Jesteś nowy ? Przedstaw sie a my Cię powitamy!

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kris_WRC » czwartek, 11 gru 2003, 00:31

Widze, ze i ja znalazłem sprzymierzeńca, którego interesuje gorący fotel. Nareszcie. Jak do tej pory to driverów sie nam namnożyło :):):):) A tak na poważnie to bardzo podoba mi sie rola pilota w rajdach i z powodu wszystkim znanego $$$ zapewnie nigdy sobie nie pozwole na bycie kierowcą. Jedyne co mnie przeraża, to to, ze piloci najczęściej ponoszą obrażenia w wypadkach. Moja dewiza jest następująca: Lepiej być dobrym pilotem niż słabym driverem. Podoba mi sie ta rola i podobne jak Lincoln czytam regulaminy do poduszki. Ostatnio moją ulubioną lekturą stal sie załącznik J. :mrgreen:
Kris_WRC
A6

Postprzez Lincoln_ » czwartek, 11 gru 2003, 00:37

Jako kierowca tez moge startowac, ale jakos "goracy" mnie bardziej ciagnie :P . Za kilka lat powinno sie wyjasnic czy zostanie prawy fotel, czy nie 8) . Co do smierci pilotow: kazdy kierowca proboje tak wydzwonic, zeby ocalic siebie (taka podswiadomosc sie wlacza :( ). Po drugie kazdy samochod jest masywniej "zrobiony" od strony kierownicy (sama kierownica jest nieraz ochrona). Potwierdzaja to wypadki na drogach publicznych. W wiekszosci np. czolowych zderzen ginie wlasnie pasazer. Sam kiedys bylem swiadkiem wypadku czolowego, gdzie kierowca wyszedl bez szwanku (kilka siniakow), a pasazer zginal na miejscu... :?

Pozdrawiam Lincoln
Z rajdowym pozdrowieniem Lincoln
www.rajdowy.info | gg#1135336
Obrazek
Lincoln_

Postprzez Koszul » czwartek, 11 gru 2003, 15:27

Jestem tu nowy, troszke sie pomyliłem i napisałem swój post. Przepraszam za polyłke. Mam nadzieje, ze sie nie wkurzyliście :)
Moje gg 1317188. byłbym wdzięczny jakbycie odpisali :)
GG 4541740
Koszul

Postprzez Gustaw » czwartek, 11 gru 2003, 16:28

no! bo juz mialem rzucac mięchem na lewo i prawo :twisted: u r not welcomed to this thread :wink:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez sumo » czwartek, 11 gru 2003, 19:02

Heh Piter to teraz juz wiem skad kojarze Twoj nick ! :)
Widze ze duzo osob ze Slaska jest :)
sumo
N4

Postprzez Ohlins » piątek, 12 gru 2003, 16:39

Witam wszystkich! Mam na imie Przemek Jawień, mieszkam w Bochni. urodziłem się w 1988r. Aktualnie uczęszczam do szkoły. Rajdami interesuje się od 2000 roku gdy zobaczyłem Marcusa Gronholma w akcji!
Ohlins
A6

Postprzez michal_wrc » niedziela, 14 gru 2003, 18:07

Witam wszystkich forumowiczow.
Mam na imie Michal i urodzilem sie w 1984 roku w Warszawie. Mimo ze przeglądam posty na forum od dluzszego czasu to dopiero teraz postanowilem sie zarejestrowac. Rajdami interesuje sie od 6 - 7 lat. Na rajdy jezdze(jako kibic) tylko w zasięgu woj. mazowieckiego bo na dalsze wyjazdy nie mam funduszy, a wsrod moich znajomych nie ma takich fanow rajdow z ktorymi moglbym jezdzic po calej Polsce. Na rajdach robie troche fotek, ale na razie nie są najlepszej jakosci.
Pozdrawiam!
michal_wrc
A5

Postprzez Kruk » wtorek, 30 gru 2003, 20:45

Jeszcze jeden użytkownik a będzie 1000 zarejestrowanych :lol: :!: :!: :!:

To nic, że aktywny udział w forum bierze mniej więcej jakieś 20 osób :? .
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez Jump » środa, 31 gru 2003, 03:49

Witam,
temat istnieje już długo, ale jakos teraz tak mnie naszło (może to ta godzina) 8) Nazywam się Łukasz Chmielewski (1981) pochodze, mieszkam i ucze sie w Warszawie, rajdami interesuje sie już pare lat, zaczeło się jak miałem chyba trzy lata, tata zabrał mnie na Karową, oczywiscie nic z tego nie pamietam, ale cos w tym jest :D Studjuje na PW, niestety cieżko mi to idzie, ale kiedyś trzeba skonczyć, niedawno kupiłem sobie cyfrowke, moje wypociny mozna zobaczyc na www.zleek.pl (jeszcze dużo nauki przedemna), w przyszłym roku planuje ruszyc na rajd gdzies w Polske poniewaz jeszcze nie bylem (przyczyna ogolnie znana), od dwoch sezonow jestem tez często w Słomczynie na rallycross'ie. Ogólnie rzecz biorąc to KOCHAM RAJDY !!! pozdrawiam wszystkich 8)
Jump
N3

Postprzez RaQ » środa, 31 gru 2003, 14:20

Witam wszystkich!
Mam 17 lat i rajdami interesuję się od 1999 roku kiedy to ojciec zabrał mnie po raz pierwszy na Rajd Kormoran, który wtedy odbywał w mojej okolicy. Po tym poprostu zakochałem się w tym sporcie. Pojawiam się na forum dopiero teraz bo niedawno założyli mi neta :wink:
Nazywam się Filip Raczkowski, uczę się i mieszkam w Mrągowie. W naszym mieście wraz ze znajomymi tworzymy taki swego rodzaju Rally Team :D Wiadomo, jestem stałym bywalcem na moim rodzimym Kormoranie, nieprzerwanie od 1999 roku. W tym roku wraz ze znajomymi postanowiliśmy wybrać się WRESZCIE gdzieś dalej i pojechaliśmy na Rajd Warszawski. Miała być też Barbórka, ale niestety nie wyszło :( Wiem, że nie jest to miejsce na moją biografię, ale mogę powiedzieć jeszcze tyle, że jestem wielkim fanem całego SWRT. Oczywiście jestem także lokalnym patriotą :) i jak wszyscy w okolicy uwielbiam Hołka i Zbyszka Staniszewskiego. Mam jak chyba każdy kibic rajdowy plany na zrobienie kariery, ale to są tylko plany:) Bardzo liczę na nawiązanie kontaktu z innymi "ludźmi z branży" . Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!
Moje GG: 1790896
RaQ
A5

Postprzez WRCfan » środa, 31 gru 2003, 15:45

raq555 napisał(a):jestem wielkim fanem całego SWRT.(...) uwielbiam Hołka i Zbyszka Staniszewskiego. !

no to nie jestes sam :lol: :lol: :lol: 8)
jak cos to chetnie pogadam na gg o SWRT
POZDRO
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez samer_wrc » środa, 31 gru 2003, 16:14

raq555 oj, jeszcze nie byles na asfaltowym rajdzie ? Napraszamy na dolnyslask na jakis rajdzik asfaltwy ! :)
13.02.2004 , dlaczego ten dzien musial byc ? :( Janusz trzymaj sie! Jestes Nadal Mistrzem

Nowe GG - 6195772
samer_wrc
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 31 gru 2003, 16:38

rajdomaniak napisał(a):Jeszcze jeden użytkownik a będzie 1000 zarejestrowanych :lol: :!: :!: :!:
To nic, że aktywny udział w forum bierze mniej więcej jakieś 20 osób :? .

Mały update: mamy 1000 zarejestrowanych użytkowników! Fajnie się złożyło że tak na konic roku :)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez RaQ » środa, 31 gru 2003, 17:16

samer_wrc napisał(a):raq555 oj, jeszcze nie byles na asfaltowym rajdzie ? Napraszamy na dolnyslask na jakis rajdzik asfaltwy ! :)

Na pewno nie omieszkam spróbować, chociaż wiadomo że rajdy szutrowe są o niebo lepsze :lol: ale w przyszłym roku planuje odwiedzić trasy Polskiego 8) Pozdrawiam!!!
RaQ
A5

Postprzez Mateusz » środa, 31 gru 2003, 17:19

jol jol jestem nowy i jestem czescia ekipy raqa555 i kibicujemy tym samym kierowcom i tym samym teamom no i oczywiscie STANIK RULEZ:)
Mateusz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park