Rajd Warszawski 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez !ADI! » piątek, 8 paź 2004, 18:49

szerokiej drogi chłopaki
!ADI!
S1600

Postprzez Kruk » piątek, 8 paź 2004, 20:51

Skąd bierzecie takie bajdy o stracie Pelikana na OS8 :?:
:)

Na trasie odcinka zrobił się zator. Stracił w tym miejscu, oprócz Pelikańskiego, między innymi też Kujawski :!: .
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez hairpin » piątek, 8 paź 2004, 21:52

skąd się wziął ten zator? napisz więcej szczegółów. jeśli inna załoga zablokowała OS to jest opcja odwołania się i anulowania tego czasu.
hairpin
A5

Postprzez Psycholog_Rajdowy » piątek, 8 paź 2004, 22:38

Byłem, widziałem, podzielę się.

Grzyb szalał - wykorzystywał 110% szerokości drogi. Ten jego Ignis ma chyba ze 260 KM. :wink: Kuzaj też na maxa.

Frycz przejeżdżał koło mnie jak rencista, a później się dowiadywałem, że miał świetny czas, najlepszy w ośce.

Keck jest niesamowity. Takiego boka już dawno nie widziałem. Wykonał go na ciasnej 90. :shock: I w dodatku siedząc na zderzaku Bartosiowi. Bartoś co najmniej na dwukrotnie został przez niego wyprzedzony na oesach. Ale wracając do tego boka. Rainer pojechał bardzo niekonwencjonalnie. Tam gdzie inni już shamowali, to on jeszcze nie zaczął. Hamuje tuż przed zakrętem tak do połowy. Bieg redukuje już w zakręcie. I podpiera się chyba jeszcze ręcznym. Kierowca drugiego "kredensu" też nieźle jechał.

Myślę, że Warszawski jako runda pucharu tych Volviaków to strzał w dziesiątkę

Przed pierwszymi przejazdami nawierzchnia oesów była w stanie idealnym. Tak jakby na zapoznaniu wszyscy jechali jak na pogrzebie.

Świetny rajd. Organizacja super, znowu chyba dostaną najwyższą notę. Nawet ostatni odcinek czwartej pętli zaczął się punktualnie.

Kibiców była garstka. W najlepszych miejscach oesów spotkałem 6 osób na próbie Nowe Miasto i 10 osób W zaroślach (pierwsze przejazdy).

Moim zdaniem trasa lepsza niż w zeszłym roku. Ciekawe co na to zawodnicy. Sołowow wiem, że był zadowolony.

A spotkani przeze mnie "tubylcy" byli przyjaźni, pomocni i może nawet zadowoleni. Byli więc chyba zupełnym przeciwieństwem ludzi z okolic Kormorana i Agapitu. To chyba kolejny dowód na to, że obyło się bez upalania.
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez pwrc » piątek, 8 paź 2004, 22:49

Psycholog_Rajdowy napisał(a):Byłem, widziałem, podzielę się.

Grzyb szalał - wykorzystywał 110% szerokości drogi. Ten jego Ignis ma chyba ze 260 KM. :wink: Kuzaj też na maxa.

Frycz przejeżdżał koło mnie jak rencista, a później się dowiadywałem, że miał świetny czas, najlepszy w ośce.

Keck jest niesamowity. Takiego boka już dawno nie widziałem. Wykonał go na ciasnej 90. :shock: I w dodatku siedząc na zderzaku Bartosiowi. Bartoś co najmniej na dwukrotnie został przez niego wyprzedzony na oesach. Ale wracając do tego boka. Rainer pojechał bardzo niekonwencjonalnie. Tam gdzie inni już shamowali, to on jeszcze nie zaczął. Hamuje tuż przed zakrętem tak do połowy. Bieg redukuje już w zakręcie. I podpiera się chyba jeszcze ręcznym. Kierowca drugiego "kredensu" też nieźle jechał.

Myślę, że Warszawski jako runda pucharu tych Volviaków to strzał w dziesiątkę

Przed pierwszymi przejazdami nawierzchnia oesów była w stanie idealnym. Tak jakby na zapoznaniu wszyscy jechali jak na pogrzebie.

Świetny rajd. Organizacja super, znowu chyba dostaną najwyższą notę. Nawet ostatni odcinek czwartej pętli zaczął się punktualnie.

Kibiców była garstka. W najlepszych miejscach oesów spotkałem 6 osób na próbie Nowe Miasto i 10 osób W zaroślach (pierwsze przejazdy).

Moim zdaniem trasa lepsza niż w zeszłym roku. Ciekawe co na to zawodnicy. Sołowow wiem, że był zadowolony.

A spotkani przeze mnie "tubylcy" byli przyjaźni, pomocni i może nawet zadowoleni. Byli więc chyba zupełnym przeciwieństwem ludzi z okolic Kormorana i Agapitu. To chyba kolejny dowód na to, że obyło się bez upalania.

generalnie potwierdzam to co napisał Psycholog
jazda Frycza sprawiała wrażenie rekreacyjnej, a czasy kręcił
bardzo dobre, również na oesach gdzie rywale nie mieli przygód
Kościuszko słabo, Grzyb nie odpuszczał, szkoda, ze nie przekładało sie to na wyniki, ale jest jeszcze szansa odrobienia zaległosci do drugiej lokaty

kibiców jak na lekarstwo, pogoda dopisała(może z wyjatkiem powrotu do domu), co najw. - na trasach nie było widać śladów wcześniejszych treningów, za to widac było slady po kibicach udających się na lub wracajacych z oesów :wink:
pwrc
A5

Postprzez Wilu » sobota, 9 paź 2004, 03:55

wybacz opinię, ale być może a) ja wiem czy kościuszko słabo, straty niewielkie a to chyba jeszcze nie sezon na wygrywanie ... b) jeśli chodzi o rywalizację w mp czy europy to rajdy ten rajd się nie nadaje ... znie jest to też nawet średnio europejsie safari ... i ... bzdura po wydmach

bez obrazy moje prywtane zdanie..
Wilu
N4

Postprzez Mars » sobota, 9 paź 2004, 10:25

No i *urwa klops....nie jada bo koledze "kibicowi" sie nie chcialo bo pogoda słaba. Rece opadaja......caly miesiac mowi ze jedzie a 11h przed rajdem pisze smsa ze nie jedzie bo nie chce mu sie. No i trudno...ja juz w piatek wieczorem nie dalem rady wyprosic tate zeby ze mna pojechal...tez mial juz plany (i to niestety wazniejsze od rajdu :( )...zostaje Bemowo ;)

Tak wiec...see ya na Bemowie ;)
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez szirer205xs » sobota, 9 paź 2004, 11:11

Ktos moze wie co tak kuzaj dostaje od rana od wszystkich??
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez mtr » sobota, 9 paź 2004, 11:23

moje spostrzezenia co do s1600 :)
Grzyb pokazuje, ze jest szybki, jednak z przygodami duzo stracil.
Pelikan pokazuje, ze dzis jest najszybszy, jednak też przygody... szkoda
Fryczu pokazuje, ze... nie wiem co pokazuje, ale jedzie bez przygod i dzieki temu prowadzi.
Junior pokazuje, ze jak na pierwszy start igniskiem radzi sobie calkiem niezle i czekam z niecierpliwoscia na jego poczynania w nowym sezonie.

Wnioski:
Grzyb i Junior w ME? Niech sproboja. Pelikan musi zostac w pugu, mam nadzieje ze mu sie uda. A Frycz... nie wiem czemu ale jakos nie widze go w osce :roll:

edit:
i nasunela mi sie dygresja :) Jak to jest, ze wlosi na asfalty nie umieli dobrac ustawien Fryczowi, a na szutrach wszystko gra?

pzdr

mtr
Ostatnio edytowano sobota, 9 paź 2004, 11:24 przez mtr, łącznie edytowano 1 raz
http://www.akzamkowy.org
tlen: rally-3qpl@tlen.pl
gg: 4517826
mtr
N3

Postprzez Sergiey » sobota, 9 paź 2004, 11:23

szirer205xs napisał(a):Ktos moze wie co tak kuzaj dostaje od rana od wszystkich??

Spiskowa teoria dziejów mówi że umożliwia komus zdobycie tytulu wicemajstra :D
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Kruk » sobota, 9 paź 2004, 11:40

:D :D :D

A to dobre. W wynikach u pana Górskiego Meresiński dojeżdza na awaryjnych OS 12 , który ma się rozpocząć o 11:46 :?

Brawo :D :D :D
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez mtr » sobota, 9 paź 2004, 11:49

Kruk napisał(a)::D :D :D

A to dobre. W wynikach u pana Górskiego Meresiński dojeżdza na awaryjnych OS 12 , który ma się rozpocząć o 11:46 :?

Brawo :D :D :D

Moze juz po prostu jest pewne ze bedzie jechal na awaryjnych :wink: Czasy w koncu stawki, musi dojechac, zeby miec mistrza n3 wiec, pyk, awaryjne, rece za szybe i jazda :twisted: 8)

pzdr

mtr
http://www.akzamkowy.org
tlen: rally-3qpl@tlen.pl
gg: 4517826
mtr
N3

Postprzez Wilu » sobota, 9 paź 2004, 11:54

awaria dyferencjału chyba przedniego, stąd straty. na rallyonline są wypowiedzi po 11 oesach więc mozna coś się dowiedzieć.
Wilu
N4

Postprzez LIPciu » sobota, 9 paź 2004, 12:01

nie rozumiem po co ten drugi dzień skoro mają do przejechania 40 km.
paranoja!!
co z kucharem??
LIPciu
A5

Postprzez Banan » sobota, 9 paź 2004, 12:04

LIPciu napisał(a):nie rozumiem po co ten drugi dzień skoro mają do przejechania 40 km.
paranoja!!
co z kucharem??

Kuchar awaria, stracil poltorej minuty :( A co z Mistrzem Plucha ?
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP