Kisiel napisał(a):Hmm to z tego co rozumie to pilot w KJS jest "niepotrzebny" tzn. Startuje w KJS nie ma nic z tego, a ni punktów a ni nic.
ma z tego satysfakcje a i czasem mozna czyms fajnym pojezdzic

Moderator: SebaSTI
No a ciekaw jestem jak ktoś czuje "powołonie" do pilotowania i nie kręci go jazda za kółkiem. no to nie ma możliwości startów zbez startowania w KJS jako kierowca
karcin napisał(a):Nieznam sie na pilotach ale rozmawiałem o tym wczoraj ze znajomym i powiedział mi że można to jakość obejść
A pilotowanie jest w sumie spoko
Pilot musi całkowice uwierzyć swojemu kierowcy i wieżyć w jego umiejętności bo jak będzie inaczej to kiepska sprawa
karcin napisał(a):Poprostu ci na stołkach chyba tego nierozumieją że pilot jest równie ważny jak i kierowca a to co robią w MŚ to przegięcie powinni to zmienić jak najszybciej kiedyś rajdy był wspaniałe a teraz zaczyna sie to zmieniać i idze w złą strone chociaż niektóre pomysły są dobre..
spiryt napisał(a):karcin napisał(a):Poprostu ci na stołkach chyba tego nierozumieją że pilot jest równie ważny jak i kierowca a to co robią w MŚ to przegięcie powinni to zmienić jak najszybciej kiedyś rajdy był wspaniałe a teraz zaczyna sie to zmieniać i idze w złą strone chociaż niektóre pomysły są dobre..
karcin masz całkowitą rację. Przecież pilot to ok 60% sukcesu rajdowego.
Z chęcią zadałbym pytanie panu Mosleyowi (niewiem czy dobrze napisałem chodzi mi o prezydenta FIA) z ilu osób składa się załoga rajdowa? skoro niema nazwiska pilota to znaczy że wcale nie musi jeździć w rajdachCiekawe jak to by było
![]()
chyba żaden kierowca by nie dojechał do mety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości