Moderator: SebaSTI
jazzzy napisał(a):Kubus napisał(a):Mówisz masz...
nie calkiem to mialem na mysli,
chodzilo mi o ten moment jak zahaczyl kraweznik
jazzzy napisał(a):Kuzaj zdekoncentrowany
czekamy na jakis filmik z Janeckim z pierwszego przejazdu
hakelbery__ napisał(a):Witam
Zastanawiam sie czy to Steinhof jest taki szybki czy reszta tak sie wozi po odcinkach. Nie wiem jak tu wyglada sprawa sprzetu którym jechali (tz czy były seryjne czy podkręcane) ale daje to do myślenia że chłopak który pierwszy raz jechał lancerem (i chyba wogóle pierwszy raz w życiu na odcinku rajdowym) wygrywa jeden przejazd a w sumie jest 3 bijąc gości, którzy juz od lat startują w rajdach. Nie mówie tu o tych którzy jechali dla kibiców tylko i wyłącznie chodż takich było bardzo niewielu.
Mam wrażenie, ze nasze rajdy sa coraz bardziej przepełnione osobami, które jeżdza bo mają grubą kase a nie talent- szkoda.
A najbardziej mnie szlak trafia jak jadą zawodnicy tempem jak na zapoznaniu z trasą. Co jak co ale uczyć sie można na rajdach w PZM, a tutaj już powinno sie prezentować jakiś poziom.
hudyj napisał(a):Koleś przechodził samego siebie. Kto widział to wie jak było, szczególnie na pierwszym przejezdzie
lemon_17 napisał(a):Aha, i jeszcze jedno, ten safeciarz wydarł się nawet na ochroniarza który przechodził na druga stronę drogi. A później przepraszał"Sorry, moja wina" Śmieszny koleś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości