Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a):Na egzemplarz z harmonijkowymi drzwiami to juz dawno nie trafiłem, ale nawet 280tka z automatem jest hardcorowa, głośna jak Messerschmitt i kiepsko zawieszona.
Ależ jak to nie ma już harmonijek od września jak dojeżdzam na uczelnie na drugi koniec wawy i jeżdzę codziennie busami to jednak troche tego typu Ikarów widać. Wszystkie krótkie z numerami bocznymi xxx i 1xxx i przeguby 2xxx mają harmonijki i w 99% manuale.
Jest w Wawie kilka autobusów przegubowych Man. Ten co projektował rozmieszczenie foteli w nich powinien być powieszony za jaja do hydrantu. Bardziej pokręconego autobusu nie widziałem.
A NEOPLAN N4020? Autobusik całkiem przyjemny i wygodny, ale jak jest więcej ludzi to po prostu masakra. Korytarz autobusu jest tak wspaniałomyślnie rozplanowany, że mieści się tylko jeden rząd ludków. Od paru dni zmuszony jestem jeździć autobusami do szkoły. NA szczęście jutro wsiadam z powrotem na rower i mykam 2x szybciej
żółtodziób napisał(a):Na egzemplarz z harmonijkowymi drzwiami to juz dawno nie trafiłem,
W zimie zawsze siada się na miejscu przed fotelem pod którym jest nagrzewnica.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość