Moderator: SebaSTI
RajducH napisał(a):No szkoda Gracko, bo poza tymi dziwnymi esami-floresami ktore pojawiły sie na tym forum - merytoryczne dyskusje mozna jeszcze prowadzić; tragedii jeszcze nie ma
RajducH napisał(a):Rzeczywiście forum jakby nieco przygasło, aczkolwiek jakieś 8 lat temu postów tematycznych do innych było jak 7:3, a teraz mam wrażenie ze jest na odwrót. Irytujące robi się ze: tu czysty przykład: wchodzę w temat rajd świdnicki by coś o nim poczytać a tam 5 stron sprzeczek w ogóle nie na temat:/ jakiś porządek musi być; pozostaje pełen nadziei ze powrócą tu nieco spokojniejsze, mniej kłótliwe czasy aczkolwiek obawiam się, gdyż ostatnim czasem w naszym kraju zapanowała dziwna moda na to ze "każdy ma racje", każdy jest specem od wszystkiego i na wszystkim zna się najlepiej, a jak ktoś ma inny pogląd to po prostu jest idiota
Jakby nie było dopóki są tu osoby stonowane i obiektywne w wypowiedzi, będę się tu wciąż udzielal trzeba przywrócić temu forum nowa jakość
RajducH napisał(a):O nie, bez moderatorów byłby syf, ja akurat optuje za trzymaniem porządku, chodziło mi bardziej o mentalność forumowiczów
RajducH napisał(a):O nie, bez moderatorów byłby syf, ja akurat optuje za trzymaniem porządku, chodziło mi bardziej o mentalność forumowiczów
Zajcev napisał(a):starzejemy się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość