W zmianie koła na czas

Moderator: SebaSTI
spoko tylko od mojej drugiej polowki dostalem klapa w leb.a tak wogole to juz sie wiele razy nzmienialem kola w tym aucie**FanKuzaja** napisał(a):Ps 2 w czym ??
W zmianie koła na czasnawet zrobiłem 2 fotki.. jak wywołam klisze.. to gdzieś wrzuce
*fly* napisał(a):tak jakos dziwnym trafem wyszlo ze w sobote pilem ze znajomymi na kazimierzu i nagle przypomnialem sobie o relacji z wloch (na eurosporcie)! tak wiec z bratem i dziewczyna postanowilismy ze mozna by Rally cafe odwiedzic i zobaczyc jak tam jest (jako ze do Krakowa wrocilem calkiem niedawno nie mialem okazji tam jeszcze byc)! weszlismy do srodka bez problemu choc widzialem ze nie wpuscili paru gosci bo 21 lat nie mieli! w srodku zrobione calkiem fajnie! zwiedzilismy gore, poszlismy zwiedzac dol, i postanowilismy usiasc i napic sie piwka! niestety te kubelki byly zajete ( Zowa nie siedziales tam przypadkiem??) wiec wrocilismy na gore! na nasze zyczenie puscili w telewizorach jakies rajdy z zagranicy a jak sie juz relacja zaczela na eurosporcie to ja tez obejzelismy (oczywiscie bez dzwieku)! jedyne co mi sie nie podobala to muzyka! kazdy ma rozne gusta a "umcy umcy" to zdecydowanie nie moje klimaty! a i na gorze powinno byc troche ciszej bo pogadac nie idzie! szkoda ze takie straszne pustki tam byly! mam nadzieje ze knajpa sie rozkreci na dobre! fajnie jest tak pomiedzy jedna a druga knajpa wyskoczyc gdzies gdzie nie jest daleko i mozna rajdy przy piwku poogladac!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości