Powiem Wam ze jestem bardzo zawiedziony tym co zastałem w Rally Cafe. Nie wiem z czyjej winy to wynika ale fakt jest faktem. Po krótce- przyszedłem tam z kolegami - wszytscy po 20 lat - od dwóch bardzo ładnie ubranych ochroniarzy - bramkarzy czy jak kto woli zostaliśmy poinformowani że musimy okazać zaproszenia. Z przykrościa stwierdziślmy ze owych nie posiadamy( nie widziałem aby gdziekolwiek była informacja o potrzebie okazania jakiś zaproszń- dotyczy to równiaż strony
www.autoklub.pl) Po krótkim namyśle panowie stwierdzili ze może wiejdziemy tylko musimy pokazać dokumeny- okazała sie ze mamy zbyt mało lat ( knajpa jest podobno od 21 !!

) Na końcu dowiedzieliśmy sie że jest to impreza "kameralna"

Po tej jakże miłej konwersacji odesliśmy z tamtąd z przysłowiowym kwitkie... Podsumowując. Nie dziwmy sie ze rajdy w Polsce upadaja - powiem wiecej może lepiej aby upadły i ktoś sie nimi zajął od samego początku - zmieniajac poliytke w każdym tego słowa znaczeniu- My jako fani rajdów idziemy na spotkanie z zawodnikami, chcemui dowiedzeć sie jakiś interesujących opowiesci, zobaczyć impze a tu taki zawód. Robia z nas kibiców wałki na każdej okazji. Wydawało mi sie ze taka knajpa jak tam to świetna okazja aby promować sport kótrego jesteśmy fanami- ale nie - po co Tu trzeba miecZAPROSZENIA. Zastanawia mnie tylko jedno- kiedy bedą sie odbywały KAMERALNE RAJDY - mysle ze juz nie długo - i nie wkurzajcei sie ze TVP nie pokazuje rajdów skoro nawet serwisy rajdowe wprowadzaja kibiców w błąd. W bagno nikt sie pchać nie będzie. A redakcje
www.autoklub.pl prosze o pisanie parawdziwych informacji ( mam tu na myśli mozliwość wejścia na to "wspaniałą" impreze) Jeżeli pisze jakąs głupote to prosze mnie sprostować