Moderator: SebaSTI
Fiesta_R2 napisał(a):Nie zgodzę się w temacie spinki i nudy rzekomo z tego wynikającej. Myślę, że jest smaczek w szybkim pokonaniu zakrętu czy opóźnionym hamowaniu. Oczywiście, nic nie zastąpi dobrego przejścia winkla bokiem, ale weźmy pod uwagę że trasa w Wieliczce była w tym roku wyjątkowo śliska a krawężniki i widzowie: jak zwykle blisko.
Poza tym - czy podczas memoriału Bettegi czołówka (Hirvonen, Ogier, Rossi, Gronholm, Rossi) nie walczyła o każdy ułamek sekundy? Czy w trakcie treningów dowolnych na Bologna Motor Show ćwiczyli bączki czy może szukali optymalnego toru jazdy?
Uważam, że jeśli impreza ma wspaniałych patronów albo prestiżową rangę, to nie warto się wygłupiać na siłę.
Fiesta_R2 napisał(a):Dla tych, co nie widzieli (chyba, że to również nuda - wtedy wymiękam i nie wiem już, co można pokazać na tym haku autem na seryjnych częściach, deszczach i bez podtrzymania)![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8UvmVQ7pmgI
Kris_WRC napisał(a):Jak dla mnei jechał zbyt kwadratowo co z resztą pokazują on boardy, ze evo go czasem wyprzedzało... Zbyt dużo agresji jak na auto, które wymaga płynności...
Fiesta_R2 napisał(a):Niestety, nie wiedzieliśmy że wypięcie ABS-u i zostawienie wspomagania hamulców = ciągłe wyprzedzanie przodu przez tył. Samochód niestety nie był wyposażony w korektor siły hamowania, dlatego każde mocne depnięcie w heble powodowało walkę o pozostanie na trasie.
Fiesta_R2 napisał(a):Oczywiście, nie można się jarać jednym zakrętem czy bączkiem - ale nie powinieneś też wrzucać całej imprezy do worka z napisem "nuda".
Kris_WRC napisał(a):Jak to dobrze, że wiesz o mnie więcej niż ja sam o sobie... Wow. Faktycznie mam 17 lat i oglądałem dwa memoriały i raz byłem na KJS w życiu, nic ponad to nie widziałem, tylko siedze caly dzień na internecie i tylko szukam pretekstu, żeby sie z kimś pokłócić, w przerwach na onanizm i jedzenie... ROTFL!!
Kris_WRC napisał(a):Przyj..baliście się jak gó..no do obcasa... Nie można Was ani strząsnąć ani zetrzeć...
Fiesta_R2 napisał(a):Dla tych, co nie widzieli (chyba, że to również nuda - wtedy wymiękam i nie wiem już, co można pokazać na tym haku autem na seryjnych częściach, deszczach i bez podtrzymania)![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8UvmVQ7pmgI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość