Jesteś nowy ? Przedstaw sie a my Cię powitamy!

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez sim_on » sobota, 12 wrz 2009, 16:39

Siema wszystkim, poruszam sie sc narazie kjs ale plany sa duuuze:D
mam nadzieje ze to forum pomoze rozwiązywać wszystkie problemy o tematyce rajdowej.
pozdro
sim_on

Postprzez DamianF » sobota, 3 paź 2009, 09:54

Witam wszystkich. Na imię mam Damian , we wrześniu skończyłem 15 lat. Interesuję się Formułą 1 od 2005 roku. Lecz osatnimi czasy zaczynam przechodzić na stronę rajdów . Rajdami interesuje się od Rajdu Polski '09 . Na tą imprezę pojechałem praktycznie "zielony". Od tamtej pory pokochałem ten sport. We wrześniu wybrałem się na Rajd Orlen , i w planach w tym roku zamierzam się jeszcze wybrać na Barbórkę. Pozdrawiam wszystkich rajdowych zapaleńców i do zobaczenie na Barbórce ;)
DamianF

Postprzez gabrally » sobota, 3 paź 2009, 13:27

DamianF napisał(a):Witam wszystkich. Na imię mam Damian , we wrześniu skończyłem 15 lat. Interesuję się Formułą 1 od 2005 roku. Lecz osatnimi czasy zaczynam przechodzić na stronę rajdów . Rajdami interesuje się od Rajdu Polski '09 . Na tą imprezę pojechałem praktycznie "zielony". Od tamtej pory pokochałem ten sport. We wrześniu wybrałem się na Rajd Orlen , i w planach w tym roku zamierzam się jeszcze wybrać na Barbórkę. Pozdrawiam wszystkich rajdowych zapaleńców i do zobaczenie na Barbórce ;)

Rajdy są PIĘKNIEJSZE! Ciekawsze, dostarczają więcej adrenaliny... Zwłaszcza asfalty 8) Miło Cię powitać!
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez uho » poniedziałek, 5 paź 2009, 22:40

Witam wszystkich ... pozdro z Gdańska :)
uho

Postprzez Karol » wtorek, 6 paź 2009, 11:17

gabrally napisał(a):
Rajdy są PIĘKNIEJSZE! Ciekawsze, dostarczają więcej adrenaliny... Zwłaszcza asfalty 8) Miło Cię powitać!

Nie znasz się, Tyś widział smoka ... :) Joł
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez gabrally » wtorek, 6 paź 2009, 14:54

Karol napisał(a):
gabrally napisał(a):

Nie znasz się, Tyś widział smoka ... :) Joł

No chyba TY :D http://www.youtube.com/watch?v=Qho3QaMJsUg
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez Karol » wtorek, 6 paź 2009, 16:00

Ja ten film miałem przestudiowany dziecko jak Cie na forum jeszcze nie było :D
Karol
A6

Postprzez gabrally » wtorek, 6 paź 2009, 16:02

Karol napisał(a):Ja ten film miałem przestudiowany dziecko jak Cie na forum jeszcze nie było :D

Ja na forum jestem od 03 8) innym kontem... :P
gabrally
N4

Postprzez Karol » środa, 7 paź 2009, 20:59

Ale wtedy nie potrafiłeś czytać, tylko same emotikony oglądałeś to się to nie liczy :D Dobra, nie śmiecmy :)
Karol
A6

Postprzez Anbarra » niedziela, 29 sie 2010, 22:59

Temat nie używany, mamusia nie uczyła żeby się przywitowywać?? :D
Ale do rzeczy :D

No to ja jestem Jurek, znają mnie na e-rajdy.pl (pozdrawiam Qbek'a555), jeżdże te słynne WRSMP i rozwalam na zmiane raz Focusa, raz Lanosa, czasem uda sie gdzieś wygrac ale to chyba jakieś plotki są. W sumie cierpię na chorobliwy brak skupienia, więc co sie dziwić :D

Mieszkam w Austrii, to taki dziwny kraj, który dzieli się na Wiedeń, i wioski, ogólnie rajdy są tam dla większości jak Yeti, ktoś coś słyszał, a wiekszość nigdy nie widziała, wiedząc że Baumschlager jest już 8 albo i 10x mistrzem Austrii jesteś niesamowitym Insiderem. Kraj ten wydał na świat takich mistrzów jak Stohl, któremu gaśnie 207-ka na ten ich Erdgas, czy Aigner któremu ktoś kiedyś dał jakiś złoty kieliszek na jakimś rajdzie gdzie bardzo padało :D I nie zapominajmy - Hermann Neubauer, który musi być talentem, skoro przegrał z Chuchałą na Barum, jechał szybszym autem, ale nie przegrał że dużo, a na wymówke zawsze ma jakiś tam błąd :D

Do szkoły jakiejśtam chodze podobno dobra, ale nie wiem co to za kraj, gdzie przedszkolakom dają bawić się prądem, tokarkami, i frezami, ale do tej pory już nawet 75% klasy zna prawo Ohma :D

Plany na życie mam takie że chcę w realnych rajdach jeździź, nie mam planu jak zrobić licencje, ale mam zamiar, a talent i pieniądze już się znajdą :D Niby ojciec się wozi jakims tandetnym japonskim wynalazkiem ze złotymi felgami, boxerem i dziwną dziurą w masce, ale Prezesem Orlenu (pardon: OMV! :D ) nie jest :D

Dodam, że dziękuje Bogu za Colina McRae, Tommiego Makinena, Carlosa Sainza, Janusza Kuliga, i Krzyśka Hołowczyca, w 1999 roku zarazili 6-letniego brzdąca rajdami <3

Miło mi zagościć na tym forum co by nie pospamować :)
Anbarra
A5

Postprzez THIM » niedziela, 29 sie 2010, 23:26

Witaj na forum.

Anbarra napisał(a): wiedząc że Baumschlager jest już 8 albo i 10x mistrzem Austrii jesteś niesamowitym Insiderem.

Widocznie Ty nie jesteś, skoro nie wiesz, czy 8, czy 10 ;)

Anbarra napisał(a):
Do szkoły jakiejśtam chodze podobno dobra, ale nie wiem co to za kraj, gdzie przedszkolakom dają bawić się prądem, tokarkami, i frezami, ale do tej pory już nawet 75% klasy zna prawo Ohma :D

Ucz się, baw się, przyda się na pewno.

Anbarra napisał(a):
Plany na życie mam takie że chcę w realnych rajdach jeździź, nie mam planu jak zrobić licencje, ale mam zamiar, a talent i pieniądze już się znajdą :D Niby ojciec się wozi jakims tandetnym japonskim wynalazkiem ze złotymi felgami, boxerem i dziwną dziurą w masce, ale Prezesem Orlenu (pardon: OMV! :D ) nie jest :D

Powodzenia!
Timon

http://blmotors.blog.pl/
http://www.facebook.com/BLmotors
THIM
A6

Postprzez Anbarra » niedziela, 29 sie 2010, 23:32

THIM napisał(a):Witaj na forum.

Anbarra napisał(a): wiedząc że Baumschlager jest już 8 albo i 10x mistrzem Austrii jesteś niesamowitym Insiderem.

Widocznie Ty nie jesteś, skoro nie wiesz, czy 8, czy 10 ;)

Zgubiłem rachube kiedyś tam, a rajdy w kraju gdzie S2000 jeździ na gaz nie interesują mnie na tyle, wolę Polskie i Czeskie :D
Wikipedia mówi że 9 razy ale nie ufajcie Wikipedii.
Anbarra
A5

Postprzez kamyk 95 » niedziela, 29 sie 2010, 23:34

Siemka juru ;) a E-rajdowców to tu trochę jest :P
http://www.youtube.com/user/kamykRBR
kamyk 95
N2

Postprzez Bojka1838 » sobota, 11 gru 2010, 20:57

Siemka to i ja sie przedstawie :D Mam na imie Rafał 22lata o kurcze w zasadzie 23 zaraz strzeli.. Rajdami oczywiscie sie interesuje, zaczalem od kad dostalem pierwszego kompa i nowiutkiego wtedy Colina McRae 2.0, zakochalem sie WRC, pozniej jakies rajdy gdzies byly, moja Rodzina lubi szybkaaa jazde, motory samochody, moj Dziadek nawet niezle smiga :wink: Od pewnego czasu moje marzenie startu w rajdzie mam nadzieje wkoncu sie spelni i zycie kazdemu tym zatruwam. Planuje zaczac starty w rajdach jak najszybciej sie da, moze w styczniu sie cos odbedzie na warmii i mazurach :?:
Bojka1838

Postprzez SebaSTI » sobota, 11 gru 2010, 21:00

Bojka1838 napisał(a):Siemka to i ja sie przedstawie :D Mam na imie Rafał 22lata o kurcze w zasadzie 23 zaraz strzeli.. Rajdami oczywiscie sie interesuje, zaczalem od kad dostalem pierwszego kompa i nowiutkiego wtedy Colina McRae 2.0, zakochalem sie WRC, pozniej jakies rajdy gdzies byly, moja Rodzina lubi szybkaaa jazde, motory samochody, moj Dziadek nawet niezle smiga :wink: Od pewnego czasu moje marzenie startu w rajdzie mam nadzieje wkoncu sie spelni i zycie kazdemu tym zatruwam. Planuje zaczac starty w rajdach jak najszybciej sie da, moze w styczniu sie cos odbedzie na warmii i mazurach :?:

Witamy i zapraszamy do miłgo spedzania czasu na rajowym szczeblu:P
SebaSTI
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park