Witam wszystkich, którzy zdecydowali się przeczytać ten post!!!
Jestem zapalonym fanem sportu motorowego, w szczególności Rajdów Samochodowych. Swoją przyszłość zawodową kieruje właśnie w stronę sportu samochodowego, dokładnie w branże zajmującą się przygotowaniem samochodów do sportu. Właśnie kończę studia ( V rok ) i piszę prace magisterską na temat:
"
Analiza konstrukcji samochodów sportowych ze względu na
bezpieczeństwo załogi"
Właśnie tu oczekuje na waszą pomoc, gdyż potrzebuje materiałów, w oparciu na których tą prace zrealizuję.
Potrzebne są mi wszelkie materiały związane z:1.Budową samochodów rajdowych (ksera, skany homologacji, książki sportowej samochodu, zdjęcia aut w trakcie montażu klatki i innych elementów zawartych w załączniku J)2.Zdjęcia samochodów rajdowych po poważnych dzwonach (w rozdzielczości co najmniej 640x480)W szczególności zależy mi na wszystkich papierkach związanych z homologacją samochodu, sprzętu gaśniczego, bezpiecznych zbiorników paliwa, pasów szelkowych, foteli ... itp. Może ktoś z forumowiczów, jest zawodnikiem lub ma dojścia do jakiś zawodników i załatwił by mi takie skany lub ksera. Oczywiście pokryje wszystkie koszty wysyłki, ksera.
Z góry wszystkim którzy w jakimś stpniu mi pomogę Wielkie Dzięki!!!Dla forumowiczów, którzy w szczególny sposób się wykarzą, prześle napisaną prace magisterską w okolicach maja, w podzięce za wkład włożony w jej pisanie.Proszę wysyłać materiały na:
magicjerzyk@gmail.comJeżeli byłaby to przesyłka listowna proszę kontakt:
gg 2224627
Jeszcze raz DZIĘKI!!!