Może ktoś założy temat, w którym będziecie się opieprzali ??

Moderator: SebaSTI
andreas napisał(a):1. Gronholm - jego jazda, charakter i samochód są prawie tak dobre jak seks
2. Kuzaj - stawia wysoko poprzeczke może nieraz ta poprzeczka go przygniata ale to dzieki niemu zaraziłem się rajdami i pomimo wielu incydentów jestem jego fanem
3. Kuchar - często ma dość - wygląda nieraz jakby uciekała z niego cała rajdowa krew ale nie poddaje się, wiara jest dla niego "skupem" krwi - odnawia w nim chęć do walki i przywraca poczucie, że jest naprawde dobrym rajdowcem
4. Kulig - czerpie z rajdów nieskrywaną przyjemność, wie jak wygrywać i w kim pokładać nadzieje w tym sporcie...
5. Martin - szklana twarz tego sezonu, bez dwóch najwyższych biegów nudzi mu się w rajdówce, jedzie z otwartą klapą bo liczy się każda sekunda, doszedł do najwyższego stopnia na pudle mimo wielu problemów, jak najbardziej zasługuje na uznanie
6. Kris - kocha rajdy chyba jak nikt inny, robi wszystko dla ludzi a nie dla siebie, chciałbym go kiedyś zobaczyć na okładce WRC
7. Wszyscy z tego forum - tworzymy tu naprawde niezłą paczkę, mimo często odmiennych zdań i różnych uczuć nie moglibyście chyba tak po prostu już tutaj nie zaglądać, cieszę się że jesteście
8. Wiśniewski - naczelny strażnik kiczu i bezmyślności, zdobywa ludzi tanią propagandą i prostymi uczuciami jest u mnie na 8 bo go nie zjadam
9. Małysz - nie potrafi mówić ale za to skacze jak przystało na górala...
10. Beger - jeśli wie o czym mówi to znaczy że nie mówi, kocha leppera jak owies chociaż nie widze między nimi różnicy
przyszla rajdowczyni napisał(a):"O umiejętności się nie martw,jakbym ich nie miała to nie pytałabym o rajdy.Przejedź się czasem po Wrocku,a z pewnością rzuci Ci się w oczy żółta tuningowana Megana zapie... przez ulice, a wniej szalona blondyna (farbowana).Jeżdżę lepiej niż niejeden facet (szybko i bezpiecznie).
Pozdrawiam serdecznie!"
Wilu napisał(a):ja jeszcze kilka słów o wprowadzonych kalsach użytkowników forum.
Z powodu zaszufladkowania mie do klasy beznazwowej wyrażam ... swoje niezadowolenie. Martwi mnie fakt że w kontakty między ludzkie a w szczególności kibiców sportu który jest moją pasją są nagradzanie jakimiś nagrodowymi literówkami. Czy dyskusja nie może się odbywać na partnerskim pozimie?. Dość już podziałów klasowych, rasowych.
Oponuję za merytoryczną desputą !!! i przywruceniem równouprawnienia wszystkich postowników.
Niech ciemna strona mocy będzie a Wami.
Wilu napisał(a):Rav ty chyba nigdy nie oglądałeś sanremo. trudny jest jak autostrada z krakowa do katowic. ale z ciebie jest kurcze komik san. Pozdrawiam
alex napisał(a):
kocham tomka. k
Wiem, ze to może temat nie na to forum, ale spróbuję...
Ostatnio na Barbórce poznałam Tomka Kuchara, od dawna jestem jego fanką. Nigdy moja fascynacja nie wykraczała poza sportowe osiągnięcia, ale teraz...gdy go poznałam chyba się zakochałam :wub: . Jest naprawdę świetnym facetem. W zwiazku z tym 2 pytania:
1. Czy on jest z kimś związany?
2. Jeżeli nie, czy ktoś ma na niego jakieś namiary?
alex napisał(a):albo powalczę o Sebka Frycza, też jest fajny
TommiCrazy napisał(a):Buhahaha NO COMENTS!!! a macie telefon do Nicole Kidman albo Stacey Shances ?
Kubus napisał(a):
... Czy naprzyklad ktos kto dopiero jezdzi w kjsach np maluchem budzi w was jakies emocje?...
binek napisał(a):BARDZO WAZNE!!!
Osoba podajaca sie za +RAFAL+ jest falszywa i podszywa sie pod mojego chrzestnego mieszkajacego w USA! To zdjecie pochodzi ze strony chrzestnego ktora sam wykonalem http://www.rafal.com mozliwe ze z innego zrodla... w kazdym razie osoba piszaca tutaj na forum klamie i oszukuje nas wszystkich. Samochod przedstawiony na zdjeciu to SUBARU IMPREZA WRX STI 300HP 2.5L, w Polsce znajdziecie wylacznie wersje 265HP tak samo w ogole w Europie, silnik o mocy 300HP przeznaczony jest wylacznie na rynek Amerykanski. Jeszcze jak ktos nie wierzy to moze sprawdzic ze strona w podpisie jest umieszczona na serverze www.rafal.com gdzie znajduja sie inne zdjecia chrzestnego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość