KJS o Puchar firmy ANWA II eliminacja

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

KJS o Puchar firmy ANWA II eliminacja

Postprzez sloik » poniedziałek, 9 maja 2005, 23:01

Automobilklub Krakowski organizuje w dniu 15 maja 2005 r. (niedziela)
KJS o Puchar firmy ANWA autoryzowanego dealera TOYOTY.
Impreza jest II Eliminacją z cyklu 4 imprez o Puchar TOYOTY dla kierowców amatorów o 1/6 licencji rajdowej. Organizator do imprezy dopuszcza zawodników z licencją rajdową, którzy będą jednak klasyfikowani tylko w klasie gości o ile zbierze się 5 załóg.
Na trasie zlokalizowano 10 prób sportowych o łącznej długości ok. 17,3 km.
Ps-1 Lotnisko w Czyżynach (4x), PS-2 Maxi Schrott (3x), PS-3 Baza ANWA (3x), wszystkie próby są w charakterze mini OS-ów.
Zapisy będą przyjmowane od dnia 04.maja 2005 w siedzibie Automobilklubu Krakowskiego i Salonie Toyoty przy al.Pokoju 57 w Krakowie.
Na mecie rajdu czekają na uczestników nagrody i posiłek. Bieżące informacje na stronie:www.rajdy.krakow.pl oraz www.rajdypl.com.
W dziale REGULAMINY do pobrania- formularz zgłoszeniowy, harmonogram rajdu oraz regulamin uzupełniający.

Serdecznie zapraszam

Dyrektor KJS
Andrzej Borowiczka
SłoiK
sloik

Postprzez LIPciu » sobota, 14 maja 2005, 10:36

boże jak ja nie lubie tych krakowskich kjsów.
bojkot :)
LIPciu
A5

Postprzez rak818 » sobota, 14 maja 2005, 11:02

LIPciu napisał(a):boże jak ja nie lubie tych krakowskich kjsów.

Ale czemu :?:
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez driver.pl » sobota, 14 maja 2005, 16:58

Ktoś się orientuje gdzie jest jakaś lista zgłoszeń na ten KJS, ciekawy jestem jaki fury bedą jechać.
driver.pl
N3

Postprzez Konrad McRae » sobota, 14 maja 2005, 20:39

widziałeś poprzednią eliminację w marcu ? przesadzasz trochę.

listy zgłoszeń nie ma, będzie dopiero wywieszona przed startem :wink: , jest ponad 40 załóg.
Konrad McRae
N2

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 16 maja 2005, 17:49

Konrad McRae napisał(a):

widziałeś poprzednią eliminację w marcu ? przesadzasz trochę.

listy zgłoszeń nie ma, będzie dopiero wywieszona przed startem :wink: , jest ponad 40 załóg.

człowieku nie wkurwiaj mnie. startowałem w zeszłym roku (dokładnie 13.06) i już nigdy nie będe. nie umiecie zrobić prostego kjsu.

(jesli nie organizowałeś tamtej ipmrezy to te wszystkie obelgi nie są do ciebie ale jeśli ją robiłeś to...)
Ostatnio edytowano poniedziałek, 16 maja 2005, 17:56 przez LIPciu, łącznie edytowano 1 raz
LIPciu
A5

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 16 maja 2005, 17:54

rak818 napisał(a):

Ale czemu :?:

koszt wpisoego 120zł i ścigasz sie po placach o wymiarach szkolenego boiska do piłki.
sędziowania jest tak chujowe że gorzej nie możnja.
każdemu z obsługi wydaje się że jest bogiem. wszystko robią z łaski.
a taki pojedynczych wpadek to jest cała masa. (debile na pkc mają różne godziny na zegarkach!!!!! i siedzi tak gruba szmata i ona ci mówi że ją to nie interesuje i minuta kary)
startowałem w krakowskich kjs w 2003 i 2004 roku więc wiem co mówie.
miałem też okazje startować gdzie indziej i nie ma porównania.
nie ma się co dziwić żę w krakowie ma rajdu w rsmp skoro oni nie potrafią zorganizować nawet prostego kjsu...
LIPciu
A5

Postprzez driver.pl » poniedziałek, 16 maja 2005, 20:26

Byłem na tym KJS dokładnie na Maxi Schrocie i próba jak dla mnie nie była zła dośc długa i rozgrywana na większym terenie niz boisko szkolne, choć do nawierzchni mozna się przyczepić za dużo dziór. Nie wiem jak inne próby wyglądały na Lotnisku też pewnie było cos szybszego ale tego nie wiem. Ale wpisowe jak dla mnie za wysokie.
driver.pl
N3

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 16 maja 2005, 20:28

tak a próby w wieliczce, w skawinie, a na pochońskiego???
LIPciu
A5

Postprzez Konrad McRae » poniedziałek, 16 maja 2005, 21:32

no comments. bardzo ograniczona wiedza + stek obelg = typowy polaczek. mimo że akurat na kjsie w którym startowałeś byłem tylko sędzią (wow jestem bogiem :lol: ), to przez takich ludzi jak ty, odechciewa mi sie robić cokolwiek dla tego sportu, chociaż zorganizowałem masę kręciołków i nie mam z tego ani grosza. a miałem cię za powżniejszego gościa..ale cóż, poziom wypowiedzi mówi sam za siebie... :roll:
Konrad McRae
N2

Postprzez driver.pl » poniedziałek, 16 maja 2005, 21:53

LIPciu napisał(a):tak a próby w wieliczce, w skawinie, a na pochońskiego???

to są miejsca gdzie nie powinno się robić KJS skoro są inne gdzie mozna zorganizować mini oes wiadomo jest ich niewiele ale lepiej jeździć po tych samych mniejwięcej trasach ale przypominjących jakiś oes niż kręcić się wkółko na jakimś placu.

Apropo boisk szkolnych na których są rozgrywane a raczej chyba były próby sportowe. Ja kiedyś brałem udział w jednyk KJS ze 4 lata temu może jako pilot. Moze ktois tam jechał było to w Żegocinie jedna próba była rozgrywana na boisku szkolnym o wymiarach chyba 20 metrów na 10 a pachołków było tam chba ze 20 kto to wtedy wymyslił to był nie powiem kim pozostałe dwie próby to była prosta z szykana. W fajnym KJS miałem debiut i tak samochód się spieprzył.

A co do kosztów KJS to mam pytanie do Konrad McRae jak się ma to ma to wpisowe 120zł czy da się je obnizyć czy musi być takie wysokie?
driver.pl
N3

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 16 maja 2005, 21:58

jeśli byłeś na tamtym kjsie sędzią to tym bardziej cię ...!!!
pewnie pamiętasz że dostałem taryfe a nikt ... z obsługi rajdu nie był w stanie powiedzieć gdzie pojechałem niezgodnie z trasą!!! była awantura na mecie ale cały ten dyrektor kazał mi pokazać nagranie z auta że pojechałem czysto!!!
nie wiem kim jesteś ale twierdzenie jest jest ok w krakwoskich kjs to gruba przesada.

a poza tym inaczej byś mówil gdybyś zapłacił za wynajęcie auta 1000żł a potem zajął 28 miejsce bo ... chujowy sędzia stwierzdił że pomyliłeś trase a ty jej nie pomyliłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i nie pisz że mam ograniczoną wiedze.
LIPciu
A5

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 16 maja 2005, 22:13

Konrad McRae napisał(a):no comments. bardzo ograniczona wiedza + stek obelg = typowy polaczek. mimo że akurat na kjsie w którym startowałeś byłem tylko sędzią (wow jestem bogiem :lol: ), to przez takich ludzi jak ty, odechciewa mi sie robić cokolwiek dla tego sportu, chociaż zorganizowałem masę kręciołków i nie mam z tego ani grosza. a miałem cię za powżniejszego gościa..ale cóż, poziom wypowiedzi mówi sam za siebie... :roll:

przez takich jak ja??
człowieku wydałem ponad 5000zł na te kręciołki!!!!!

typie jeśli ktoś płaci 120 zł wpisowego to chce mieć normalne sędzowanie
normalne trasy a tego nie ma więc to z toba jest coś nie tak. zresztą nie tylko ja kłóciłem się z dyrktorem.
ile imprez skończyło się kwasem. były nawet imprezy w których zwycieżca ... odebranie nagrody!

miałeś mnie za poważnego?? miło ale nic na to nie poradze że sie z tobą nie zgadzam
LIPciu
A5

Postprzez Konrad McRae » poniedziałek, 16 maja 2005, 22:16

driver.pl napisał(a):to są miejsca gdzie nie powinno się robić KJS skoro są inne gdzie mozna zorganizować mini oes wiadomo jest ich niewiele ale lepiej jeździć po tych samych mniejwięcej trasach ale przypominjących jakiś oes niż kręcić się wkółko na jakimś placu.

zgadza się !

driver.pl napisał(a):A co do kosztów KJS to mam pytanie do Konrad McRae jak się ma to ma to wpisowe 120zł czy da się je obnizyć czy musi być takie wysokie?

niestety zarząd okręgowy pzm w Krakowie ustalił minimalną wysokość wpisowego na KJS w okręgu krakowskim na 100zł, i niestety nawet nie da sie z nimi na ten temat podyskutować...

LIPciu napisał(a):jeśli byłeś na tamtym kjsie sędzią to tym bardziej cię ...!!!

sam się ....

LIPciu napisał(a):nie wiem kim jesteś

całe szczęście bo jeszcze by się okazało że cię znam i byłby obciach

LIPciu napisał(a):ale twierdzenie jest jest ok w krakwoskich kjs to gruba przesada.

gdzie to napisałem ? AK Krakowski od kilku lat zorganizował wg. mnie tylko 2 dobre imprezy i to w tym roku.

LIPciu napisał(a):a poza tym inaczej byś mówil gdybyś zapłacił za wynajęcie auta 1000żł a potem zajął 28 miejsce bo ... chujowy sędzia stwierzdił że pomyliłeś trase a ty jej nie pomyliłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie widziałem więc się nie wypowiadam, nie jestem z AK więc nie wiem jak to wyglądało naprawdę.

LIPciu napisał(a):i nie pisz że mam ograniczoną wiedze

oj bardzo ograniczoną

bez odbioru :lol:
Konrad McRae
N2

Postprzez Konrad McRae » poniedziałek, 16 maja 2005, 22:22

LIPciu napisał(a):typie jeśli ktoś płaci 120 zł wpisowego to chce mieć normalne sędzowanie
normalne trasy a tego nie ma więc to z toba jest coś nie tak. zresztą nie tylko ja kłóciłem się z dyrktorem.
ile imprez skończyło się kwasem. były nawet imprezy w których zwycieżca ... odebranie nagrody!

zgadza się. a co to moja wina ze ktoś chu...wo sędziuję? Nie ma pana T. w AK Krakowskim wię moze teraz bedzie lepiej, przynajmniej wszystko na to wskazuje. Oprócz faktów oczywistych , niestety Twoja wiedza o tym co się dzieje w krakowskim światku kjsowym jest bardzo mała i nie zaprzeczaj
Konrad McRae
N2

Następna strona

Powrót do KJS