Piosenka spoko. Fajny rytm i wpada w ucho. Widać, że Aro (lub twórca słów) był na paru rajdach .
Mam tylko techniczną uwagę. Wokal dałbym gdzieś o 1,5 - 2 dB wyżej niż jest teraz względem podkładu (lub trochę zdjąć podkład, ale nieznacznie).
Czasem przy ostrzejszym wejściu podkładu wokal jest zagłuszany, a nie o to chodzi...
Masz rację Player podkład jest zdecydowanie za głośno od wokalu, musiałem się trochę natrudzić aby zrozumieć słowa i tak mi się do końca nie udał tego zrobić Ale tak to utwór spoko
spoko kawałek kiedyś już dawno słyszałam inne kawałki ,nie podejrzewałam,że powstanie numer o rajdach i podpisuje sie pod tym,że wokal jest za cichy poza tym to wszystko świetnie
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
Napewno komercyjnym hitem to nie bedzie:),ale mozna posluchac,duzo faktow rajowych tam jest spiewanych Ciekawe czy ten kto to rymuje jest faktycznie fanem rajdow czy mieszka tylko w Michałkowej
ARO dzięki za pioseneczke!! Jest bardzo faajowa tylko ze wokal troszke za cicho!! Jak byś mógł to postaraj się to poprawić i zarzuć jeszcze raz pozdrawiam
Ps. A może jak ktoś ma linki do jakiś piosenek o tematyce rajdów niech zarzuci linka
Banan napisał(a):Ale chodzi Ci o cos procz Nielegali, Czekam na ten Rajd i Swidra ?
Chodzi mi o wszystkie piosenki w których pojawia się tematyka Rajdów!! Każdy coś znajdzie i będzie fajnie, nagram sobie taką rajdową płytke i super Banan a te co podałeś niemam więc jak byś miał to prosze