spoko spoko wiem o ktora zaloge chodzi.my sie znamy troche z imielina. qbus juz zapodal moja fotka jak sobie tam smigaliscieKwiatek napisał(a):Zowa masz moze foto jak jechalismy tam tak samo jak kuchar ? Bialo-niebieski pug 206.... nr 23
pozdrawiam

Moderator: SebaSTI
spoko spoko wiem o ktora zaloge chodzi.my sie znamy troche z imielina. qbus juz zapodal moja fotka jak sobie tam smigaliscieKwiatek napisał(a):Zowa masz moze foto jak jechalismy tam tak samo jak kuchar ? Bialo-niebieski pug 206.... nr 23
pozdrawiam
wypadałoby chyba podziękować ekipie ze speedzone.pl za wszystko co zrobili przed rajdem. Dzięki Chłopaki )
jest trochę na wyrost... bo jak na razie sam pracuje nad speedzone.pl...Dzięki Chłopaki
Dzwon QHRa: gdyby on ... w ten slup ze go zlamal to by pewnie dalej nie pojechal - on oparl sie na salowym odciagu ktory go wychamowal jak mysliwce na lotniskowcu.
Byłem w tym miejscu i widziałem. To był dzwon w słup, który przy uderzeniu złamał się w połowie
Gustaw napisał(a):strasznie mnie rozbawila jedna sytuacja gdy stalem w miejscu rolki slynnnego Saxo 00![]()
gdy jechal Meresinski'pewna' grupka kibicow (mozliwe ze tu sa) stanela przy drodze i machali do zalogi i skakali jak szaleni krzyczac " spieerdalaaaaaaj jedziesz jak ..., spierdaaaalaaaaaaj"
![]()
![]()
prosze to traktowac w formie zartu (aczkolwiek zdazenie autentyczne)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość