(M.Ś.) Rajd Dakar

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez beeper_ » czwartek, 6 sty 2005, 08:32

xander napisał(a):
Echhh nawet rzekłbym nawet 17 piętro w Niebie to jest Smile

typowa polska zazdrość i zawiść...
a sam jesteś leszcz, siedząc sobie przed komputerem kozaka zgrywasz, jedź sam na 'rajd Dakar' i pokaż co potrafisz ciołku :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!:

nie chodzi o zazdrosc tylko o to, ze holo chcial wygrac dakar i co chwile mowi jaki to jest wspanialy i ze samochod dla niego za wolny, teraz bedzie mial dobre wytlumaczenie, w koncu sie zepsul to nie mogl wygrac takim autem.
beeper_
N4

Postprzez LIPciu » czwartek, 6 sty 2005, 09:09

nigdy hołek nie mówił że chce teraz wygrać dakar. miał na mysli kolejne lata. oddajcie uczciwie ile kilometrów hołek zobił tym samochodem przed rajdem. to jest lewy samochód!!
ps. wypowiadam sie jak jakiś fan hołka :)
LIPciu
A5

Postprzez Alien » czwartek, 6 sty 2005, 09:52

xander chlopcze, nie pyskuj na dzien dobry na forum, bo chyba nowy tu jestes.
Oczywiscie, ze to nie Holo dupa, tylko chory jest, Ralliart go oszukal i dal mu starego zloma, nie mogl wczesniej pojezdzic, bo mu nie dali itd.
Szkoda, ze Peterhansel tez z grypa jedzie, pare fur z Ralliartu jedzie dalej a serwis robi takze Grzegorz Baran, wiec to on zlosliwie pewnie psuje Holowi auto. I do emiratow mogl jechac przed Dakarem nie zeby opalic nosek i popatrzec "jak to te ich terenowki tam se radza na tym ich piachu", tylko zeby pojechac na probe, nawet wynajeta, stara toyota czy nissanem. Nie pojechal, bo co? Orlen go oszukal napewno i mu pozalowal. I wogole to ten caly Orlen, to wyslal go tam wbrew jego woli. Na zlosc kibicom i zeby ci co go nie lubia byli w 7 niebie.
Alien
A5

Postprzez rak818 » czwartek, 6 sty 2005, 10:20

Alien napisał(a):xander chlopcze, nie pyskuj na dzien dobry na forum, bo chyba nowy tu jestes.
Oczywiscie, ze to nie Holo dupa, tylko chory jest, Ralliart go oszukal i dal mu starego zloma, nie mogl wczesniej pojezdzic, bo mu nie dali itd.
Szkoda, ze Peterhansel tez z grypa jedzie, pare fur z Ralliartu jedzie dalej a serwis robi takze Grzegorz Baran, wiec to on zlosliwie pewnie psuje Holowi auto. I do emiratow mogl jechac przed Dakarem nie zeby opalic nosek i popatrzec "jak to te ich terenowki tam se radza na tym ich piachu", tylko zeby pojechac na probe, nawet wynajeta, stara toyota czy nissanem. Nie pojechal, bo co? Orlen go oszukal napewno i mu pozalowal. I wogole to ten caly Orlen, to wyslal go tam wbrew jego woli. Na zlosc kibicom i zeby ci co go nie lubia byli w 7 niebie.

... i jazda takimi "osiołkami" to nie dla mnie "miszcza" Europy.
8)
Brawo J.J. :D jak na razie deBeściak. :D
Obrazek
Obrazek
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez xander » czwartek, 6 sty 2005, 15:35

Alien napisał:
xander chlopcze, nie pyskuj na dzien dobry na forum, bo chyba nowy tu jestes.

chodzi o to, że zachowujecie się jak pseudokibice a nie prawdziwi Polacy,
zobacz na fanów Colina on też mówił, że chce wygrać, a mu się nie udało...
rozwalił auto przez własny błąd, ale jego fani chociaż pewnie zawiedzeni to nie narzekają tak jak wy tylko kibicują mu nadal i trzymają kciuki na następny rok... a wy co kibole – Hołkowi fura padła a w od razu psy na nim wieszacie

Holo, Czachor, Dąbrowski ognia :twisted:
xander
N2

Postprzez !ADI! » czwartek, 6 sty 2005, 15:42

xander:
1) chciałbym powiedzieć OSIOŁKACH Hołka, jak tu się zachował gdy tak powiedział?
2) wiesz nie mam nic przeciwko Hołkowi ale wybacz i z McRae go raczej nie można porównywać. Tu nawet nie chodzi o WRC tylko o to, że Colin fabryką jedzie i raczej sobie przed rajdem i w zeszłym roku po wydmach pojeździł.
I tyle.

A po za tym, Alien jak już coś to obraził Hołka, a nie Ciebie xander. A pewnie Hołek by nie chciał, żebyś Aliena w jego imieniu obrażał?? No nie??
!ADI!
S1600

Postprzez xander » czwartek, 6 sty 2005, 15:49

Ale ja nie porównuje Hołka do Colina (chociaż nie wiem czemu wg. ciebie nie można ich porównać) ale porównuję kibiców np. Brytyjskich do was ! popatrzcie na siebie troszkę z dystansu i zastanówcie czy możecie się nazwać prawdziwymi kibicami rajdowymi :evil:
xander
N2

Postprzez xander » czwartek, 6 sty 2005, 15:52

Kibice np. R.Burnsa na pewno nie byli w 7 niebie gdy Colin miał kraksę... :roll:
xander
N2

Postprzez Cobra » czwartek, 6 sty 2005, 16:05

xander napisał(a):a sam jesteś leszcz, siedząc sobie przed komputerem kozaka zgrywasz, jedź sam na 'rajd Dakar' i pokaż co potrafisz ciołku :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!:

Xander, kultury troszke bo cos mi sie zdaje ze starsi forumowicze powinni cie przewiesic przez kolano i dac ci solidnego klapsa, moze bys sie kultury nauczyl. Jak chcesz innych forumowiczow obrazac to sie wypowiadaj w komentarzach na onecie nie tu.

Po drugie kibicem Hołka nie jestem ale mimo to nie ciesze sie, ze mu sie noga powinela. Co prawda goscia nie lubie, ale chcialbym zeby nasi zawsze byli jak najwyzej na wszystko jedno jakiej mecie i nie ma dla mnei znaczenia czy to Holek, cmolek czy OSIOLEK:P.

Na koniec ostatnia uwaga, to co spotkalo Holka na wczorajszym oesie to najlepsza rzecz jaka go mogla spotkac. Rajdy plaskie go pokory i skromnosci nie nauczyly, to przynamniej go pustynia nauczy.
Cobra
A5

Postprzez Alien » czwartek, 6 sty 2005, 16:12

Co ty gosciu za wykrety tu uprawiasz?
1. Colin startuje w fabrycznym teamie Nissana i jest uprawniony do mowienia o tym, ze jedzie po zwyciestwo, bo sie tym nie osmiesza (nawet jak potem wali takiego dzwona jak teraz)
2. Holowczyc jedzie Pajero w tej samej klasie, ale zeby ktokolwiek wygral tym autem, to zadna z fabryk nie moglaby dojechac do mety a on musialby byc superdoswiadczonym dakarowcem (co i tak nie jest gwarancja jak widac)
3. Skoro koles opowiada jak to on teraz pojedzie kontrolnie zeby za pare lat wygrac, to znaczy, ze jest fantasta, bo w tym celu jest potrzebny angaz w zespole fabrycznym (tak jak w WRC) Nie sadze, zeby np. za 2 lata Mitsubishi bilo sie z VW i Nissanem o Holowczyca. Bo tak samo nie bilo sie o niego z Subaru i Fordem w WRC.
4. Prawdziwi Polacy, to mlodzierz wszechpolska, i napewno tak sie nie bede zachowywal. Jeszcze mi mozgu nie wydlubali.
5. A Dabrowski i Czachor niech walcza najlepiej jak umieja, i to oni reprezentuja kogokolwiek i Polske i Polakow i Orlen. Bo napewno nie gosc na 478 miejscu zagrzebany po uszy w piasku i placzacy na goraczke i ze sie psuje.
Alien
A5

Postprzez xander » czwartek, 6 sty 2005, 16:36

Co ty gosciu za wykrety tu uprawiasz?

co to znaczy uprawiać wykręty?? :roll:

1. Colin startuje w fabrycznym teamie Nissana i jest uprawniony do mowienia o tym, ze jedzie po zwyciestwo, bo sie tym nie osmiesza (nawet jak potem wali takiego dzwona jak teraz)

przecież Hołek wyraźnie powiedział, że Dakaru za pierwszym razem nie wygra, może za klika lat :!:

2. Holowczyc jedzie Pajero w tej samej klasie, ale zeby ktokolwiek wygral tym autem, to zadna z fabryk nie moglaby dojechac do mety a on musialby byc superdoswiadczonym dakarowcem (co i tak nie jest gwarancja jak widac)

no ale my to wiemy, po czym wnosisz że ja albo ktoś teogo nie wie? przecież Hołek powiedział, że teraz jedzie tym autem zbierać doświadczenia, a w przyszłości chce jechać czymś szybszym :!:

3. Skoro koles opowiada jak to on teraz pojedzie kontrolnie zeby za pare lat wygrac, to znaczy, ze jest fantasta, bo w tym celu jest potrzebny angaz w zespole fabrycznym (tak jak w WRC) Nie sadze, zeby np. za 2 lata Mitsubishi bilo sie z VW i Nissanem o Holowczyca. Bo tak samo nie bilo sie o niego z Subaru i Fordem w WRC.

a co ty jesteś jasnowidzem? skąd masz pewność że Orlen albo inna firma nie zasponsoruje za rok albo dwa, lepszej fury dla Hołka, przecież wszyscy dobrze widzą że nie trzeba być mistrzem żeby być w fabryce... no własnie a ostatnie przykłady z WRC chyba sam sobie mozesz przytoczyć :!:

4. Prawdziwi Polacy, to mlodzierz wszechpolska, i napewno tak sie nie bede zachowywal. Jeszcze mi mozgu nie wydlubali.

mnie nie interesuje czy należysz to młodzieży wszechpolskiej czy innej samoobrony, ja stwierdziłem tylko że nie wszyscy chyba zasługują na mino kibica rajdowego :!: napewno nie ci, co cieszą się, ze ktoś ma awarje albo ma gorączke :!:

5. A Dabrowski i Czachor niech walcza najlepiej jak umieja, i to oni reprezentuja kogokolwiek i Polske i Polakow i Orlen. Bo napewno nie gosc na 478 miejscu zagrzebany po uszy w piasku i placzacy na goraczke i ze sie psuje.

no właśnie! tutaj widać czy jesteś prawdziwym kibicem :evil:
Ostatnio edytowano czwartek, 6 sty 2005, 16:58 przez xander, łącznie edytowano 1 raz
xander
N2

Postprzez Alien » czwartek, 6 sty 2005, 16:49

Jak napisalbym ze demagogie, to musialbys po slownik chodzic, a juz nie chce cie fatygowac, bo o tej porze nigdzie nie kupisz w swojej okolicy.
Alien
A5

Postprzez xander » czwartek, 6 sty 2005, 16:55

słownik języka polskiego PWN
demagogia ż I, DCMs. ~gii, blm
«sposób wpływania na opinię publiczną, sprowadzający się do efektownych ale zazwyczaj nie spełnianych obietnic; wszelka akcja obliczona na łatwy efekt, poklask»

uprawianie wykrętów? :D uprawiać to możesz sobie ziemniaki chyba albo inne warzywa :lol:
xander
N2

Postprzez !ADI! » czwartek, 6 sty 2005, 17:05

xander ale odpiwiedz, czy alien obraził twoją osobę na począku?? [nie chodzi mi o hołka]
na to mi odpowiedz
!ADI!
S1600

Postprzez xander » czwartek, 6 sty 2005, 17:12

Nie, nie obraził mnie :), nawet gdyby to zrobił to nie wiem czy bardzo bym się przejmował... może na forum jestem nowy, ale przyzwyczaiłem się już do tego, że w necie nie brakuje cwaniaczków co są mocni ale tylko przed klawiaturą... :twisted:

Holo, Czachor, Dąbrowski ognia :twisted:
xander
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum