Najśmieszniejsze...najgłupsze posty w historii forum

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez mati_WRC » czwartek, 11 lis 2004, 10:42

Ej ludziska, robi sie nieprzyjemna atmosfera...

Może ktoś założy temat, w którym będziecie się opieprzali ?? :wink:
http://www.cherubicstudio.pl CherubicStudio

..::Uzależniony od zapachu rajdowego paliwa::..
GG: 5422949
mati_WRC
A5

Postprzez andreas » czwartek, 11 lis 2004, 10:44

Przylaczam sie razem z Kubusiem, Fluffem i pewnie jeszcze wieloma osobami ktore maja dosc tej chorej atmosfery do oczekiwania na jakies antidotum... co najgorsze z tego co widze czas nie leczy w tym przypadku ran a jedynie je poglebia bo jest coraz gorzej. Juz nawet Kris dal sobie spokoj i pisze bardzo zadko a ile razy kiedys czytalo sie pamietna fraze "szal huja"? 8)

Co do samego tematu to mam kilka rodzynkow:
:arrow: topic "Buraki na Śniezce" - bardzo "interesujaca" dyskusja pomiedzy uzytkownikami o nickach "Maniacy rajdowi w liczbie" i "maniacy rajdowi ? buehehe"

:arrow: Topic Krisa sprzed ponad roku... :wink:

:arrow: Temat - "Twoja dziesiatka" - wypisywalismy 10 najlepszych kierowcow rajdowych", wiekszosc osob podeszla do tematu dosyc powaznie tylko ja sie wylamalem, czytajac to dzisiaj nie wiem co mnie wtedy naszlo ale niektorym nie bardzo sie to spodobalo:
andreas napisał(a):1. Gronholm - jego jazda, charakter i samochód są prawie tak dobre jak seks
2. Kuzaj - stawia wysoko poprzeczke może nieraz ta poprzeczka go przygniata ale to dzieki niemu zaraziłem się rajdami i pomimo wielu incydentów jestem jego fanem
3. Kuchar - często ma dość - wygląda nieraz jakby uciekała z niego cała rajdowa krew ale nie poddaje się, wiara jest dla niego "skupem" krwi - odnawia w nim chęć do walki i przywraca poczucie, że jest naprawde dobrym rajdowcem
4. Kulig - czerpie z rajdów nieskrywaną przyjemność, wie jak wygrywać i w kim pokładać nadzieje w tym sporcie...
5. Martin - szklana twarz tego sezonu, bez dwóch najwyższych biegów nudzi mu się w rajdówce, jedzie z otwartą klapą bo liczy się każda sekunda, doszedł do najwyższego stopnia na pudle mimo wielu problemów, jak najbardziej zasługuje na uznanie
6. Kris - kocha rajdy chyba jak nikt inny, robi wszystko dla ludzi a nie dla siebie, chciałbym go kiedyś zobaczyć na okładce WRC
7. Wszyscy z tego forum - tworzymy tu naprawde niezłą paczkę, mimo często odmiennych zdań i różnych uczuć nie moglibyście chyba tak po prostu już tutaj nie zaglądać, cieszę się że jesteście
8. Wiśniewski - naczelny strażnik kiczu i bezmyślności, zdobywa ludzi tanią propagandą i prostymi uczuciami jest u mnie na 8 bo go nie zjadam
9. Małysz - nie potrafi mówić ale za to skacze jak przystało na górala...
10. Beger - jeśli wie o czym mówi to znaczy że nie mówi, kocha leppera jak owies chociaż nie widze między nimi różnicy

szkoda tylko ze ten 7pkt mocno sie zachwial... :roll:

Pozdrawiam wszystkich!

P.S. Jesli chodzi o Banana - to jest dla mnie przyklad ekshibicjonisty umyslowego - gosc pokazuje nam swojego malego ... mozdzka :wink:
>> KUZI GO!! <<
my gg: 1673491
andreas
N3

Postprzez Robson » czwartek, 11 lis 2004, 11:55

A o co dokładnie chodziło z tym''szał huja''? :D To dotyczyło czegoś?,jakies sytuacji?jakiegos postu?.Bo tak własnie pisali wszyscy jak sie zarejestrowałem jakis czas temu juz.I kazdy szał huja,szał huja a ja wogole nie w temacie.Wsumie do teraz nie wiem dokładnie z czym to sie wiąże.Wiem tylko ze to napisał KrisWRC.

PS:Pamietam ze jak sie zarejestrowałem na początku to dopiero po tygodniu odkryłem ze oprocz forum ogolnego sa jeszcze inne działy :lol: :lol: ale na szczescie to było dawno :lol:
Robson
N2

Postprzez Kubus » czwartek, 11 lis 2004, 11:58

Własciwie to dotyczyło życia :D :D :D
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez *fly* » czwartek, 11 lis 2004, 12:01

no wlasnie... szal huja to klasyk i kiedys kazdy wiedzial o co chodzi!
*fly*
A5

Postprzez mati_WRC » czwartek, 11 lis 2004, 17:23

Kiedyś na forum przytoczyl ktoś wypowiedź pewniej "koleżanki" z forum na hodze. Pytała się jak stac sie rajdowczynią :lol:

Potem przechwalała się swoimi umiejętnościami itd...

Oto jedna jej wypowiedź, którą ktoś zacytował na autoklubie :)

przyszla rajdowczyni napisał(a):"O umiejętności się nie martw,jakbym ich nie miała to nie pytałabym o rajdy.Przejedź się czasem po Wrocku,a z pewnością rzuci Ci się w oczy żółta tuningowana Megana zapie... przez ulice, a wniej szalona blondyna (farbowana).Jeżdżę lepiej niż niejeden facet (szybko i bezpiecznie).
Pozdrawiam serdecznie!"

mati_WRC
A5

Postprzez Banan » czwartek, 11 lis 2004, 18:00

Ciekawe czy to ta ? Zolte Megane, z Wroclawia, w srodku blondynka...

http://www.rajdy.hoga.pl/galeria/04_wio ... nas/19.JPG
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez maciekd » czwartek, 11 lis 2004, 19:44

Nie widze tuningu, nie widze blondyny... :?
Poza tym chyba nie o to chodziło żeby rozpocząć jej poszukiwania... :?
maciekd
A6

Postprzez nick555 » czwartek, 11 lis 2004, 22:35

co tu laik made in larski: wydaje mi się, że wszelkie wibracje malarskie pokrywa się po namalowaniu bezbarwniutkim pokryciem dziarskim. ło choć może nie. cosądzicie o tym? dział: modelarstwo temat :aerograf!
Wykonawca: WILU!
nick555
A6

Postprzez mati_WRC » czwartek, 11 lis 2004, 23:40

Wilu chyba przoduje w tej kategorii :)

Wilu napisał(a):ja jeszcze kilka słów o wprowadzonych kalsach użytkowników forum.

Z powodu zaszufladkowania mie do klasy beznazwowej wyrażam ... swoje niezadowolenie. Martwi mnie fakt że w kontakty między ludzkie a w szczególności kibiców sportu który jest moją pasją są nagradzanie jakimiś nagrodowymi literówkami. Czy dyskusja nie może się odbywać na partnerskim pozimie?. Dość już podziałów klasowych, rasowych.

Oponuję za merytoryczną desputą !!! i przywruceniem równouprawnienia wszystkich postowników.

Niech ciemna strona mocy będzie a Wami.

mati_WRC
A5

Postprzez qbus » piątek, 12 lis 2004, 00:19

kiedyś z ciekawości przeglądałem sobie dosyć barwną historie Wila na tym forum. jego skrzywiony umysł losowo generuje przeróżne wypowiedzi od bredni poprzez nie do końca rozumiane przez wszystkich żarty po naprawdę niezłe i niesamowicie sformułowane refleksje/przemyślenia/opinie o tym jak że ukochanym przez nas sporcie.
dorzucam jeszcze jeden.
Wilu napisał(a):Rav ty chyba nigdy nie oglądałeś sanremo. trudny jest jak autostrada z krakowa do katowic. ale z ciebie jest kurcze komik san. Pozdrawiam
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez mati_WRC » piątek, 12 lis 2004, 00:30

Coś mnie tak wzięło na przeglądanie starych tematów i... strasznie dużo ciekawych rzeczy tam można znależc... Np takie rodzynki:

alex napisał(a):
kocham tomka. k
Wiem, ze to może temat nie na to forum, ale spróbuję...
Ostatnio na Barbórce poznałam Tomka Kuchara, od dawna jestem jego fanką. Nigdy moja fascynacja nie wykraczała poza sportowe osiągnięcia, ale teraz...gdy go poznałam chyba się zakochałam :wub: . Jest naprawdę świetnym facetem. W zwiazku z tym 2 pytania:
1. Czy on jest z kimś związany?
2. Jeżeli nie, czy ktoś ma na niego jakieś namiary?

alex napisał(a):albo powalczę o Sebka Frycza, też jest fajny

TommiCrazy napisał(a):Buhahaha NO COMENTS!!! a macie telefon do Nicole Kidman albo Stacey Shances ?

Kubus napisał(a):
... Czy naprzyklad ktos kto dopiero jezdzi w kjsach np maluchem budzi w was jakies emocje?...

mati_WRC
A5

Postprzez Kris_WRC » piątek, 12 lis 2004, 09:12

hmmm musze sie przyłączyc do andreasa. Skoro piszecie juz takie tematy to piszcie na temat a nie op...alajcie banana, bo to sie robi żenadne! Polecam kilku najaktywniejszym w tym topicu zastanowic sie czy sami nie piszą najgłupszych postów w histotrii Forum.

P.S. Miło, ze pamietacie o mnie :)
Kris_WRC
A6

Postprzez LIPciu » piątek, 12 lis 2004, 12:42

długo szukałem tego topicu i nie znalazłem aż tu nagle thx andreas :)

ciekaw jestem jak bardzo zmieniły się niektóre "10" moja jest bez zmian! numer jeden bez zmian, był, jest i myśle że jeśli ktoś go kiedyś przeskoczy to będzie to reprezentant jakiejś fabryki. ale to nam przez pare najbliższych pare lat nie grozi...

ps. pamiętam jak ją układałem. ani przez moment nie zastanawiałem się kto ma być numerem jeden...
LIPciu
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 12 lis 2004, 16:30

Mnie ten post zwalil z nog :)

binek napisał(a):BARDZO WAZNE!!!
Osoba podajaca sie za +RAFAL+ jest falszywa i podszywa sie pod mojego chrzestnego mieszkajacego w USA! To zdjecie pochodzi ze strony chrzestnego ktora sam wykonalem http://www.rafal.com mozliwe ze z innego zrodla... w kazdym razie osoba piszaca tutaj na forum klamie i oszukuje nas wszystkich. Samochod przedstawiony na zdjeciu to SUBARU IMPREZA WRX STI 300HP 2.5L, w Polsce znajdziecie wylacznie wersje 265HP tak samo w ogole w Europie, silnik o mocy 300HP przeznaczony jest wylacznie na rynek Amerykanski. Jeszcze jak ktos nie wierzy to moze sprawdzic ze strona w podpisie jest umieszczona na serverze www.rafal.com gdzie znajduja sie inne zdjecia chrzestnego.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park