopow...
Mad Max napisał(a):
kostek45 napisał(a):Zastanawiające jest to, że póki nie było użytkownika dinn, to wszyscy potrafili się dogadać a nawet jeśli dochodziło do kłótni/sporów to w sposób kulturalny można je było zakończyć.

To niesamowite, ja też to zauważyłem...

+1
Mad Max napisał(a):Dinn twoje teksty w stylu Nie wtracaj się do dyskusji, która Ciebie nie dotyczy. są lekko rzecz ujmując żenujące - to nie jest Twoje prywatne forum i wypowiadać się oraz pisać na nim może każdy, w każdym temacie oraz w każdym momencie.

+1
wiechu100
N3

Postprzez speedyzxz » poniedziałek, 9 gru 2013, 21:32

woocasch napisał(a):Dziwi mnie jedno, gdzie jest MOD? Gdy ktoś, źle wstawi fotkę, to pojawia się w 3 sekundy i poprawia i na czerwono upomina, a gdy w wielu wątkach jest po prostu burdel, to jakoś cisza i go nie ma. Rozumiem, że każdy ma swoje sprawy prywatne czy zawodowe, ale to nie trwa 5min tylko kilka dni, więc już najwyższy czas podjąć odpowiednie kroki :)

Seba ma prawo nie mieć czasu, tu problemem jest że jest sam
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez janex » poniedziałek, 9 gru 2013, 21:59

Wujeek napisał(a): Panowie ktorzy maja sobie cos do wyjasnienia dajcie sobie po razie i tyle po problemie

Lubie to!! :)
"WRC is for boys, group B was for men"
janex
N3

Postprzez woocasch » poniedziałek, 9 gru 2013, 22:18

speedyzxz napisał(a):
woocasch napisał(a):Dziwi mnie jedno, gdzie jest MOD? Gdy ktoś, źle wstawi fotkę, to pojawia się w 3 sekundy i poprawia i na czerwono upomina, a gdy w wielu wątkach jest po prostu burdel, to jakoś cisza i go nie ma. Rozumiem, że każdy ma swoje sprawy prywatne czy zawodowe, ale to nie trwa 5min tylko kilka dni, więc już najwyższy czas podjąć odpowiednie kroki :)

Jasne, że ma prawo, przecież napisałem, że rozumiem, że każdy ma swoje ważniejsze sprawy na głowie, ale często się zdarzało, że gdy ktoś wstawił za duże zdjęcie, to szybko był komentarz na czerwono,a teraz cisza z jego strony.
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez żółtodziób » poniedziałek, 9 gru 2013, 23:28

woocasch napisał(a):
speedyzxz napisał(a):

Jasne, że ma prawo, przecież napisałem, że rozumiem, że każdy ma swoje ważniejsze sprawy na głowie, ale często się zdarzało, że gdy ktoś wstawił za duże zdjęcie, to szybko był komentarz na czerwono,a teraz cisza z jego strony.

Panowie, nie róbcie offtopów :lol: Nie zaśmiecajcie wątku, piszcie na temat :lol:
żółtodziób
A8

Postprzez żółtodziób » poniedziałek, 9 gru 2013, 23:28

woocasch napisał(a):
speedyzxz napisał(a):

Panowie, nie róbcie offtopów :lol: Nie zaśmiecajcie wątku, piszcie na temat :lol: Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać.
żółtodziób
A8

Re: Dinn VS Żółtodziób

Postprzez Anbarra » wtorek, 10 gru 2013, 07:31

Piszesz posta pod postem! :lol:
Zostawcie ten temat, moze bedzie to fajne zrodlo smiechu :D Wszakze klotnie nieraz sa "smaczkiem" wszelakich for :D
Anbarra
A5

Postprzez żółtodziób » wtorek, 10 gru 2013, 09:52

Nosz co za chamswtwo, niewiedza i agresja :wink: Ja przecież tylko stwierdzam fakty :P :P :P

Ale spoko, już kończę to przedrzeźniactwo. Żart jest dobry jak jest krótki.
żółtodziób
A8

Postprzez SebaSTI » wtorek, 10 gru 2013, 12:52

Małe wyjaśnienie w zasadzie nie powinienem się tłumaczyć, ale zrobię to....

Byłem na delegacji z pracy od środy nie miałem dostępu do PC na dodatek pracowałem po 10-15 h dziennie...., więc nie wiem do kogo macie pretensje ja sam zgłosiłem sie na moda i nie jest prosta sprawa wywalać i codziennie poprawiać posty, formalnie na takim forum powinno być MINIMUM 3 stałych moderatorów, co do sprawy Dinn VS Żółtodziób nerwy zrobiły swoje, ale Żółtodziób jest za długo na forum, żeby takie błedy popełniać , a Dinn tyle nazbierał ostrzeżeń że niebawem myślę że pożegna się z nami...tyle w temacie
SebaSTI
A6

Postprzez woocasch » wtorek, 10 gru 2013, 13:47

Apropos ostrzeżeńm, to czy wzorem innych for (bo jak się słowo forum odmienia? :)) można wprowadzić widoczne pod avatarem ilości ostrzeżeń? W wielu miejscach widziałem takie rozwiązanie, i ktoś np miał 0/3, a inny 2/3 i wiadomo było, że podpadnie jeszcze raz i dostanie BANa :)
---
woocasch
woocasch
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum