Witam wszystkich!
Do tego tematu maja osoba pasuje jak najbardziej, bo zarejestrowalem sie 2 godziny temu. Ale forum odwiedzam od pol roku i wiele kometarzy juz zglebilem.
Mam 19 lat i jestem mieszkancem Szczecina. Rajadami zainteresowalem sie 2 lata temu, kilka tygodni po otrzymaniu Prawa Jazdy. Ale zmotoryzowany jestem od 13 lat za sprawa Ojaca, ktory sprezentowal mi motorynke zanim jeszcze poszedlem do podstawowki

Motocykle (szczegolnie off-road) sa moja kolejna wielka pasja. Niestety po 2 pechowych wypadkach mam lewe kolano w stanie rozpadu i czesc mojego zapaly przerzucilem na samochod. A poniewaz lubie rywalizacje, KJS i PZ staly sie czyms oczywistym w moim zyciu. Od 2 lat poruszam sie moim malym WRC tzn. CC 704 -pol sporting

Samochod moze, nie grzeszy moca, ale juz 1 KJS zdolal wygrac, krecac kilka naprawde dobrych czasow. Jego przebudowa zajmuje sie sam, podobnie jak wszelkiego typu naprwami (nie tylko tego samochodu

.
Dzialam tez w AKADEMI BRD (ktora przejela zadania szczecinskiego PZMOT) pomagajac czasem przy organizacji jakis imprez.
A teraz oczekuje na jakies opinie dotyczace mojego 1 kometarza w sprawie silnikow turbo i wolnossacych!