Moderator: SebaSTI
bullitt napisał(a):Poza tym nie wydaje mi się, żeby teamy czy organizator używali innego sprzętu czy tym bardziej innych kanałów. W Polsce dozwolone jest tylko 40 i nie ma siły.
bullitt napisał(a):Chłopaki nie chodzi mi o jakąś dywersję czy podpierda..nie Kuzajowców Bębenkowcom. Pamiętajcie, że CB, szczególnie w górskich okolicach ma ograniczony zasięg, nawet bardzo, ale przecież miło i przyjemnie jest jak się siedzi na łące i słyszy co słychać na starcie OES-u albo mecie, gdzie mówi się o wynikach. Poza tym nie wydaje mi się, żeby teamy czy organizator używali innego sprzętu czy tym bardziej innych kanałów. W Polsce dozwolone jest tylko 40 i nie ma siły. Ja zamierzam sprawdzić jak to działa na Elmocie. Ciekaw jestem czy eter jest w rajdowych okolicach mocno obciążony.
Majkel napisał(a):Ja już na paru rajdach korzystałem z CB. Pomijam fakt rewelacyjnej komunikacji kiedy jedzie się na kilka samochodów, wyprzedzania "na CB" i innych wspomnianych już przez Was spraw. Poza tym najzwyczajniej, na ogólnej "19" rozmawialismy z innymi kibicami na temat danegu rajdu, dojazdów na oesy, wyników i różnorodnych, gorących jeszcze rajdowych newsów... Jednym słowem - rewelka!! Teraz na liscie "niezbędników" każdego rajdu CB zajmuje jedną z czołowych pozycji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość