Co ty gosciu za wykrety tu uprawiasz?
co to znaczy uprawiać wykręty??
1. Colin startuje w fabrycznym teamie Nissana i jest uprawniony do mowienia o tym, ze jedzie po zwyciestwo, bo sie tym nie osmiesza (nawet jak potem wali takiego dzwona jak teraz)
przecież Hołek wyraźnie powiedział, że Dakaru za pierwszym razem nie wygra, może za klika lat
2. Holowczyc jedzie Pajero w tej samej klasie, ale zeby ktokolwiek wygral tym autem, to zadna z fabryk nie moglaby dojechac do mety a on musialby byc superdoswiadczonym dakarowcem (co i tak nie jest gwarancja jak widac)
no ale my to wiemy, po czym wnosisz że ja albo ktoś teogo nie wie? przecież Hołek powiedział, że teraz jedzie tym autem zbierać doświadczenia, a w przyszłości chce jechać czymś szybszym
3. Skoro koles opowiada jak to on teraz pojedzie kontrolnie zeby za pare lat wygrac, to znaczy, ze jest fantasta, bo w tym celu jest potrzebny angaz w zespole fabrycznym (tak jak w WRC) Nie sadze, zeby np. za 2 lata Mitsubishi bilo sie z VW i Nissanem o Holowczyca. Bo tak samo nie bilo sie o niego z Subaru i Fordem w WRC.
a co ty jesteś jasnowidzem? skąd masz pewność że Orlen albo inna firma nie zasponsoruje za rok albo dwa, lepszej fury dla Hołka, przecież wszyscy dobrze widzą że nie trzeba być mistrzem żeby być w fabryce... no własnie a ostatnie przykłady z WRC chyba sam sobie mozesz przytoczyć
4. Prawdziwi Polacy, to mlodzierz wszechpolska, i napewno tak sie nie bede zachowywal. Jeszcze mi mozgu nie wydlubali.
mnie nie interesuje czy należysz to młodzieży wszechpolskiej czy innej samoobrony, ja stwierdziłem tylko że nie wszyscy chyba zasługują na mino kibica rajdowego

napewno nie ci, co cieszą się, ze ktoś ma awarje albo ma gorączke
5. A Dabrowski i Czachor niech walcza najlepiej jak umieja, i to oni reprezentuja kogokolwiek i Polske i Polakow i Orlen. Bo napewno nie gosc na 478 miejscu zagrzebany po uszy w piasku i placzacy na goraczke i ze sie psuje.
no właśnie! tutaj widać czy jesteś prawdziwym kibicem