Moderator: SebaSTI
RaQ napisał(a):maciekd ma rację niektórzy wymagają nie wiadomo jakiego profesjonalizmu w organizacji.
mototom napisał(a):Raven napisał(a):Lukasz juz wie o akcji i jest juz za pozno zeby cokolwiek zmieniac, pomijam fakt, ze nie widze innego zawodnika z rsmp godengo tej akcji.
Był kiedys taki jeden. Wojtek Zaborowski się nazywa.
fluff napisał(a):A czy Lukasz nie moglby tu zajrzec i sie oficjalnie przed nami wypowiedizec co i jak, jak to wyglada z jego strony?
maciekd napisał(a):Cobra nie insynuuj. Nie wkładaj RaQ'owi w usta słów których nie wypowiedział. Nie widze problemu w tym, że wysłaliśmy raptem 3 maile. Poza tym naprawde nie wiesz co w nich napisaliśmy. Zapewniam cię, że byłem tak konkretny jak to tylko było na tamtą chwilę możliwe, a sytuacja rozwija się narazie po naszej myśli.
maciekd napisał(a):Jeśli chodzi o impreze cykliczną, to nie ma ona sensu. To ma być wyjątkowe właśnie dlatego, że jest ...wyjątkowe! Nie ma też sensu roztrzygać teraz komu się pomoc bardziej należy.
maciekd napisał(a):
Zawsze szanowałem umiejętności Łukasza Sztuki i nie mam wątpliwości, że warto pomóc zawodnikowi, co do którego istnieje niemal gwarancja, że prawie natychmiast usadowi się w gronie kierowców tzw I ligi N4 i będzie walczył o zwycięstwa.
maciekd napisał(a):Prosze nie demontuj nam teraz całego pomysłu takimi dywagacjami...
Raven napisał(a):Moim zdaniem akcja cykliczna nie ma szans powodzenia, nie ma tez szans akcja wsparcia Virnika, bo nie jest to zawodnik wystarczajaco znany. Zajmijmy sie moze jednak sednem tego watku, zamiast dywagowac co by bylo gdyby. Lukasz juz wie o akcji i jest juz za pozno zeby cokolwiek zmieniac, pomijam fakt, ze nie widze innego zawodnika z rsmp godengo tej akcji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości