nie kapuje o co ci chodzi? kto ma czas 2:31 na drugim odcinku we włoszech bo nigdzie tutaj takiego nie widzę daj znac bo czas jest naprawde rewelacyjny!!!!!!!!
co do rad to według mnie trudno jest kogś uczyć jeździć po prostu trzeba dużo jeździć i tyle no i może grać na manualu i mało stosować ręczny hamulec to według mnie największe rady
p.s. może porównamy czsy całych rajdów na poziomie trudności expert????
tak na szybko korzystajac z bezsennosci pojechalem cale wlochy na expercie i czas mam 25:59:89. nie probujac sie tlumaczyc zaznaczam ze od 3 do 7 i po pol 9 i 10 padalo. dla sportu pojade jeszcze anglie i dam znac. aaa nie bede jechal skrotem on stage1.
do tarzan
sorry popieprzylo mi sie cos w twojej rozpisce z wloch i sie zalamalem tam masz 2:39 a nie 2:31 to i tak jeszcze 3 sec ale to juz moge pojac.
Jak dlamnie Francia a Włochy to dwie ruzne nawierzchnie a jednka jest tosamo asfalt tylko w Francji wszytskie trasy sa wmiare szybkie a w Włoszech cza miec krutka skrzynie bo zakret jest za zakrętem a cza sie torszke namykac klawiszami hehehe
Prosil bym o jakieś wskazuwki co do ustawiania zawieszenia we włoszech czy ma byc bardzo twarde czy troszke lzejsze
zawieszenie najlepiej ustawic najnizej lub jeden raz mniej niz najtwardsze
hamulce sile dwa razy w prawo i dwa razy w prawo na czyli na przednia os kierowanie maksymalnie lub jedno mniej w prawo czyli najszybsze
MOJE NOWE DZISIEJSZE CZASY WE WLOSZECH
OS1 02.09.18
OS2 02.38.03
OS3 02.41.53
Wszystko PEUGEOT 206 AT NA KIEROWNICY. NA KLAWIATURZE O WIELE TRUDNIEJ SIE JEZDZI. MYSLE ZE TO JESZCZE NIE JEST MOJE OSTATNIE SLOWO