Moderator: SebaSTI
qbus napisał(a):4x4 daje przewage w takich warunkach i to naprawde dużą.
qbus napisał(a):Maluch na drugim miejscu w generalce robi wrażenie.
Paweł Skrzywan na 18 miejscu to ten Paweł Skrzywan? chłopaki musieli naprawde szybko jechać żeby wbić się w taką stawke mocnych aut.
A na 38 miejscu Krakowski duet Brzykcy/Janas. pewnie zadowoleni ze startu wrócili do domu.
Jakby byly jakieś foteczki to podeślijcie adres. interesuje mnie zwłaszcza to niebieskie Saxo z nr. 65.
Gonzalez napisał(a):Rozmowa na forum zacheciła mnie do przeanalizowania wyników z prób i muszę przyznać że wynik malucha jeszcze mocniej wzbiera mój podziw. Wejscie w zakręt faktycznie moze być podobne na sniegu w obu autach ale wyjscie to juz inna bajka wkońcu o dwa koła wiecej szukają przyczepnosci. Wg Was i mnie najszybsza próba to Tor RC i tutaj rzekomy maluch uległ G.Staszewskiemu natomiast reszta klasy czwartej była w jego zasiegu (sekunda straty to dla mnie błąd pomiarowy). Na innych próbach Imprezy i reszta klasy czwartej jechała na równi lub słabiej( ależ konkurencja maluch kontra kierwonicy Imprez toż to pościg za ofiarą). Tak więc składam gratulacje kierowcy tego auta za rewelacyjny wynik i bedę śledził dalszą karierę tego kierowcy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość