Moderator: SebaSTI
Hubertos napisał(a):Ano, zdarza się, że niestety nie lubią. Na Sternberku byłem 3 razy i akurat zawsze było przyjaźnie i bezproblemowo raczej. Ale będąc na Barum 2012 spotkałem się z niechęcią, a wręcz agresją w stronę Polaków. Czytając tematy związane z Barumką można się natknąć na podobne przypadki. Nie wiem do końca skąd ta niechęć się bierze, w sumie bywało tak, że Czesi wkurzali się na Polaków, że Ci chcą wchodzić w strefy zakazane, czy to na Sternberku, czy to na odcinkach Barumki.
neo1506 napisał(a):Zaproponujecie jakieś ciekawe miejsca do których da się dotrzeć od startu ? Jadę pierwszy raz na Limanową i zabieram ze sobą osoby, które pierwszy raz będą na jakimkolwiek wyścigu górskim, więc chciał bym, żeby zobaczyli coś ciekawego. Czy do pierwszej patelni da się dojść w trakcie podjazdu ? Jak długo zajęło by przejechanie z parkingu przy starcie do parkingu przy patelni w górne części trasy ? Dzięki z góry
andrew88 napisał(a):Dzięki za odpowiedzi
Znalazłem jeszcze taką mapkę trasy: https://d-nm.ppstatic.pl/kadr/k/r/9b/a6 ... d51d13.jpg
andrew88 napisał(a):Kolejność startu jest od najsłabszych do najmocniejszych samochodów?
andrew88 napisał(a):Park serwisowy chcę też obejrzeć, ale planowałem to zrobić dopiero po zakończeniu wszystkich podjazdów w sobotę. Jaka jest mniej więcej przerwa pomiędzy podjazdami (a w zasadzie pomiędzy zjazdem, a podjazdem)?
andrew88 napisał(a):Na Ecce Homo to wyglądało tak, że zawodnicy zjeżdżali, było trochę czasu na przemieszczenie się w inne miejsce i zaraz zaczynał się kolejny podjazd, więc czasu na zejście do Sternberka w ogóle nie było. Tu jest inaczej, czy wtedy przepada mi jeden podjazd na oglądanie parku serwisowego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość