Moderator: SebaSTI
GregHGT napisał(a):Tyle bylo radochy ze rusza jakas fajna stacja, ktora bedzie pokazywac rajdy, zarowno te swiatowe jak i te polskie. Minelo troche czasu i musze przyznac, ze jestem mocno rozczarowany. Czare goryczy przelala "relacja" z 4. Rajdu Mazowieckiego, a dokladniej te kilka minut chaotycznie sklejonych ujec z wyjatkowo nieciekawych zakretow. Jesli tak dalej pojdzie, to zmarnujemy byc moze ostatnia szanse na wypromowanie rajdow w mediach. Nie wiem, czy ekipie Autoklubu sie nie chce, czy nie potrafia, czy moze nie maja srodkow finansowych zeby zrobic porzadna relacje...
Mam nadzieje, ze to chwilowe zachwianie formy, bo niedawna relacja z rajdu Mille Miglia byla na wysokim poziomie. W przypadku Mazowieckiego az sie prosilo aby wiecej czasu poswiecic zalogom w slabszych autach, ktore moze i nie zajmowaly najwyzszych lokat, ale jechaly widowiskowo i zwracaly uwage kibicow. W ogole nie bylo czuc ducha tego rajdu. Pokazaliscie jeden samochod z N0 i A0, a bylo ich lacznie kilkadziesiat. Marek Trzemecki - zasluguje chyba na troche wiecej niz kilka sekund? Kazdy samochod - te same kilka ujec, w tej samej kolejnosci, z tego samego miejsca - NUDA!
Skopaliscie sprawe, panowie. Szkoda ze ucierpial na tym taki fajny rajdzik jak Mazowiecki. Moze daloby sie rozszerzyc OES do pelnej godziny? Wtedy na pewno relacje byly by obszerniejsze i ciekawsze....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości