Megas WRC napisał(a):Ja śmieje się tylko z tych którzy śmiesznie poprzerabiają swoje auta pozakładają bzdetne spojlery i takie tam. Podobają mi się Ci którzy mają mocne silniki ale beż bzdetnych kolorów ala kameleon. Nieraz oglądam Czas Tuningu i najbardziej podoba mi się klasa Diesel. Fajnie wygląda jak małe autka które tam startują potrafią wklepać samochodom które seryjnie wydają się lepsze

Może troszku przesadziłem zmoją poprzednią wypowiedzia na temat tego sportu. Ale i tak najbardziej dresiarskie są zloty tuningowe i palenie gumy.
No i tu sie z Toba zgodze, tylko ze w poprzedniej wypowiedzi wrzuciles jakby wszystkich uczestnikow MP do jednego worka z innym uczestnikami zlotow "drut-tuningu". Ja rowniez nie przepadam za szpachla i za paleniem gumy, bo poprostu szkoda mi tych ludzi co robia ze swoimi autami.
Jak sie spojzy na auta, ktore startuja w MP to wiekszosc ich wlascicieli inwestuje w to aby auto roznilo sie od seryjnego nie pod wzgledem wygladu, a pod tym co jest w srodku, pod maska.
Czyli generalnie musisz malo mowic
No widzisz, bo ja bardziej licze na jakosc wypowiedzi i lubie prowadzic dyskusje z kims kto sie zna na rzeczy i gdy tez moge cos wniesc do dyskusji.
Bo takie rzucanie slowami na wiatr i tworzenie pozniej stereotypow, nie prawdziwych opini, ktore wlasnie wynikaja z tego, ze ktos opiera swoje zdanie tylko na jakis domyslach, a samemu nie bylo sie w danym miejscu, w danej chwili.
Zobaczcie ile pojawilo sie "eksperckich" glosow na temat wypadku Kuzaja na Elmocie, ze Leszek sciemnial z ta awaria - normalnie jakby te osoby siedzialy zaraz ze Leszkiem podczas tego wypadku...
Albo chociazby z tym zamieszaniem Kuzaja w przestepstwo o ktorym pisal Wprost(gdzie zreszta o samym zawodniku bylo raptem jedno zdanie, a artykul byl dosyc dlugi). Zaraz byly opinie, ze "rozczarowalem" sie na tym zawodniku etc.
Od tych spraw jest prokuratura. Bedzie wyrok, beda winni. Bo nie raz bylo tak, ze gazety obrzucaly, za przeproszeniem kogos gownem. Pozniej dana osoba byla niewinna, ale przez dlugi czas nadal "smierdziala", a brukowiec juz dawno zapomnial o tej osobie i znalazl sobie nowa ofiare...
Janusz Kulig...na zawsze w sercach kibicow.