Richard Burns Rally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Itek » piątek, 3 wrz 2004, 10:33

no czyli wszystko sie zgadza

Jeśli chodzi o tego linka, którego podałeś kilka postów wyżej to wątpię, IMHO to fake, chyba, że ktoś ma hiper szybkie dojścia do odpowiednich sitów. Gra została wydana przez grupę Reloaded zaledwie kilkanaście minut temu. Lepiej się upewnij.
JID: itek (kr) chrome (kr) pl
GG: Mam, ale nie używam.
Itek
N2

Postprzez beeper_ » piątek, 3 wrz 2004, 10:53

no nic, zobacze, ja sciagam dalej, bo nie i tak nie mam dostepu do tego rela jak narazie.
beeper_
N4

Postprzez PeterWRC » piątek, 3 wrz 2004, 13:45

RBR to super gra, miałem okazje zagrac w nią 2 dni temu w mediamarkt na kubełku i kierownicy momo oczywiśle na konsoli ps2....Gra po prostu swietna.... Jechałem na manualu we francji. Gdy wypadniesz z drogi musisz prosić kibiców o pomoc , a o wypadniecie na kierownicy nie trudno, po dachowaniu dach auta sie realistycznie wgniata im mocniej dzwonisz tym większe jego uszkodzenia.
RWD...../ /---*---/ /......--->RWD <--- ! ! !
PeterWRC
N2

Postprzez saint » piątek, 3 wrz 2004, 17:45

Ten link do osiołka o którym ktoś wcześniej wspominał to raczej nie fake, rozmiar się zgadza, a typ który udostępnił plik jako Iszy zapewniał że to prawdziwa wersja PC.

Problemem może być nocd - gierka ma z tego co wiem zabezpieczenie przez securom i każdy sensowny program sobie poradzi, ale oprócz tego powinien być jakiś crack jeszcze. Czy ktoś natrafił na cracka?
.saint
Całek Rally Team co-driver: Fiat 125p VK Super 1500 :)
www.calek-rally.prv.pl
saint
N1

Postprzez Convert » piątek, 3 wrz 2004, 18:14

Itek napisał(a):
no czyli wszystko sie zgadza

Jeśli chodzi o tego linka, którego podałeś kilka postów wyżej to wątpię, IMHO to fake, chyba, że ktoś ma hiper szybkie dojścia do odpowiednich sitów. Gra została wydana przez grupę Reloaded zaledwie kilkanaście minut temu. Lepiej się upewnij.

No dokladnie :) Maja dojscie do nowego stuffu szybkie lacza i juz :] co w tym dziwnegeo?? poza tym gra w innych krajach juz sie ukazala ?
Convert
N3

Postprzez Itek » piątek, 3 wrz 2004, 19:20

Itek
N2

Postprzez szolcu » piątek, 3 wrz 2004, 20:05

to jes obraz dvd, wie ktos czy to sie da normalnie odpalic na np demonie jak zwykly obraz?
szolcu

Postprzez saint » piątek, 3 wrz 2004, 20:42

Ja używam Alcohol'a [ :lol: ] i jest bez problemu, montujesz na wirtualnym napędzie tak jak zwykłe CD. Na demonach pewnie tak samo.

No i emulacja zabezpieczeń oczywiście - trzeba mieć odpalone.
.saint
www.calek-rally.prv.pl
saint
N1

Postprzez Itek » piątek, 3 wrz 2004, 20:48

Kod: Zaznacz cały
  1. Unrar

2. Burn the iso with Nero or mount with Daemon tools

3. Install

4. Copy over the cracked exe located in the /Crack dir

5. Play

Update:
Już miałem okazję zagrać w tę grę na swoim PC. Athlon 1700+, 256 Sdram, radeon 9100. Grałem w 800x600x16bit, High detale (nic nie zminiałem). Gra chodzi średnio płynnie, znaczy się, da się grać, ale raczej nie ma mowy o 30fps non stop. Nie ma za to drastycznych zwolnien jak w XpandRally.
Nie ma myszy w menu, czyli sprawdziło się to, co pisali już ludzie na zagranicznych forach. Menu przejrzyste i intuicyjne.
Jeśli chodzi o samą grę, to jest taka jak powinna być. Jeździ się znakomicie, nawet na klawiaturze:-) Jeśli miałbym określić skalę trudności sterowania wirtualnym autem przy pomocy klawiszy, to jednak trudniej się grało w GTR. Tutaj, jest problem z utrzymaniem odpowiedniego kierunku jazdy, ale jest minimalne pole manewru. Z ciekawszych spostrzeżeń należy wymienić dużą bezwladność auta, realistyczne odwzorowanie blokowania kół i problemów ze zmianą kierunku jazdy, fajne zarzucanie przed zakrętem, możliwość sadzenia boków:-).
Według mnie na grę warto było czekać.
Itek
N2

Postprzez saint » sobota, 4 wrz 2004, 12:24

Mam wielką prośbę - czy ktoś ma może nocd do Richarda? Jeżeli się podzielicie to stawiam przysłowiowe piwko :) Pytanie kieruję głównie do przedmówcy, który napisał że już gra :) W razie czego proszę o info na priva.
.saint
www.calek-rally.prv.pl
saint
N1

Postprzez teo » sobota, 4 wrz 2004, 13:44

Mam pytanie: trzeba mieć e-donkey żeby pociągnąć Ryśka z tego linka podanego wyżej?
teo
N2

Postprzez tomas » sobota, 4 wrz 2004, 13:47

....org ---> jeśli używasz ... to polecam. Sam nie ściągałem ;);) ale PODOBNO ;) jest dobrze
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez saint » sobota, 4 wrz 2004, 13:59

Na osiołku jest wersja która idzie bardzo szybko (u mnie 20-30 kb/s cały czas) - ale najprawdopodobnie nie ma cracka, więc jest ryzyko, że nie pójdzie, stąd zresztą moje poprzednie pytanie o nocd. Uważajcie :wink:
.saint
www.calek-rally.prv.pl
saint
N1

:)

Postprzez karcin » sobota, 4 wrz 2004, 15:33

Na stronie www.....org.pl jest RBR i doscz szybko idzie zobaczymy jak sie sciagnie :D:D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Gustaw » sobota, 4 wrz 2004, 20:55

ja tylko dla formalnosci odnotuje
RBR to najrealistyczniejsza gra rajdowa jaka kiedykolwiek powstala, najlepszy symulator samochodu, to poczatek konca seri- CMR,
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe