Moderator: SebaSTI
micz napisał(a):Zrozummcie, skoro miałem możliwośc trzymać w ręku orginalnego kompa z pucharowego golfa, który trafił do mojego przyjaciela na mody to podejżewam, że inne tez gdzieś leżą i się modyfikują. Od poczatku wątpiłem w czystośc tego pucharu
nowy13 napisał(a):
Witam, domyślam sie że kompa dotykał pan Marek S. lub któryś z 'kręgu' jemu zaprzyjaznionych.., ale to chyba Marek najwięcej jak na razie 2.0 TDI pieknie wystroił, albo inaczej- jest przynajmniej jedynym którym takimi rezultatami publicznie sie podzielił.. Z resztą, ja tez udał bym sie do Niego, ewentualnie EXaJuz kiedyś wspomniałem na tym forum, że to kwestia czasu, jak sie dowiemy że ktoś coś kombinuje, na co pewien kolega sie obruszył i stwierdził że to złośliwe i zawistne 'polactwo' z mojej strony.. Cóz, nie skomentuje.. Ale abstrachując, jest to conajmniej dziwne, że tak wcześnie juz grzebie sie w kompie, przecież nie wiadomo chyba jeszcze jak zasada 'wyrównywania szans' ma wyglądać..?? Przecież bez losowania sterowników, ta zabawa nie ma najmniejszego sensu imho.. A przy czym EDC-16 jeszcze chyba nikt nie robi przez gniazdo diagnostyczne, poza servisami autoryzowanymi(i to chyba też nie każdy servis posiada odpowiedniego sprzęta..) Chyba że ktoś postanowił sprawdzić w ramach eksperymentu i zaspokojenia ciekawości
jakie tkwią możliwości jeszcze w 'seryjnym' silniku..?? Oby..
Pozdrawiam, bez odbioru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości