Rajd Wawelski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mroowa » sobota, 8 paź 2005, 16:59

No to Sołek niech pokaże w jaki sposób on jest szybszy ? niedojeżdża też czyli coś kiepsko eksploatuje to autko :)
Mroowa
S2000

Postprzez Gucio » sobota, 8 paź 2005, 17:02

Ale jakby to od nich zależało tak gadacie...
Poprostu są dobrzy i to trzeba im przyznać...wszyscy mają JAJA !! :twisted: :twisted:
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez matcrash » sobota, 8 paź 2005, 17:58

czy orientuje się ktoś jakie czasy kręcił KUBICA?
matcrash

Postprzez Cobra » sobota, 8 paź 2005, 18:14

do tej pory nigdy nie mierzono czasow zerowek :D podobno byl szybki ale na ile tego nikt nie wie :D nawet napisalem maila do wynikow gorskiego czy by nie mogli go jakos wziasc i nieoficjalnie pomierzyc ale nic z tego :D

Co do awarii itd. to jakby tak spojrzec to ten sezon byl cholernie pechowy dla wszystkich kuzi 2x dzwon, oleks 2x dzwon, bebeny ciagle kapcie, solek ciagle jakies awarie, czopik szkoda gadac, kuchar tez pechowo, karnabalowi tez sie nie przelewalo a najwiekszy pechowiec i najwieksze rozczarowanie sezonu to lubiak ten to juz wogole mial w tym roku przesrane. W inny klasach tez nie bylo rozowo. Taki sezon spod znaku pecha :(
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Ohlins » sobota, 8 paź 2005, 18:46

dla mnie bohaterami zawodów byli: Gabryś i Burtuk widac ze kolesie jechali jak nalezy, co do tytułu to ciesze sie że jednak trafił do Kuzaja bo bebenki z taką jazdą nie powinni zdobyć, przeciez jakby cisneli tak jak gabryś to kuzaj mógłby ich nie przejsć, nie o to wrajdach chodzi zeby przejachac odcinki jak to często jest mówione - "najwazniejsze byc na mecie a tam dziela miejscami" po prostu jak dla mnie jazda bebnów jest za moło agresywna, nie mówi że są wolni ale tytuł sie im nie nalezy takie moje zdanie i nie zebym komus źle zyczył
Ohlins
A6

Postprzez speed555 » sobota, 8 paź 2005, 18:57

Ma ktoś zdjęcia/filmik z dachowania załogi Stąsiek/Śmietana w białym CCS?? albo z dzwona załogi żółtej Micry (Kalicki/Miron)??
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez michal_ag » sobota, 8 paź 2005, 18:58

Kubica szedl ogniem, wczoraj na jednym z oesow doszedl 00 w polowie odcinka :lol:

Kuzaj mistrzem... niestety :( Wolalbym w kolejnosci: Bebenka lub Solowowa, moze nastepnym razem.

Co do przekretu Kosciuszki to ubezpieczyli sie, ale to Kosciuszkowe 'NW' sie nie przydalo... Tak czy inaczej zrobili nieladnie...
michal_ag

Postprzez PawelRally » sobota, 8 paź 2005, 19:08

Ohlins napisał(a):dla mnie bohaterami zawodów byli: Gabryś i Burtuk widac ze kolesie jechali jak nalezy...

Ohlins byłeś na rajdzie?Aż tak ładnie jechał Butruk? Szkoda że trochę dalekie miejsce. Miał jakies przygody? Trochę jestem nie w temacie.

P.S W koncu Butruk pochodzi z Białegostoku czyli stolicy Podlasia więc się dopytuje, he
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez lordpix » sobota, 8 paź 2005, 19:12

Gratulacje dla zwycięzców chociaż to nie moi faworyci.
zapraszam do mojej galeryjki
http://www.lordpix.neostrada.pl/foto/rajd_wawelski/album0.html
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez majkos » sobota, 8 paź 2005, 19:13

Cobra: chyba nie pod znakiem pecha tylko małej ilości kasy.... Jesli auta sie notorycznie psują, łapie się notorycznie kapcie to nie można mówić o pechu. To po prostu źle przygotowane auta na nasze polskie drogi. A to jak najbardziej związane z kasą i profesjonalizmem zespołów. Jaki kraj takie rajdy - takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
majkos
A5

Postprzez Slee_ » sobota, 8 paź 2005, 20:16

Własnie wrocilem do domu. Co tu duzo pisac... RAJD BYŁ ZAJE***TY :!: :!:
Dzisiaj w sumie niewiele widzialem, wolny przejazd na 7 os-ie, cały 10 i MP na 12. Respect dla Czopika, Steca, Pelikana, Guzka i Nivette za to co pokazali na nawrocie na os-ie Sawa. :D No i gratulacje dla Gabrysia, w koncu wygrał rajd, nalezało mu sie :) Sołek tez pokazał dzisiaj ze jest szybki, wprawdzie 3:2 dla Kuzaja, ale obaj cieli sie na sekundy.
Później wrzuce jakies fotki.
Slee_
N3

Postprzez Ohlins » sobota, 8 paź 2005, 20:17

PawelRally napisał(a):
Ohlins napisał(a):dla mnie bohaterami zawodów byli: Gabryś i Burtuk widac ze kolesie jechali jak nalezy...

Ohlins byłeś na rajdzie?Aż tak ładnie jechał Butruk? Szkoda że trochę dalekie miejsce. Miał jakies przygody? Trochę jestem nie w temacie.

P.S W koncu Butruk pochodzi z Białegostoku czyli stolicy Podlasia więc się dopytuje, he

jechał bardzo agresywnie i po prostu było widac że koleś ma jaja, na odcinku w łapanowie była szybki zkret i duzo kamieni wyżucone(tam dachował frycz) wszyscy jechali ostroznie a Burtuk tam poszedł na maxa żuciło go dał kontre i eleganco to przejechał ogólnie patrzec na taka jazde do sama przyjemnosć a pozatym widac to po wyniku :D
Ohlins
A6

Postprzez Andrzej » sobota, 8 paź 2005, 20:21

Wlasnie wrocilem z rajdu i tak:
1.Brawa dla Gabrysia
2.Kuzi mnie zawiodl
3.Przynajmniej pod wzgledem wizualnym najlepiej jechal Kubica
4.Organizacja byla do dupy i nie wazne czy organizowalem kiedys rajd czy nie.........
5.Safeciarze zamiast gwizdac robili sobie fotki ( to chyba tez do organizacji)
6.Ogolnie brawa dla wszystkich chlopakow!!!!

PS; Kubica nie powinien jezdzic w F1 tylko w WRC :D
Andrzej
A6

Postprzez Andrzej » sobota, 8 paź 2005, 20:25

A i jeszcze jedno: Lubiak z rozpieprzonym dyfrem zatrzymal sie na zakrecie na ktorym stalem.Jak ktos chce foty to pisac.Mam tez foty ,,zepsutego" Karnabala
Andrzej
A6

Postprzez Ohlins » sobota, 8 paź 2005, 20:28

no właśnie zapomniałem napisac słowa o organizacji i po prostu mega dno po prostu stoimy gdzie chcemy, jak na prologu wariowali jakby miały tam być jakies pokazy kazkaderskie tak tutaj mega olewka
Ohlins
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP