Mroowa napisał(a):Relacja Taka sobie. Pokazują onboard Juniora a mówią o Czopiku
Chyba nie powiesz, ze przez caly czas pokazywania onboarda Juniora mowili o Czopiku
Raz tylko, jak zaczal sie "konczyc" onboard Kosciuszki zaczeli mowic o Czopiku, ktorego po kilku sekundach pokazali, wiec nie wiem po co piszesz taki ogolnikiem, ktory rzuca zla opinie na ta relacje jakby robili ja jacys amatorzy, ze nie wiedza kto jest kto...a relacja - nawet 15 minutowa to calkiem w porzadku...i trzeba miec szacunek do tych ludzi za ich prace, ze jeszcze ktos sie znalazl na robienie relacji...Jakby nie patrzec, sytuacja z rajdami w TV na pewno wyglada lepiej niz przez ostatnie kilka sezonow bo:
Sa relacje na TVP3 i to o normalnych porach ( a nie o 1 w nocy jak to bylo w sezonie 2001 i 2002 - tylko z Warszawskiego byly relacje w srodku dnia. Byl tez Real.autoklub na Pulsie, ale tez jakos lecial przed polnoca).
Sa relacje w Automaniaku, ktory leci na TVN, TVN24 ( w Czwartki nawet o 19:30), TVN Turbo.
Mamy OeS na TVN Turbo.
I pewnie inne programy motoryzacyjne o ktorych wspomina sie o rajdach.
Mysle, ze teraz problem tkwi w tym, ze te relacje sa dosyc malo naglasniane i nie raz zdarzalo mi sie przerzucac programy i nagle natrafic na rajd, ale trzeba doceniac to co jest.
Janusz Kulig...na zawsze w sercach kibicow.