PS.Na polski zapowiedział sie Fabryczny Team Fiata!!!

Moderator: SebaSTI
Banan napisał(a):No nareszcie !!!!!!!!! 7 S1600, 14 eNek, 1 zagraniczny gosc w Clio RS. Zapowiada sie niezle
66 załóg. Odrodzenie polskich rajdów
Baltazar napisał(a):Wirkijowski miał może w zeszłym roku czarnego Lancera z niemiecką rejestracją?
<-------prezentujesz zwykłą polską mentalość,jak by nie bylo to i tak bedziesz na coś narzekał...aż sie dziwie ze jeszcze nie pisałeś ze ubezpieczenie(karnet) na czas traania rajdu jest za drogi...a co do twojego "rewidowania" planów to sam pokazujesz jakim jestes kibicem!Sergiey napisał(a):Redbull: tak, wole 100 załóg. Np. taka Barbórka Cieszyńska. Jadą 3 N4 ale za to co sie dzieje w nizszych klasach.
W ogole to wolałbym 10 WRC, 20 S1600, i 30N4 i całą resztę, ale jak sie nie ma co sie lubi, to nie znaczy ze trzeba lubic co sie ma. I własnie zaczynam rewidować swoje plany na elmot. Tłuc się tylko po to przez pół polski, żeby w drugim dniu zobaczyc 40 załóg?
+RAFAŁ+ napisał(a):Baltazar napisał(a):Wirkijowski miał może w zeszłym roku czarnego Lancera z niemiecką rejestracją?
Dokładnie takim Lancerem jeździł
Koncze na tym dyskusje z Tobą,widze ze przeklinac zaczynasz i dajesz do zrozumienia ze jestes osobą pozbawioną kultury!W dobie dzisiejszych czasów w naszym kraju ,gdzie rajdy sa odwoływane,bo brak funduszy,rajd w ktorym wystartuje ponad 60 załog,w tym wiele w topowych autach jest napewno sukcesem!Ale redbull pierdo....lisz. Jako kibic mam obowiązek jezdzić na wszystkie rajdy, nawet jak jadą 2 załogi? Jestem natomiast za płatnymi odcinkami i zapewniam cie ze jeszcze nikt mnie nie widział przedzierającego sie gdzieś przez krzaki czy płoty. A jeżeli nie zrozumiałeś do czego pije tym komentarzem to wysil się troszkę i zobacz jakie peany piszą niektóre: gazety/reporterzy/portale/kibice nt. kondycji polskich rajdów.
I zrozum, że jak startuje 60 załóg to wcale nie jest dobrze. Tyle głosem rozsądku.
<--- wlasnie mało piszą jak by pisały to by bylo OK!JAKO KIBIC POWINIENEŚ KIBICOWAĆ PRZEDEWSZYSTKIM SWOJEJ LIDZE I SWOIM ZAWODNIKOM ! kibicuje sie na dobre i na złe!jakie peany piszą niektóre: gazety/reporterzy/portale/kibice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości