Żule :)

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez type_r » poniedziałek, 16 maja 2005, 10:30

Obrazek
Obrazek
zapoznanie z trasa, rajd kormoran 2003 :)
pozdro
type_r

Postprzez jasqo » poniedziałek, 16 maja 2005, 15:15

widocznie do opisu trasy koles nie dopisal wiatru bocznego :D hehe
jasqo
N1

Postprzez Banan » poniedziałek, 16 maja 2005, 17:01

Zapoznanie z trasa <hahaha> Super ! :)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez mx.art design » poniedziałek, 16 maja 2005, 17:19

Obrazek

Pytanie tylko kto tą flaszke obracał :lol: (Rajd Włoch)
..::Fotografia i projekty || www.mx.art.uk.pl
mx.art design
N2

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 16 maja 2005, 18:05

ja wiem ja wiem...
LIPciu
A5

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 16 maja 2005, 22:25

ten koleś w slipkach i zapoznanie z trasą REWELA!!!!!!!! buhahahaha buhahahah :D :D :D :D :D
!ADI!
S1600

Postprzez Gucio » poniedziałek, 16 maja 2005, 22:30

Dziwicie sie ?! Wyborowa exportowana prawi na cały świat w stanach robiła swego czasu furore ale nie wiem jak jest teraz....
Świetne robisz fotki panie kolego 8) :wink:
Gucio
S2000

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 16 maja 2005, 22:32

Wypada powiedziec "Nasi tu byli" :D :D :D :wink: :)
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 13 cze 2005, 09:09

Najnowszy update z polskiego. Na oesie chyba 11, nie wiem dokładnie, stałem na przejsciu z asfaltu na szuter. Było to ulokowane w małej miejscowosci. Po przejeździe kilku załóg, pojawił sie koles, na rowerze, w wojskowej marynarce, ze tak to okresle. Jechał rowerem. Opowiadał ze go policja zatrzymała i na alkomacie wykazało 1,6 promila. Potem szukał kumpla. Na nasz niefart znalazł. Pomiedzy przejzadami mozna było słuchac czystej niczym nie zabrudzonej polszczyzny z wyraźną nutjką wulgaryzmów. Wszystko OK, gdyby nie fakt, ze jak jechały samochody, to kolesie we dwóch, prawie wychodzili na droge, safety znal ich obu, staral sie trzymac kolegów, ale jego działania nie przyniosły zamierzonego efektu :) Kiedy słychac było juz dzwiek jadącej rajdówki, obaj krzyczeli "Jadą!! Jadą!!" i nie wiedziec czemu, jeden z nich dodawał lapidarne "Gienek!! jadą!! Gienek!! Jadą!!" :) Potem juz po zakonczeniu odcinka, zmierzając wzdłóz odcinka, zobaczylismy czym sie zajmuje wiesja młodzież. Był sobie sklepik. Pod nim ludzi od cholery, i nagle dwóch kolesi, juz konkretnie podpici, zaczeli się ciągać, bić. Wyszła całkiem niezła zadyma, nawet dziwczyna się jakaś lała :) CO mnie poirytowało najbardziej, to fokt, że potem w gazetach i telewizji bedzie powiedziane, że kibice rajdowi pobili sie, czy jeszcze jakas inna bzdura. A powiem szczerze, z kibicami tego piekneg osportu, taci ludzie nie mieli chyba nic wspólnego.

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Postprzez bullitt » poniedziałek, 20 cze 2005, 14:41

Ja też się na Polskim ubawiłem. Idę w górę odcinka, w łapie aparat, myślę - będę robił zdjęcia jak Kalamus. Doszedłem do małej hopki obok gospodarstwa. Za płotem chłop - taki typowy rolnik w filcowej kufaji i gumiakach chociaż skwar był straszliwy. Oczywiście na lekkim gazie. Hopka nie wyglądała imponująco więc postanowiłem zapytać, czy latają. Z doświadczenia wiem, że tacy jak on mają o rajdach blade pojęcie, więc sformułowałem pytanie w możliwie najłatwiejszy sposób: "Przepraszam, czy samochody to tutaj wyskakują w powietrze?" A on mi na to tak: "Paanie, hopa duża nie jest, bo chłopaki dławią auta na dojściu. Czub idzie w powietrzu a czteronapędówki wchodzą na szczyt lekkim bokiem to je potem na tym dohamowaniu fajnie stawia. Może być ale idź pan dalej tam są dwie duże hopy i niezłe przejście przez szczyt..." Oniemiałem. Facet wyglądał na takiego, co to nie wie kto to jest Hołowczyc, a tu proszę. Jednak na Mazurach to wszyscy w rajdach siedzą... Respect 8)
Mniej pisać, więcej czytać, a jeśli pisać, to tak, żeby inni czytali...
bullitt
N3

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 20 cze 2005, 16:29

bullitt napisał(a):Ja też się na Polskim ubawiłem. Idę w górę odcinka, w łapie aparat, myślę - będę robił zdjęcia jak Kalamus. Doszedłem do małej hopki obok gospodarstwa. Za płotem chłop - taki typowy rolnik w filcowej kufaji i gumiakach chociaż skwar był straszliwy. Oczywiście na lekkim gazie. Hopka nie wyglądała imponująco więc postanowiłem zapytać, czy latają. Z doświadczenia wiem, że tacy jak on mają o rajdach blade pojęcie, więc sformułowałem pytanie w możliwie najłatwiejszy sposób: "Przepraszam, czy samochody to tutaj wyskakują w powietrze?" A on mi na to tak: "Paanie, hopa duża nie jest, bo chłopaki dławią auta na dojściu. Czub idzie w powietrzu a czteronapędówki wchodzą na szczyt lekkim bokiem to je potem na tym dohamowaniu fajnie stawia. Może być ale idź pan dalej tam są dwie duże hopy i niezłe przejście przez szczyt..." Oniemiałem. Facet wyglądał na takiego, co to nie wie kto to jest Hołowczyc, a tu proszę. Jednak na Mazurach to wszyscy w rajdach siedzą... Respect 8)

:D :D :D
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez KMart » poniedziałek, 20 cze 2005, 17:49

:D :D :D Bo to pewnie był szpieg a zarazem fotograf któregoś z kierowców przebrany za wieśniaka :wink: Powiedział Ci żebyś poszedł dalej żebyś mu czasem w kadr nie wszedł :wink:
KMart
A5

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 20 cze 2005, 18:07

Sympatyczna opowiastka :)

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Superleggera » poniedziałek, 20 cze 2005, 21:30

Dobre to!!Fajnie tak poczytac ze tacy ludzie tez maja jakies pojecie :wink: :)
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez Gucio » wtorek, 21 cze 2005, 22:44

Obrazek
8)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne