Tak w kwestii wyjaśnienia, jestem tu nowy tyle że kozystam z loginu kumpla, (bo i po co zakładać nowy ?). Mam ilka pytań wiem że to wszystko było już milinony razy ale jakoś nie wiem jeszcze wszystkiego i nie wiem też czy pisać w tym temacie, no ale przechodząc do sprawy.
Jestem jeszcze bez prawka (wiek) ale rajdami się interesuję od zawsze i od zawsze mam takie marzenie żeby jeździć. Zadaję pytania teraz tak wcześnie, bo chcę wszystko wiedziec i przygotować jak najwcześniej tak żeby czas zaoszczędzić. To że chcę jeździć to wiem i wiedziałem od zawsze, ale nie wiem czym... co chwila mi się zmienia upodobanie. Moim marzeniem jest pojeździć w kjs i potem udać się dalej (pzm) ale nie wiem czy to się spełni... a piszę tu po to by zapytać jakie autko polecacie najpierw do nauki i do kjs a później jak fundusze, szczęście i kilka innych rzeczy dopisze to do pzm. Kasy nie mam za dużo i przez zimę pewnie nie doskładam zbyt wiele, także jakieś sensowne ale nie drogie propozycje aut bym prosił. Sam już różnie myślałem czasem myślę o czymś mniejszym a czasem o większym (tak coby było odrazy do pzm, a może to złe myślenie, może najpierw myśleć tylko o kjs ? )Teraz mam w domu sc sporting i fajne jest to autko, dobrze mi się nim jeździ tylko nie wiem czy na dłuższą metę będzie zadowalające ? a teraz ostatnio upodobałem sobie astrę gsi i już sam nie wiem co wybrać.
to tak na początek mi powiedzcie czy myślenie odrazu o pzm nie jest błędem (jestem bez jakiegokolwiek doświadczenia rajdowego) a następnie proszę o sensowne i tanie w utrzymaniu propozycje aut.
PS. jak przeczytałeś całego posta to jesteś wielki

pozdrawiam