http://download.yousendit.com/EFEA0D493AE64FFA
Mile widziane recenzje

Moderator: SebaSTI
MSG Racing napisał(a):Oststnio wciagnęła mnie mocno COMA
a utwory to:
"Tonacja, sygał z piekła" z dedykacją dla naszych władz![]()
"Daleka droga do domu"
"System"
"Skaczemy"
"Leszek Żukowski"
Szczypek_WRC napisał(a):Ja też ostatnio zmieniłem muzykę, z black rapu (ale też czasem jeszcze słucham) do metalu:) teraz słucham bez przerwy System of A Down, Children of Bodom, Godsmack, Dimmu Borgir etc.a ulubiony utwór: System of a Down - Aerials. naprawdę polecam nawet tym co nie lubią metalu:)
Marmetal napisał(a):Widzę, że są ludzie słuchający cięższej muzyki na tym forum. Fajnie
. Moim ulubionym zespołem jest Metallica i dla mnie nie ma lepszych zespołów niż kwartet z San Francisco. Jestem ich wiernym fanem od 1997 roku, byłem na trzech koncertach i wiem o nich właściwie wszystko. Jednym zdaniem: die hard fan
.
Marmetal napisał(a):Widzę, że są ludzie słuchający cięższej muzyki na tym forum. Fajnie
. Moim ulubionym zespołem jest Metallica i dla mnie nie ma lepszych zespołów niż kwartet z San Francisco. Jestem ich wiernym fanem od 1997 roku, byłem na trzech koncertach i wiem o nich właściwie wszystko. Jednym zdaniem: die hard fan
.
Gucio napisał(a):Marmetal napisał(a):Widzę, że są ludzie słuchający cięższej muzyki na tym forum. Fajnie
.
szkoda, że Michael kamen juz nie żyje, bo to był naprawde świetny kompozytor.
S&M często katuję w aucie
Fajnie sie przy niej jeździ zwłaszcza przy "no leaf clover"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość