Banan napisał(a):No i moze po przeczytaniu posta Zoltodzioba Speedy w koncu zrozumie, ze po raz trzeci w ostatnim czasie kloci sie, nie majac racji
Ja mam swoje zdanie i go nie zmienie.Zdanie zoltodzioba szanuje bo jakby nie patrzec jego posty sa profesjonalne a nie jakies "crt jest najlepsze w swiatowy"

Po prawie 3 latach zadnych usterek w monitorze nie widze [chociaz to jest malo na lcd].Nawet jesli bede wymieniala w przyszlosci to tez na lcd z dwoch glownych powodow (brak zmeczenia oczu,mniejsze gabaryty) Nie wiem jak jest z telewizorami cieklokrystalicznymi,ale mysle ze podobnie .W kazdym badz razie jakby tak porownac na oko zwykly telewizor z cieklokrystalicznym to roznica jest bardzo duza.
żółtodziób : w topicu o pokojach juz zaczela sie dyskusja i tam pisalam ze pracowalam wczesniej na crt też.Najczesciej u znajomych,ale jakis czasu siebie tez mialam.
Jest dokladnie tak jak mowi żółtodziób: lcd ma jeszcze czas aby sie rozwijac,udoskonalac.Wystarczy porownac ile czasy istnieją crt a ile lcd.To i tak byl bardzo duzy krok do przodu.
Banan: gdzie tu widzisz klotnie?