Moderator: SebaSTI
djinn napisał(a):Z tego co ja wiem to jest tylko opcja FWD. 4x4 na przyszłość .... a RS premiere bedzie miał w grudniu .... planowo
Silnik 2,5 Turbo, rzędowy 5 cyl, żywcem z Volvo.
luks napisał(a):djinn napisał(a):Z tego co ja wiem to jest tylko opcja FWD. 4x4 na przyszłość .... a RS premiere bedzie miał w grudniu .... planowo
Silnik 2,5 Turbo, rzędowy 5 cyl, żywcem z Volvo.
nie wierze w 4x4.. tak samo miało być z focusem mk1 i kupa z tego wyszła.. to będzie zwykły szpanowóz z przesadzonym ospojlerowaniem i żenującym silnikiem z volvo.. cosworth by tego kijem nie dotknął..
Siadły napisał(a):A ja chce wierzyc w 4x4. Podczas premiery RS mk1 najmocniejszy Focus miał 170KM. W tym momencie mają już ST które ma 225KM. RS był czymś więcej niz wzmocniony RS, więc moze do tych ~300KM dorzucą 4WDOby.
Karol napisał(a):Siadły napisał(a):A ja chce wierzyc w 4x4. Podczas premiery RS mk1 najmocniejszy Focus miał 170KM. W tym momencie mają już ST które ma 225KM. RS był czymś więcej niz wzmocniony RS, więc moze do tych ~300KM dorzucą 4WDOby.
Nie do końca to jest prawda, obok Focusa ST-170, był również Focus RS o mocy ok 300 km.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości