TVN TURBO

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez killer wrc » niedziela, 20 sty 2008, 20:42

jest onboard i polecam szczerze.W najnowszym odcinku oes Nowa Bystrzyca-Młoty z 93 roku i Pawłem Przybylskim w roli głównej,oprócz tego Kuzaj w pugu wrc i Kościuszko.Powtórka dziś o 1 w nocy-warto
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez rallyspeed » niedziela, 20 sty 2008, 21:07

proszę nagrać :D :D
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez Superleggera » niedziela, 20 sty 2008, 21:42

Niestety godziny emitowania są takie, że nie mam możliwości obejrzeć tego programu, bardzo bym prosił kogoś o zgrywanie tych onboardów...
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez Rally'p » niedziela, 20 sty 2008, 22:45

Podpisuję się pod prośbą kolegów :)
Polub nas na Facebooku: https://www.facebook.com/CFRallyTeam
Rally'p
N1

Postprzez MarcinRally » niedziela, 20 sty 2008, 23:12

No ja również nie mam TVN Turbo..także będę wdzięczny jak ktoś nagra :wink: licze na was :!:
MarcinRally
A5

Postprzez driver.pl » poniedziałek, 21 sty 2008, 18:40

Kuazj fakt jest ale chyba w Corolli a nie w 206 WRC.
Według mnie danie tego przejazdu Przybylskiego było błędem, dokładnie chodzi mi o jego długość. Już piszę dlaczego, nic tam prawie nie widać. Pół kadru kierowca + kierownica, kolejna część jebitne lusterko a pomiędzy tym droga którą widać na lewych łukach. Przybylski i Celica nie ma nic przeciwko tylko jak nic nie widać to można dać krótki oes i popatrzeć jak Chudy macha kierą i targa rękaw ale 15 minut albo więcej to przesada. Dalej Kościuszko drugi raz z rzędu w programie i znowu szuter, chetniej bym zobaczył enkę na szutrze, 1600 na asfalcie, choć umieszczenie kamery bardzo dobre.
Materiałów mają od groma, więc się pytam czemu nie dają S2000, WRC z Kormorana itd

Pomysł na program rewelacja, dobór przejazdów tu jest trochę gorzej, może nie ma kto tego przeglądać i dają to co leży na wierzchu.
driver.pl
N3

Postprzez Booogi » wtorek, 22 sty 2008, 18:20

driver.pl napisał(a):Kuazj fakt jest ale chyba w Corolli a nie w 206 WRC.
Według mnie danie tego przejazdu Przybylskiego było błędem, dokładnie chodzi mi o jego długość. Już piszę dlaczego, nic tam prawie nie widać. Pół kadru kierowca + kierownica, kolejna część jebitne lusterko a pomiędzy tym droga którą widać na lewych łukach. Przybylski i Celica nie ma nic przeciwko tylko jak nic nie widać to można dać krótki oes i popatrzeć jak Chudy macha kierą i targa rękaw ale 15 minut albo więcej to przesada. Dalej Kościuszko drugi raz z rzędu w programie i znowu szuter, chetniej bym zobaczył enkę na szutrze, 1600 na asfalcie, choć umieszczenie kamery bardzo dobre.
Materiałów mają od groma, więc się pytam czemu nie dają S2000, WRC z Kormorana itd

Pomysł na program rewelacja, dobór przejazdów tu jest trochę gorzej, może nie ma kto tego przeglądać i dają to co leży na wierzchu.

oborad Chudego trwał 15 minut a nic nie było widać :evil:
wszystko zależy od ustawienia kamery.
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Konrad » środa, 23 sty 2008, 03:24

Osobiście odpowiadam za powstawanie tego programu. Wydawało mi się, że fani docenią to, że w ubiegłej epoce też bywały onboardy. Nie są oczywiście tak dobre jak dziś, ale chyba warto...
Konrad
N2

Postprzez boss » środa, 23 sty 2008, 09:47

Konrad napisał(a):Osobiście odpowiadam za powstawanie tego programu. Wydawało mi się, że fani docenią to, że w ubiegłej epoce też bywały onboardy. Nie są oczywiście tak dobre jak dziś, ale chyba warto...

dwa głosy nie zadowolenia... wiec easy Konrad easy... :roll:
boss
A5

Postprzez riko12 » środa, 23 sty 2008, 10:55

Konrad, dawaj więcej staryh dobrych czasów. A ze kamera zle ustawiona.... Jeszu ludzie! To jest on-board od Chudego!!!! UNIKAT!!! 1993!!! Kamera w aucie to nie lada wyczyn!! Wiec skupcie na efekcie szkoleniowym i wyciagnijcie z filmu tyle ile sie da a nie narzekajcie na jakosc! no chyba ze wolicie tandetne relacje z misrzostw swiata 2007 gdzie cala relacja trwa 10 min bez reklam , a onboard trwa 15 sek w tym 3 razy zmieniaja ujecie i w tedy g.... widac....
riko12

Postprzez stachniak14 » środa, 23 sty 2008, 11:22

Konrad nie da się nic zrobić z godziną emisji programu?
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez kremer » środa, 23 sty 2008, 12:09

przeciez on board chudego jest z 1993 roku!! to było 15 lat temu - trudno wymagac zeby wtedy byly profesjonalne miniaturowe cyfrowe kamerki - i tak bylem w szoku, ze jeszcze kwiatki mają takie cacka :)

dla przykladu zachecam was do obejrzenia terazniejszych on bordow z rajdow zimowych - 70% sa podobne poniewaz niestety jak lezy duzo sniegu - od niego odbija sie swiatlo i malo co widac

pozatym nie zawsze da sie kamere dobrze umiescic - bo sa rozne konstrukcje klatki (podejrzewam, ze w 1993 roku w gt4-e bylo troche inaczej niz w lancerze evo9)
gdzies w sieci jest dobra stronka z On boardami - tam widzialem hołkowy filmik z rajdu antibes i tez wcale nie byl taki dobry bo za maly zoom i bylo wiecej widac od srodka niz trasy

jesli o mnie chodzi to ten program jest rewelacyjny - szczegolnie starsze filmiki - to przeciez perełki i tego normalnie nikt nie ma i nie da sie "skabinowac". Do szczescia brakowaloby mi kiedys relacji z rsmp przed 1993 rokiem :) to nigdy nie bylo w sprzedazy :)
kremer
S2000

Postprzez driver.pl » środa, 23 sty 2008, 15:22

Konrad napisał(a):Osobiście odpowiadam za powstawanie tego programu. Wydawało mi się, że fani docenią to, że w ubiegłej epoce też bywały onboardy. Nie są oczywiście tak dobre jak dziś, ale chyba warto...

Pewnie, że warto tylko jak pisałem nie musi to być pół odcinka w przypadku jeśli mało tam widać. Chyba, że w tym momencie dysponowaliście tylko tym jednym odcinkiem z tego rajdu i nie było nic krótszego np oes 10 kilometrowy.

Chyba dobrze, że ktoś mówi co się podoba a co nie?
Wypowiadam tylko zdanie czego ja bym oczekiwał w tym programie i co najbardziej chciał bym aby się tam znalazło. Zwłaszcza, że Konrad jest twórcą tego programu i jest szansa, że pewne uwagi, sugestie, prośby zostaną uwzględnione.
Osobiście uważam, że nawet on-board największych tuzów nie ma sensu puszczać zwłaszcza tak długo jak to było omawianym przypadku jeśli nic nie widać. Lepiej puścić, trochę wolniejszą załogę z lepiej umieszczoną kamerą, takie moje zdanie.

Pozdrawiam
driver.pl
N3

Postprzez rallyfan2 » piątek, 25 sty 2008, 23:48

Nie obraziłbym się jakby kiedyś pojawił się jakiś onboard z dawnych rajdów krakowskich z tak zwanej pętli beskidzkiej.Mile widziany odcinek w Zagórzu z niezapomnianą hopą, który niestety pomału nie przypomina starych dobrych czasów rajdowych.Pzdr
rallyfan2
A6

Postprzez gabrally » sobota, 26 sty 2008, 12:57

rallyfan2 napisał(a):

Nie obraziłbym się jakby kiedyś pojawił się jakiś onboard z dawnych rajdów krakowskich z tak zwanej pętli beskidzkiej.Mile widziany odcinek w Zagórzu z niezapomnianą hopą, który niestety pomału nie przypomina starych dobrych czasów rajdowych.Pzdr

Jestem ZA. Chętnie zobaczyłbym też odcinek OS 3,7,11 Harbutowice - Maków Podhalański 13,51 km, bardzo ciekawy! Spadania, podjazdy, hopa, patelnie... I wiele innych :P

Puśćcie jak macie <prosi> ;)
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne