Rajd Niemiec - wie ktoś gdzie znajduje się to miejsce??

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Banan » środa, 14 lip 2004, 12:10

Mozna kupic karnety przed samym wjazdem na oesy - 10 EURO.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez czarekusa » czwartek, 19 sie 2004, 16:55

z wlasnego doswiadczenia wiem ze lepiej jest kupic karnet za to 50euro a nie zgrywac cwaniaka i wchodzic bez. Karnet mozna dostac w wielu miejscach, np. stacje benzynowe w okolicach Trier. Baza rajdu w zeszlym roku byla tez w Trier w hotelu w centrum, nie pamietam jak sie nazywal ale my mieszkalismy jakies 100m od niego. Takze w Trier jest Parc Ferme do ktorego warto sie wybrac wieczorem na koniec dnia i polapac pare autografow i zrobic pare fotek kierowcom.
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 19 sie 2004, 18:50

A ja z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie ma co nastawiac sie na boki w St. Wendel. Ja rok temu na to liczylem a tu nic. Przygotujcie sie tez na to ze beda miejsca dla VIPow, ale z tym mozna sobie poradzic ;) Na winnicach poszukajcie miejsca z ktorych widac kilka nawrotow. Zapewniam, ze wrazenia beda o wiele wieksze, a poza tym caly czas cos sie dzieje, nie trzeba czekac minuty na nastepne auto.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Kisiel » czwartek, 19 sie 2004, 22:27

czarekusa napisał(a):z wlasnego doswiadczenia wiem ze lepiej jest kupic karnet za to 50euro a nie zgrywac cwaniaka i wchodzic bez. Karnet mozna dostac w wielu miejscach, np. stacje benzynowe w okolicach Trier.....

Co do zgrywania tu cwaniactwa to mi to słowo nie pasuje. Gdybym był tam to robiłbym to samo co Banan chyba że miałbym wystarczająco kasy na wejściówki, napewno dla wielu to była konieczność "wkradanie" się na OeSy. 50 Euro to napewno dla nas wielu kupe kasy, a jak można taką sume zaoszczędzić to co Polak nie zrobi ( nie obrażając tu NAS)
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez beeper_ » czwartek, 19 sie 2004, 22:48

Mimo wszystko jesli ktos bierze sie za wyjazd za granice na rajd cyklu WRC to powinien sie liczyc z pełnymi kosztami takiej wyprawy.
beeper_
N4

Postprzez Banan » poniedziałek, 23 sie 2004, 06:25

Bilety kosztowaly 15 euro x 3 dni to jest 45 euro. Wiec nie warto kupowac za 5 euro smyczki...
Banan
A8

Postprzez Jucek » poniedziałek, 23 sie 2004, 22:49

nie tylko smyczki 8) dostajesz tez naklejke :P
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez tomi_kl » wtorek, 24 sie 2004, 15:24

i mape ...

mapa = 5 euro
smycz = 3 euro
naklejka = 1 euro

Ja kupiłem karnet i informator ( zajebisty za 5 euro , super foty itp... ) i 3 dni miałem wszystko gdzies i nie musiałem sie skradac po rowach , polach itp.

Lepiej miec budzet zapiety na 100% i jechac na WRC niz na 70% i sie martwic co bedzie...

Zajebista była gazetka po kazdym dniu z fotami itp z poprzedniego etapu rozdawana przez hostessy z OVM. Miedzy innymi w niedziele juz tam była fota zmasakrowanego S9 Solberga z soboty.

Banan , widziałem twoje fotki. Czy na rajdzie byłes z Marcinem ?
Musiałes stac obok mnie na mecie ( loza VIP ) , tak wynika z fotek.Jak wjezdzał Karnabal na mete to trabiłem i miałem przywieszona kamere na szyji. Boba zabrał Mi i kumplowi nasza flage na maske auta. Jakos nie moge sobie ciebie skojarzyć ...
tomi_kl
A6

Postprzez Banan » wtorek, 24 sie 2004, 15:38

Ja na wurcach stalem naprzeciwko Roxi (ogladalem plecy :/). Dopiero na enki poszedlem do VIPow. Widzialem Cie jak trabiles i dawales flage ale Cie nie pamietam jak wygladasz :D Mialem czapke i koszulke Subaru a na plecach naszywke RallyFoto.pl

A informator kosztowal 5,20 nie klam tu forumowiczow :D I byl tam plakat tez i ksiazeczka na autografy od fabrycznych.
Banan
A8

Postprzez rak818 » wtorek, 24 sie 2004, 15:57

Niestety :( ze względów zawodowo/towarzysko/organizacyjnych z oglądania całego 2 dnia zrobił się tylko SSS 17 St. Wendel, ale biorąc pod uwagę, że koszt całkowity imprezy to 10 EURO (koszt wejściówki) to i tak ekstra !!! :D Kilkanaście wrc i top N4 i Stefan Karnabal (naprawdę ładne boki :D :D :D i dużo braw w drugim przejeździe).
Kto jechał na RallyD Berlingo na kieleckich blachach z bocznym opisem Poland Rally Team :?:
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez tomi_kl » wtorek, 24 sie 2004, 16:11

:lol: oj Banan - to dlaczego sie nie odezwałes sie. Nie bój sie :lol: :lol:
Na WRC , stałes dokładnie obok mnie. Obok głosnika , a wpusciła cie tam starsza Pani , która sobie gdzies poszła. Napewno mnie kojarzysz , miałem starcie z ochrona za przekrecanie głosnika , który walił mi po uszach.Banan wchodziłes mi czapeczka w kadr ... :evil: :twisted:

Wiec Cie rozszyfrowałem. Banan to chłopaczek na tym zdjeciu w zółtej koszulce RMF FM chłopskie jadło w okularach. :D Ale ze mnie Rutkowski
Obrazek
tomi_kl
A6

Postprzez rak818 » wtorek, 24 sie 2004, 16:28

Obrazek

Wiec Cie rozszyfrowałem. Banan to

:D :D :D
no no
Na zdjęciu powyżej K.Rutkowski detektyw, który to ... :?: :D

:D :D :D
no i pojedz z tomi_kl na rajd a jutro twoje foty będą na wszystkich forach świata :D
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez Banan » wtorek, 24 sie 2004, 16:52

No to ja tez Cie pamietam. A Ty ten glosnik tyle przekreciles co nic :D Starsza Pani musi zniknac... :P Byla bardzo mila :) A mi sie pozniej taki koles wpier...dzielil :evil: Przed nim stal ten duren co wlazl na barierki na pierwsza 3, na pewno wiesz ktory bo tez Cie wkurzyl :D Dobra nie robmy tu tematu kto kogo widzial... ;) Moje gg: 5124257 jak cos :)
Banan
A8

Postprzez Jucek » wtorek, 24 sie 2004, 17:23

a ja widzialem ciemną megane coupe z białymi felgami na blachach KR i toyke carine ale nie pamietam rejestracji :) a byłem z kumplami fioletową avensis kombi 8)
GG 3389645
Jucek
N3

Poprzednia strona

Powrót do Mistrzostwa Świata