Moderator: SebaSTI
krystof napisał(a):Z tymi MR, to raczej niemozliwe, jeszcze duzo podzespolow jest niehomologowanych, wiec napewno w 1 rajdach nikt takim autem nie wystartuje. Bębenek tez miał takim autem sie wozic, ale nie wyszlo. Moze pod koniec sezonu go zobaczymy, ale to juz nie zalezy od niego. Tak wiec Bebenek w Zimowym jedzie poprzednia wersja.
qbus napisał(a):krystof napisał(a):Z tymi MR, to raczej niemozliwe, jeszcze duzo podzespolow jest niehomologowanych, wiec napewno w 1 rajdach nikt takim autem nie wystartuje. Bębenek tez miał takim autem sie wozic, ale nie wyszlo. Moze pod koniec sezonu go zobaczymy, ale to juz nie zalezy od niego. Tak wiec Bebenek w Zimowym jedzie poprzednia wersja.
A ja słyszałem że Michałowi poprostu pieniążków zabrakło na nowe auto. podobno Bolix go olał.
qbus napisał(a):krystof napisał(a):Z tymi MR, to raczej niemozliwe, jeszcze duzo podzespolow jest niehomologowanych, wiec napewno w 1 rajdach nikt takim autem nie wystartuje. Bębenek tez miał takim autem sie wozic, ale nie wyszlo. Moze pod koniec sezonu go zobaczymy, ale to juz nie zalezy od niego. Tak wiec Bebenek w Zimowym jedzie poprzednia wersja.
A ja słyszałem że Michałowi poprostu pieniążków zabrakło na nowe auto. podobno Bolix go olał.
tomi_kl napisał(a):
Ostatnio koledzy coraz częściej sami budują Lancery - w mistrzostwach Polski powinniśmy ujrzeć trzy najmocniejsze wersje Evo VIII MR - Michała Sołowowa, Macieja Lubiaka i Stefana Karnabala.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości