(PPZM) Rajd Krakowski

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Zajcev » niedziela, 17 lip 2005, 15:18

na takie letkie autko to wystarcza;) W naszym jest 140km i miejscami ciężko było was dojść :) no ale wy znaliście trasę ;P
Zajcev
N4

Postprzez -=KrzysiekWRC=- » niedziela, 17 lip 2005, 16:46

A jak wyglądał z zewnatrz ostatni OS rajdu? Chodzi mi głównie przejazdy A0 i N0, gdy zaczął padać ten cholerny deszcz. Ostro tańczyły autka?
-=KrzysiekWRC=-
N3

Postprzez Cobra » niedziela, 17 lip 2005, 17:09

ZOWA i KuziFanMyslenice jak to czytam to przyszlo mi do glowy ze dobrze by bylo was odeslac do zapoznania sie z akcja Kierowca Bezpieczny!!!
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Zajcev » niedziela, 17 lip 2005, 17:12

hehe ;) ja nie prowadzę :) mój brat jechał , no ale ZOWA to naprawdę miejscami to masakra;) las , mokro a ten sypie ile się da ;)

Adi też nieźle wymaitał , długo się męczyliśmy , żeby Go wyprzedzić :) ale się udało :) Pozdrawiam
Zajcev
N4

Postprzez !ADI! » niedziela, 17 lip 2005, 17:39

KuziFanMyslenice napisał(a):hehe ;) ja nie prowadzę :) mój brat jechał , no ale ZOWA to naprawdę miejscami to masakra;) las , mokro a ten sypie ile się da ;)

Adi też nieźle wymaitał , długo się męczyliśmy , żeby Go wyprzedzić :) ale się udało :) Pozdrawiam

To chyba macie coś nie tak za autem. :), ja dzisiaj nie mogłem wyprzedzić malucha Kiłą. To auto chyba nie ma 120KM. A na rajdzie, to na prostych Panda odchodziła ode mnie jak chciała.

Co do bezpiecznej jazdy, to ZOWIE śpieszyło się tylko na początku. Potem mogę stwierdzić, że popisał się bardzo odpowiedzialnym stylem jazdy, ale wg mnie po jechał za głośno :lol:

POZDRA dla karawany samochodów jadących razem na 1 OS :D
!ADI!
S1600

Postprzez Zajcev » niedziela, 17 lip 2005, 19:11

!ADI! napisał(a):
KuziFanMyslenice napisał(a):hehe ;) ja nie prowadzę :) mój brat jechał , no ale ZOWA to naprawdę miejscami to masakra;) las , mokro a ten sypie ile się da ;)

To chyba macie coś nie tak za autem. :), ja dzisiaj nie mogłem wyprzedzić malucha Kiłą. To auto chyba nie ma 120KM. A na rajdzie, to na prostych Panda odchodziła ode mnie jak chciała.

Co do bezpiecznej jazdy, to ZOWIE śpieszyło się tylko na początku. Potem mogę stwierdzić, że popisał się bardzo odpowiedzialnym stylem jazdy, ale wg mnie po jechał za głośno :lol:

w sumie jechaliscie i tak szybką Kiłą , ale też wąsko było miejscami i często coś jechało z naprzeciwka , hehe dużo aut jechało :) Fajnie się jedzie takim "stadem" :) My nie mogliśmy poszaleć bo z nami jechała jeszce czarna Calibra:) z niezbyt sprawnymi hamulcami :)

Hehe jaki zbieg okoliczności w sumie mieliśmy jechać od Myślenić za Zową i Qbą , ale zrezygnowaliśmy z tego rozwiązania , a jednak się spotkaliśmy na dojazdówce:)

Pozdroo
Zajcev
N4

Postprzez ZOWA » niedziela, 17 lip 2005, 21:00

KuziFanMyslenice napisał(a):
!ADI! napisał(a):

w sumie jechaliscie i tak szybką Kiłą , ale też wąsko było miejscami i często coś jechało z naprzeciwka , hehe dużo aut jechało :) Fajnie się jedzie takim "stadem" :) My nie mogliśmy poszaleć bo z nami jechała jeszce czarna Calibra:) z niezbyt sprawnymi hamulcami :)

Hehe jaki zbieg okoliczności w sumie mieliśmy jechać od Myślenić za Zową i Qbą , ale zrezygnowaliśmy z tego rozwiązania , a jednak się spotkaliśmy na dojazdówce:)

Pozdroo

no ok bylo szybko ale nie bylo nigdzie na 90%staralem sie jechac szybko ale rozwaznie.ale przez lasek bylo ostro(tam gdzie lecieliscie na blokach) co do tego ze mieliscie jechac z nami od myslenic to dowiedzialem sie wlasnie teraz od Ciebie.kuba nic mi nie mowil:>poczatkowo miala jechac tylko panda i ja ale jeszcze adik dolaczyl.co do absu w cali to ja bym sie cieszyl:) bo z absem bym sie szybko zabil jadac szybko:)a z drugiej strony to z waszego punktu widzenia wygladalo ze bylo szybko.bo auto jest krotkie i szerokie i sprawia takie wrazenie bo sie klei drogi.
ZOWA
A6

Postprzez Zajcev » niedziela, 17 lip 2005, 21:26

heh no w sumie nic nei było dokładnie ustalone , bo brat powiedział , że jedziemy gdzie indziej :) ale po drodze zmienił zdanie:) i spotkaliśmy was , tzn jedziemy i ja się odwracam , widzę 205tka , później się odwracam widzę Qbę :) no to szybko biorę mapkę i na odwrocię piszę :
"YO KUBA" - hehe :)
Wracając do rajdu , szkoda że 1 OS został odwołany , ale to co zobaczyłem trochę mnie ździwiło/przeraziło , dawniej na rajdach prawie każdy z safety / straży miał "mikrofalówke" :) (krótkofalówke), a na 1 os gdzieś 1km od startu nikt jej niemiał . Nikt nic nie wiedział co się stało ...
ale nie zapomne "GPS'a" , hehe taki starszy Pan , stojący obok strażaka , gdy usłyszał nasze pytanie ( co się stało ) odpowiedział :
" To na pewno koło Zbyszka tam przy stolarni " , to są kibice , wiedzą wszystko :)

Pozdrawiam
Zajcev
N4

Postprzez lordpix » niedziela, 17 lip 2005, 22:02

no wreszcie mam galeryjke z rajdu. zapraszam :)
http://www.lordpix.neostrada.pl/foto/27_rajd_krakowski/album0.html
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez Mroowa » niedziela, 17 lip 2005, 22:31

Galerie z rajdu Również na http://www.rallypl.com :)
Mroowa
S2000

Postprzez LuiG » niedziela, 17 lip 2005, 22:48

Tutaj ktoś był??
Obrazek
LuiG
N3

Postprzez recaro » niedziela, 17 lip 2005, 23:43

Witam. Jeśli ktoś posiada fotki lub filmy białego Peugeot'a 306 z numerem 37 to serdecznie proszę o kontakt. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Michał Bojar - pilot.
mail: michal_bojar@interia.pl
GG 2756222
recaro

Postprzez ZOWA » poniedziałek, 18 lip 2005, 00:00

LuiG napisał(a):Tutaj ktoś był??
Obrazek
my tam bylismy dokdladnie tam gdzie jest ten cienias.tylko troche wyzej.ja juz 2 tygodnie temu wiedzialem ze bedzie to chytre miejsce :)
ZOWA
A6

Postprzez Szambelan » poniedziałek, 18 lip 2005, 01:01

Gratuluje rozwagi w przemieszczaniu się między oesami. Dajecie dobry przykład. Pozdrawiam.
Szambelan
N3

Postprzez Wilu » poniedziałek, 18 lip 2005, 06:01

no i Wojtek strzelił kilka popisów na szosie ... mam nadzieję, że się podobała jazda ... wynik jeszcze lepszy jak na debiut w rajdzie, samochodem z słabym silnikiem, z kiepskim zawiasem, na jednym komplecie opon, itp ... no ale 205 ma moc magiczną widać ...

Pozdrowiska ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum