Moderator: SebaSTI
DamianF napisał(a):Witam wszystkich. Na imię mam Damian , we wrześniu skończyłem 15 lat. Interesuję się Formułą 1 od 2005 roku. Lecz osatnimi czasy zaczynam przechodzić na stronę rajdów . Rajdami interesuje się od Rajdu Polski '09 . Na tą imprezę pojechałem praktycznie "zielony". Od tamtej pory pokochałem ten sport. We wrześniu wybrałem się na Rajd Orlen , i w planach w tym roku zamierzam się jeszcze wybrać na Barbórkę. Pozdrawiam wszystkich rajdowych zapaleńców i do zobaczenie na Barbórce
gabrally napisał(a):
Rajdy są PIĘKNIEJSZE! Ciekawsze, dostarczają więcej adrenaliny... Zwłaszcza asfaltyMiło Cię powitać!
Karol napisał(a):gabrally napisał(a):
Rajdy są PIĘKNIEJSZE! Ciekawsze, dostarczają więcej adrenaliny... Zwłaszcza asfaltyMiło Cię powitać!
Nie znasz się, Tyś widział smoka ...Joł
Anbarra napisał(a): wiedząc że Baumschlager jest już 8 albo i 10x mistrzem Austrii jesteś niesamowitym Insiderem.
Anbarra napisał(a):
Do szkoły jakiejśtam chodze podobno dobra, ale nie wiem co to za kraj, gdzie przedszkolakom dają bawić się prądem, tokarkami, i frezami, ale do tej pory już nawet 75% klasy zna prawo Ohma
Anbarra napisał(a):
Plany na życie mam takie że chcę w realnych rajdach jeździź, nie mam planu jak zrobić licencje, ale mam zamiar, a talent i pieniądze już się znajdąNiby ojciec się wozi jakims tandetnym japonskim wynalazkiem ze złotymi felgami, boxerem i dziwną dziurą w masce, ale Prezesem Orlenu (pardon: OMV!
) nie jest
THIM napisał(a):Witaj na forum.Anbarra napisał(a): wiedząc że Baumschlager jest już 8 albo i 10x mistrzem Austrii jesteś niesamowitym Insiderem.
Widocznie Ty nie jesteś, skoro nie wiesz, czy 8, czy 10
Bojka1838 napisał(a):Siemka to i ja sie przedstawieMam na imie Rafał 22lata o kurcze w zasadzie 23 zaraz strzeli.. Rajdami oczywiscie sie interesuje, zaczalem od kad dostalem pierwszego kompa i nowiutkiego wtedy Colina McRae 2.0, zakochalem sie WRC, pozniej jakies rajdy gdzies byly, moja Rodzina lubi szybkaaa jazde, motory samochody, moj Dziadek nawet niezle smiga
Od pewnego czasu moje marzenie startu w rajdzie mam nadzieje wkoncu sie spelni i zycie kazdemu tym zatruwam. Planuje zaczac starty w rajdach jak najszybciej sie da, moze w styczniu sie cos odbedzie na warmii i mazurach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość