Janusz Kulig - wypadek

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez SuN » czwartek, 24 cze 2004, 22:40

zeby nie robic problemu tez sie dostosuje i tez jestem za starym logiem ;) pozdrawiam
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez Banan » piątek, 25 cze 2004, 13:34

No i juz wszyscy zapomnieli o obiecanej 1 dla Janusza przez caly sezon... :( :cry:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez qbus » piątek, 25 cze 2004, 13:47

Yyyyy?
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez enka » piątek, 25 cze 2004, 14:12

Właśnie miała być cały sezona a tu nie ma. Nawet naklejek na rajdówkach nie mają, jedyny Fycz ma. Jednka prawdziwi kibice nigdy nie zapomną. Janusz będzie żył w naszych sercach wiecznie.
enka
A5

Postprzez WAPNO » piątek, 25 cze 2004, 15:09

Bo akurat tak wyszło, że Polski był ME i kormoran też. A naklejki mają też inni kierowcy ja np. widziałem u Meresińskiego.
WAPNO
A6

Postprzez JoannaXP » piątek, 25 cze 2004, 16:05

nie zapominajcie że Bebenek też ma naklejke...
ale to i tak niewiele...
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Grzesiek_RSA » piątek, 25 cze 2004, 16:12

Jeśli chodzi o naklejkę z jedynka ku pamięci Janusza to nie mówcie bo będąc ostatnio w Załużu na GSMP widziałem na jrdnym z aut taką naklejkę (co prawda nie pamiętam czyje to auto).

Tak więc pamiętają.

P.S.
Jeśli chodzi o koszulki to proponuje zrobić jedną i pokazać jej zdjęcie na forum żeby wszyscy widzieli jak ona wygląda, wtedy łątwiej się będzie zdecydować.
Grzesiek_RSA

Postprzez Akow » piątek, 25 cze 2004, 18:28

Panowie /i Panie oczywiście/ czy ktoś z Was ma może możliwość wykonania naklejki wg wzoru KKR? Nie mam dostępu do plotera jeżdzę ok 80 tys km rocznie i głupio mi że tył mojego auta jest pusty - z góry dzięki. Szczegóły na priv...
Akow
N1

Postprzez Kubus » piątek, 25 cze 2004, 19:16

Czesc.Słuchajcie na dzien dzisiejszy jest tak:

SuN -5
Mars-1
Mati_WRC-1
Jucek-1
Sebastian Bryzek-1
TSRALLY-2
Krystof-2
Banan-1
Robert Mańka-1
Yaro-1
Siwy-1
Anna Gawron-1
Tomi_OL-5 lub wiecej;)
Player-2
Fan Kuzaja-2
Enka-1
Kubus:) - 3

Słuchajcie zamówienia zbieram do niedzieli włacznie,pozniej bede z kazdym z was kontaktowal sie mailem.
Dla tych co nie sa w temacie wyjasniam.Robimy koszulki upamietniajace S.P. Janusza Kuliga (jednakowy wzór dla wszytkich).Podjalem sie wykonania tych koszulek poniewaz pracuje w branzy reklamowej i robie to po kosztach(nic na tym nie zarabiam).Dlatego tez cena jest przystepna.Jezeli jest jeszcze ktos kto chcialby zamówic koszulke niech napisze do mnie maila.Wyslanie maila nie jest równoznaczne z koncowym zamówieniem i pozniej bede was prosil o potwierdzenie zamówienia.Mam nadzieje ze jeszcze pare kolegów/kolezanek przylaczy sie do nas w tej akcji.Pozdrawiam.
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez Roxi » piątek, 25 cze 2004, 20:10

samurai napisał(a):Nie chcę sie z nikim sprzeczać, ale powiem jedno. Pierwszą Koszulkę zrobilem iwyłącznie dla siebie. Komuś sie tym pochwaliłem i on tez taka chciał. Stwierdziłem ze nie będe sęp i ogłosze sie, kto chce niech ma. A że koszulek zamówiłem kilka więc kosztu produkcji były relatywnie bardzo duże. Głupio sie czuje teraz czytając posty typu "zarabiam na tym niewiadomo ile" itp. Róbcie sobie koszulki, ale chyba oczywisty jest ze jeśli bedzie was wiecej każda kolejna koszulka bedzie tańsza. Ja mam dwie koszulki i nosze je zeby upamiętnić naszego NAJLEPSZEGO KIEROWCĘ. Pozdrawiam i żegnam

witam
czytam sobie ten topic i postanowilam napisac kilka slow nt tej koszulki
zamowilam sobie u samuraia ta koszulke ,jestem drobnej budowy ciala wiec poprosilam o S,samurai zaoferowal sie zdobyc S choc nie bylo takiego rozmiaru w "ofercie"
taki t-shirt chcialam,poniewaz chcialam miec cos na sobie podczas rajdow co pokazywaloby ,ze pamietam,ze ta Janusz byl dla mnie wielkim Człowiekiem ( nadal nie moge sie z tym co sie stalo pogodzic)
wiec koszulka przyszla i co sie okazalo - ze to zwykly kawalek szmaty ,bo t shirtem nie mozna tego nazwac - sorry samurai moze sprawie Ci przyrosc,ale taki tshirt bez nadruku to na bazarku mozna za 5 zl nabyc - to cos w ogole nie nadaje sie do noszenia i wstyd byloby mi chodzic w tym kawalku szmatki
poza tym podobo jest to S a w porownaniu z moimi S tshtrtami to duuuuuza roznica i w zasadzie moglabym ja jako sukienke zalozyc

jak to zobaczylam to bylam wsciekla ,bo nigdy tego nie zaloze ,a nawet nie chce myslec co sie z tym stanie po kilku praniach - wiec moj tshirt sobie lezy w szafie i ze wzgledu na szacunek do Janusza i tego nadruku nie wyrzucilam tego jeszcze ,chcetnie bym sie go pozbyla

ten "zakup"to tylko kasa wyrzucona w bloto i wciaz nie mam tego czego chcialam

mam nadzieje ,ze ten nowy projekt to nie bedze taki wałek jak ten powyzszy(choc juz po cenie widac ,ze nikt na tym nie chce zarobi malego co nieco) :? samurai moze nawet nie mam na mysli Ciebie - tylko tego "producenta" , bo byc moze zadna w tym Twoja wina
pozdrawiam
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką".
Roxi
N2

Postprzez mototom » piątek, 25 cze 2004, 20:27

To są właśnie zakupy przez internet.
mototom
A6

Postprzez WAPNO » piątek, 25 cze 2004, 20:43

No to jest urok większośći koszulek z nadrukami. Ja swoje robie na Piere Philipe i są bardzo OK jak na te reklamowe, polecam.
WAPNO
A6

Postprzez Kubus » piątek, 25 cze 2004, 21:05

Słuchajcie postaram sie zrobic wszytko zeby wam sie podobalo.Nie beda to napewno szmatki bo sa po 11 zł w hurtowni.Mysle ze jak na tshirt beda dobrej jakosci.Obiecuje wam ze bede sie staral zeby byly jak najlepsze.Podchodze do tego bardzo powaznie.

Co do ceny to dodatkowe znaczenie ma to ze zamawiamy razem kilkadziesiat sztuk a nie po jednej,choc gdybym robil pojedyncza koszulke to innymi metodami i cena bylaby wieksza o 3-5 zł.Wszytko da sie zrobic tylko trzeba chciec.W tym przypadku mam mozliwosc wykonac takie koszulki po cenie produkcji i wykorzystuje to.
Ktos jeszcze pisal o naklejkach.Jesli chcesz to napisz do mnie to zrobie naklejke bo i tak juz paru osoba robie;)
Kubus
A5

Postprzez enka » piątek, 25 cze 2004, 21:15

A te naklejk to ile kosztują? To są te naklejki z tym logo z koszulki?
enka
A5

Postprzez Kubus » piątek, 25 cze 2004, 21:18

To juz na priva rozmowa
Kubus
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne