Nie zgodzę się z Tobą speed-x.
To , że Michał Sołowow jest biznesmenem wie wiele osób. Jest to prawda , ale nie ma to żadnego znaczenia w kontekście WYGRANEGO PRZEZ NIEGO RAJDU.
Z tym , że każdy startujący w RSMP nie jest biznesmenem też się do końca nie mogę zgodzić. Ale jest wielu zawodników , którzy mają swoje "biznesy" z tego , czy innego powodu. Albo pracują w rodzinnych interesach , z których później jest sponsoring na starty

. Np. Kuzaj , Bełtowski , Bębenek , Kalicki , Kościuszko , Adamus , Frycz , Stec , Oleksowicz , Staniszewski , Dobrowolski , Kajetanowicz , Wypych i ostatnio też Pelikański. Znalazłoby się pewnie jeszcze wielu. Dotyczy to również PPZM , np. Mancin.
Tak jest ze zdecydowaną większością zawodników uprawiających sporty motorowe (które nas interesują

) , a w innych dziedzinach sportu jest podobnie.
Zgadzam się z tym co napisał Cobra
Cobra napisał(a):Właśnie uświadczyłem chamówy jak cholera, jak powiedzieli w sportowym expresie jedynki "Rajdy samochodowe to sport dla bogatych, rajd wygrał biznesmen Michał Sołowow". A kto tam kur.. nie jest biznesmenem ??? Wygrał kierowca rajdowy a nie biznesmen myslalem ze juz sie tego nauczyli w mediach ale jak widac zawsze sie utrafi jakas "czarna owca". Czemu nie powiedza rajdu nie ukonczyl Mistrz Polski biznesmen Leszek Kuzaj tylko o Solku ciagel w ten sposob gadaja?? Czemu nie powiedza na trasach rajdu takiego i takiego zmagalo sie 40 biznesmenow z calej polski zamiast kierowcow rajdowych. Ja pierdziele ale sie wkurzylem.
i popieram w całej rozciągłości. U mnie też to wywołuje taką reakcję.
Takie potraktowanie tematu uwłacza WYNIKOWI jaki osiągnięty został przez Michała Sołowowa

To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.