Moderator: SebaSTI
speed-x napisał(a):enka napisał(a):akurat Polacy potrafia jezdzic tylko potrzeba na to kasy. Oby w przyszlym roku Grzybek pojechal w ME.
Grzybek nie pojedzie,co najwyżej Grzyb...
Kimi napisał(a):Ale przecież nie tylko Kościuszko ma kase . A Grzyb to co w Słowacji sobie jeździ cały czas , tak samo Frycz też sobie jeździ gdzie chce to co oni może biedni są i może mają większe umiejętności od Juniora ? No raczej chyba nie skoro są za nim w generalce a pozatym Grzyb w tym roku miał pecha w Polsce , co do Frycza to tego nie można powiedzieć może i jeździ szybko ale w Wawelskim się spalił jak młody za to Kościuszko spokojnie dojechał bo jedzie na tyle ile potrafi a nie tak jak Frycz że nie potrafi a jedzie szybciej i są tego efekty
Kisiel napisał(a):Co do pecha Grzyba to ja bym tak nie dokońca za nim obstawiał. Ten pech to raczej spowodowany przez pewnych panów ze Zlina (no bo jak inaczej wytłumaczyć 3 czy 4 rajdy nieukończe z powodu awarii) a może i coś jeszcze. Tego juz sam nie wiem mam mieszane uczucia. A juniora nie lubie i nie będe lubiał,
Kopernik napisał(a):Mianowicie - są dwie drogi osiągania sukcesów. Pierwsza - to mieć talent, druga - ciężka praca. Oczywiście najlepiej połączyć obie. Ale jak się nie posiada talentu, to trzeba nadrabiać ciężką pracą. Tą właśnie drogą podąża Michał Kościuszko. I dlatego uważam, że należy mu się z tego powodu szacunek. A że pieniądze wykłada na to jego ojciec, to nic złego.
Przez niektórych przemawia niesamowita zawiść. Skąd się biorą tacy ludzie?
Gucio napisał(a):Wszyscy kur... eksperci na klawiaturach...jak jestes taki mądry to wsiadaj ... w ignisa i pojedx dobrze !! wiem, wiem znów bluzgam, tylko nie mówcie mi, że racji nie mam !!
Gucio napisał(a):Wszyscy kur... eksperci na klawiaturach...jak jestes taki mądry to wsiadaj ... w ignisa i pojedx dobrze !! wiem, wiem znów bluzgam, tylko nie mówcie mi, że racji nie mam !!
Tak jak wyżej tak i ja...wszystkich traktuje jednakowo i nie faworyzuje jednej załogi, a cała reszta to wsioki, buroki i skreślam ich !!
Panowie w jednym topicu nażekacie, że rajdy mamy do dupy, a tutaj faworyzujecie niektórych...więc jak jest ?
Cieszcie sie z tego co mamy, bo inni w ogóle nie mają !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości