Moderator: SebaSTI
ccrallyteam1 napisał(a):Policja nie nakazała zrobienia 2 przejazdów tylko pewnie chodziło o cxas wynajęcia służ , czyli sa wynajete do jakiegoś cxasu.
ccrallyteam1 napisał(a):Nie wiem dlaczego Majkos tak szukasz dziury w całym z siedzibą klubu itp.
ccrallyteam1 napisał(a):mogliby oddać np. 30 zł każdej z załóg
ccrallyteam1 napisał(a):Podjazd zapoznawczy ? po co Ci jak jeździsz już tyle lat a trasa raczej się nie zmieni
ccrallyteam1 napisał(a):Trzeba by było zrobić zapisy online i wpłaty na konto
ccrallyteam1 napisał(a):Sam nie dostałem sie na imprezę i byłem załogą nr. 111
a czy będzie bezpieczniej to zależy od samych zawodników czy będą wypadać w plener czy nie.
krzysiek_swrt napisał(a):to jest oczywiste że nikt nie dzwoni bo chce ale jak przyjeżdża zjeżdżone pospinane na trytki auto i goni ponad możliwości tego auta to czasem coś się wydarzyć musi>jAK się jedzie starym autem to trzeba wziąć poprawkę na to że coś odpadnie i trzeba jechać troszkę wolniej
krzysiek_swrt napisał(a):to jest oczywiste że nikt nie dzwoni bo chce ale jak przyjeżdża zjeżdżone pospinane na trytki auto i goni ponad możliwości tego auta to czasem coś się wydarzyć musi>jAK się jedzie starym autem to trzeba wziąć poprawkę na to że coś odpadnie i trzeba jechać troszkę wolniej
krzysiek_swrt napisał(a):pan organizator jest jaki jest ale gdyby nie on dalej ścigalibyśmy się dookoła pachołków bo pewnie nikt by nie wpadł albo się nie odważył zrobić takiej imprezy jak Kamionki, bo po ilu latach zorganizowali Walim Trophy
krzysiek_swrt napisał(a):majkos a jednak ty też to tolerujesz skoro nadal startujesz w tych zawodach no chyba że jechał ktoś o takim samym nazwisku i takim samym autem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość