Sanki rulez itp...

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mars » wtorek, 8 mar 2005, 23:52

Banan napisał(a):
Mars napisał(a):
el_misios napisał(a):Ja zawsze bardzo głosno wjeżdzam na parking wózkowy. Rozpędzam się jak najbardziej umie i uderzam o inne. Jest dużo huku :!: :twisted:

:lol: :lol: Też tak czasem robie :lol:
A "boki" w markecie to też standard...;) Najgorzej jak wozek jest juz pelny i ciezko sie nim boki strzela :D Wtedy jak sie wyrwie spod kontroli i w cos przypiprzy to jest problem :D

O tak, skad ja to znam... 2 kartony mleka, 3 zgrzewki wody, 2 zgrzewki sokow, 3 zgrzewki napojow i inne ... ufff wtedy to jest zwolniony Matrix ;)

Noooo i jak takim wozkiem przydzwonisz np. w stosiko z maskotkami to w ulamku sekundy sam zamieniasz sie w jedna wielka maskotke bo wszystkie pospadają z polki....mowie z wlasnego doswiadczenia :lol:
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » czwartek, 10 mar 2005, 17:46

Ja ostatnio z kumpelkami robilsmy zakupy na jakas tam impreze, nie pamietam dokładnie. Ale, wzielismy wuzek i troszku sie uzbieralo pakupków, zamiast nosic torbami, wzielismy wuzek i po osiedlu ganialismy. Faza była jak wpadamy z osiedla do sklepu, odstawiamy wuzek, sie patrzyli na nas z dosc duza ciekawoscia.

Kiedys innym razem wzielismy duuzy wuzek i włozylismy tylko pestki, i to malą paczke:) babka sie patrzy a ja peski wyjalem i wuzek odstawilem:)

Pametam kiedys z kumplami urzudzilismy sobie zjazdy na 100% seryjnej palecie :D Jaja były maksymalne, a ludzie to chyba sie dziwili troszku jak mozna takie stare chlopy(po 20) wtedy po 19, mogo sie az tak wydurniac:P

A i napisze jeden moj dzwon. Rzecz sie dziala przed przystankiem PKS, msa ludzi, ja rower tatusia(wyscigówka :P ) ciskam na obroty, kolejne zmiany biegów, strzaly ALSa, i podczas mijania jedne babci, poczulem lakkie podbicie na kolce jakieis, z drzewa spadla chyba :) i jak zem sie nie wyglebil, to zemsta. Babcia jakas podchodzi do mnie i sie pyta "Oj dziecko jak ty jeździsz" ja wstaje i sie smieje, ludzie patrza sie jak na jakiegos Tofika, a ja wstalem podszedłem do kumplim którzy gnili jeszcze gorzej niz ja :) A j rower nie ucierpial :) :)
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Pleban » czwartek, 10 mar 2005, 22:30

A ja dziś zrobiłem sobie mały wyścig na ulicy... Moim przeciwnikiem był Wons a pojazdy to były Łopaty Do Śniegu... Zabaw była niezła do momenty kiedy WONS nie zaczoł gwałtownie skręcać w moią strone ale było BEJNIĘCIE i gleba w zaspy pac ale wyscigi były rulesowe...
Takie przy tym Tarcie było że sie w dupie zapaliło...
Pleban
N1

Postprzez karcin » sobota, 12 mar 2005, 23:25

Najlepiej to zapinać boki sankami :) Ale w tym sezonie wycofałem się ze startów, ale możliwe że powróce na trasy w następnym sezonie :)
A wózkami też szaleje i nietylko w supermarketach, nawet jak mojego brata dzieci był małe to ja z nimi jak był śnieg to bokiem wchodziłem w zakręty hehe a dzieciaki jak to dzieciaki cieszyły sie :)
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez **FanKuzaja** » czwartek, 17 mar 2005, 11:37

Odnośnie wuzków w Hipermarketach to lubię sobie nimi poszaleć :D Oczywiście tylko do jakiego sklepu trafię bo naprzykład w Carefurze są wuzki gdzi skręcją przednie koła wienc czuję się jak by to byla jazda Cit Karem albo S1600 :D a znowuż w Geancie czy M1 są wuzki gdzie skrętne są 4 koła to czuję się jak bym miał WRC-a w rękach :D

A co do sportów zimowych to korci mnie to by kiedyś sprubować pozjeżdzać na Kompaku chromowym id tira :D Tak jak to Grizwold zrobił w jakimś filmie... ah marzenia :wink:
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 17 mar 2005, 18:54

**FanKuzaja** napisał(a):A co do sportów zimowych to korci mnie to by kiedyś sprubować pozjeżdzać na Kompaku chromowym id tira :D Tak jak to Grizwold zrobił w jakimś filmie... ah marzenia :wink:

Ale musiałbyś mieć super maść poślizgową ;)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » sobota, 19 mar 2005, 19:59

W zime najlepsze jest RWD, bez elektroniki i ze szpera :arrow: ROWER :!: Jak ma sie dobre opony to mozna drifting robic. W ta zime raz jezdzilem sobie z kumplem po osiedlu, i pewien chlopak maluszkiem latal. Ja rowerem go dogonilem i patrze od powerslide, mysle co ja bede gorszy, nogami zamachalem kilka razy ostrzej o skrzyzowanie bokiem cale poszedlem. Ale niestetu to bylo kumple rowerem, bo moj sie nie nadaje, z porzodu slick :P

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Zajcev » sobota, 19 mar 2005, 20:01

No rowerek w zimie spox:) Kumpel założył do BMX bodajze 90 kolcow w opone :) i zasuwał po lodzie , zajebista jazda;D
Zajcev
N4

Postprzez Albert(Zambrów) » sobota, 19 mar 2005, 20:27

Z kolcami nie jeździlem, ale w zime to sie tylko ślizgam, bo czasowo nie lubie po sniegu, za malo frajdy :D

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Banan » sobota, 19 mar 2005, 21:24

90 kolcow na jednej oponie ? Chyba glupi jest(es) :) Ja se tam kupilem nowa opone i mam kolce gumowe, orginalne :P W zima nie lubie za bardzo jezdzic, bo jest zimno i sie czesto wywalam :P Chociaz jezdzilem tej zimy juz duzo razy, fajna jazda jest w gorach.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Zajcev » sobota, 19 mar 2005, 21:36

Banan napisał(a):90 kolcow na jednej oponie ? Chyba glupi jest(es) :) Ja se tam kupilem nowa opone i mam kolce gumowe, orginalne :P W zima nie lubie za bardzo jezdzic, bo jest zimno i sie czesto wywalam :P Chociaz jezdzilem tej zimy juz duzo razy, fajna jazda jest w gorach.

Mhm , normalne metalowe kolce , 90 to itak mało :D
Zajcev
N4

Postprzez **FanKuzaja** » niedziela, 20 mar 2005, 15:01

Banan jeżeli Ty piszesz że w oponie masz gumowe kolce to one się chyba trzymają lodu jak normalny singiel Slick. Ja mam 70 wkrętów 12 mm i 80 wkrętów 14 mm w jednej oponie. A na sezon zimowy 2005/06 planuje wkręcić jeszcze w oponę 20 wkrętów.To jest dopiero pełen czad .. na rowerku oczywiście :wink:

Na takich oponach z kolcami fajnie się smiga po lodzie.. pełna kontrola.. nawet na lodowisku pod Plazą byliśmy z kumplem ;) Oczywiście ludzie wielce zdzwieni byli. :shock:
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Zajcev » poniedziałek, 21 mar 2005, 15:54

**FanKuzaja** napisał(a):Banan jeżeli Ty piszesz że w oponie masz gumowe kolce to one się chyba trzymają lodu jak normalny singiel Slick. Ja mam 70 wkrętów 12 mm i 80 wkrętów 14 mm w jednej oponie. A na sezon zimowy 2005/06 planuje wkręcić jeszcze w oponę 20 wkrętów.To jest dopiero pełen czad .. na rowerku oczywiście :wink:

Na takich oponach z kolcami fajnie się smiga po lodzie.. pełna kontrola.. nawet na lodowisku pod Plazą byliśmy z kumplem ;) Oczywiście ludzie wielce zdzwieni byli. :shock:

Ale naprawde jazda jest fajna :) Napoczątku śmiałem sięz kumpla z tycg kolców , ale sobie też założyłem :) Lepiej się jeździ niż w lecie ;)
Zajcev
N4

Postprzez bullitt » czwartek, 9 cze 2005, 22:00

Dzisiaj w supermarkecie dostałem od ochroniarza karę STOP & GO. Uznał, że moja jazda była zbyt brawurowa i stanowiłem zagrożenie dla innych zawodników na terenie sklepu. :roll:
Mniej pisać, więcej czytać, a jeśli pisać, to tak, żeby inni czytali...
bullitt
N3

Postprzez Banan » czwartek, 9 cze 2005, 22:07

Co dostales ? <hahaha> :D
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park