sumo napisał(a):kakao napisał(a):PLayer napisał(a):Wszystko spoko... tylko już psuje mi się nastrój jak pomyślę, że będę widział "kibiców rajdowych" w takich koszulkach i z NIEODŁĄCZNYM browarem w ręce. Tego sie obawiam.... to będzie czysta profanacja. A jestem na 99,9% pewnien, że zobaczę cos takiego

wszystko jest dla ludzi piwo też
pamiętam jak w jednym z wywiadów (chyba jeszcze w "auto sporcie") janusz zapytany o ulubiony napój powiedział "zimne piwo"
dla mnie człowiek w tej koszulce z browarem nie będzie profanacją, ważne żeby z tymi browarami nie przesadzić i nie schodzić do poziomu stadionowego, a to tej grupie ludzi (mam nadzieję) podczas rajdu nie grozi
podpisuje sie pod kakao... piwo jest dla ludzi, tylko z umiarem, szczegolnie na oesach ! Widzialem kibica z koszulka (CCabarth to chyba byles Ty na mostku w Idzikowie?) upamietniajaca Janusza... Miejmy nadzieje ze takie koszulki nie dostana sie w nieodpowiednie rece "rajdowych burakow" ...
No cóż... każdy broni swojej postawy. Wszystko wskazuje na to, że też lubicie sobie wypić małe co nieco na odcinkach... Napiszę tylko, że od 6 lat jeżdżę na różne rajdy (nie tylko w Polsce) z różnymi ludźmi i nigdy nikt kto był ze mną nawet nie wspomniał o piciu piwa podczas oglądania odcinków. Był gdzies na forum poruszany temat pijanych kibiców podczas rajdów... tam to sie wszyscy oburzaliście, jak to tak można pić a tu niby wszystko jest dla ludzi. OK, ale nie na odcinkach. Jestem może upierdliwy ale tej kwestii nie odpuszczę. Później wykreowany zostaje obraz kibiców nawalonych itp. Nie zapominajcie, że zbliża się lato i wiem, że wszyscy jesteście "zaprawieni w bojach", ale już niewielka ilość alkoholu i trochę słońca może sprawić, że zaczynają się chamskie docinki, darcie japy (za przeproszeniem) i różne dalsze tego typu sprawy. Jeśli chodzi o "cywilów" trudno się mówi... chcą być tak odbierani przez innych - ich sprawa... ale naprawdę żenujący będzie widok kibiców w koszulkach ku pamięci Janusza żłopiących browary... bo nie mówcie mi, że na jednym sie kończy i że po 2-3 na słońcu zachowujecie się spokojnie i bez wrzasków...
Ale ten temat może zakończmy bo ja swojego zdania nie zmienię a wy będziecie i tak się bronić więc nie ma to sensu.
Oczywiście nie mówię tego do cytowanych osób tylko do wszystkich, którzy to uważają, że picie piwa na odcinkach to nic takiego. Jeśli dalej tak uważacie to SZACUNEK dla Was. To tyle.
Jeśli chodzi o logo to kwestia jest tego typu, że:
1. Fajnie byłoby gdyby istniało jedno "oficjalne" logo. Generalnie takim jest to, które występuje na rajdówkach co poniektórych.
2. To, że coś jest nowe nie znaczy, że gorsze. Jeśli więc rzeczywiście nowe logo wydaje sie być lepszym to czemu nie zrobić jego. Naklejki na rajdówkach przecież się zmieniają co jakiś czas w zależności od rotacji sponsorów. Można zminić i tą. Może w mailach podawajcie swój typ, które logo jest lepsze. Większość będzie decydująca.
Ale to tylko propozycja....