TVN TURBO

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mroowa » niedziela, 7 mar 2004, 22:06

O kurde to nieźle bo ja go wogóle nie miałem a mam TVK Vectra a powiedzmi na jakim kanale miałeś to poszukam i dam ci znać. Kurde ja też chcę.
Mroowa
S2000

Postprzez Arti » niedziela, 7 mar 2004, 22:44

Mam pytanie do tych, którzy mają telewizje kablową TVK Vectra: czy macie moze TVN TURBO. U mnie był ten program przez kilka tygodni, a od kilku dni już go nie ma. Czy na innych "kablówkach" jest???

Był ten program na kanale 81 (C81)
Arti
N3

Postprzez Selman » wtorek, 9 mar 2004, 17:38

Na TVN Turbo najbardziej lubię Top Gear oraz Monster Garage :-) W tym pierwszym bardzo cenię sobie ten ogromny zastrzyk angielskiego humoru w najlepszym wydaniu, a w tym drugim uwielbiam oglądać to, jak z "normalnych" aut tworzy się najdziwniejsze konstrukcje.
Selman

Postprzez michal_wrc » czwartek, 11 mar 2004, 17:09

W telewizji kablowej UPC jest już TVN Turbo :!:
Program pojawił się w miejscu kanału TMT, który nadal jest w kablówce
michal_wrc
A5

Postprzez Jump » czwartek, 11 mar 2004, 18:20

Noooo, to mam TVN Turbo 8) lepiej późno niż wcale...

pozdr
Jump
N3

Postprzez fluff » czwartek, 11 mar 2004, 18:27

A ja mam UPC a tvn turbo nie znalazlem :x
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez michal_wrc » czwartek, 11 mar 2004, 18:31

fluff: może masz niepełny pakiet który nie zawiera tvn turbo?
michal_wrc
A5

Postprzez sumo » czwartek, 11 mar 2004, 20:03

jupi ja też mam !!!!!! yeah ! thx za info bez tego bym nie zauwazyl ;)
sumo
N4

Postprzez fluff » czwartek, 11 mar 2004, 20:10

Okej, namieszalem... ale jak szukalem (znajomy rowniez) pare godzin temu to nie bylo... a teraz widze ze jest. hurra :D
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez Gustaw » piątek, 12 mar 2004, 20:21

Mialem okazje poogladac troche u kumpla TVN Turbo i obejrzalem caly odcinek Top Gear, ten w ktorym na koncu jest Porshe GT3, no musze przyznac ze jestem pod wrazeniem programu :shock: swietne tlumaczenie, bardzo ciety jezyk :twisted: No ale Jeremy czasem zabardzo wszystko wyolbrzymia.
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez michal_wrc » poniedziałek, 19 kwi 2004, 17:08

michal_wrc
A5

Postprzez **FanKuzaja** » poniedziałek, 19 kwi 2004, 18:07

Posiadam UPC i mam TVN turbo.. ale kolega 2 piętra wyżej ma UPC i nie posiada TVN Turbo .. widocznie to kwestia od pakietu.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez GregHGT » środa, 28 kwi 2004, 19:09

Tyle bylo radochy ze rusza jakas fajna stacja, ktora bedzie pokazywac rajdy, zarowno te swiatowe jak i te polskie. Minelo troche czasu i musze przyznac, ze jestem mocno rozczarowany. Czare goryczy przelala "relacja" z 4. Rajdu Mazowieckiego, a dokladniej te kilka minut chaotycznie sklejonych ujec z wyjatkowo nieciekawych zakretow. Jesli tak dalej pojdzie, to zmarnujemy byc moze ostatnia szanse na wypromowanie rajdow w mediach. Nie wiem, czy ekipie Autoklubu sie nie chce, czy nie potrafia, czy moze nie maja srodkow finansowych zeby zrobic porzadna relacje...

Mam nadzieje, ze to chwilowe zachwianie formy, bo niedawna relacja z rajdu Mille Miglia byla na wysokim poziomie. W przypadku Mazowieckiego az sie prosilo aby wiecej czasu poswiecic zalogom w slabszych autach, ktore moze i nie zajmowaly najwyzszych lokat, ale jechaly widowiskowo i zwracaly uwage kibicow. W ogole nie bylo czuc ducha tego rajdu. Pokazaliscie jeden samochod z N0 i A0, a bylo ich lacznie kilkadziesiat. Marek Trzemecki - zasluguje chyba na troche wiecej niz kilka sekund? Kazdy samochod - te same kilka ujec, w tej samej kolejnosci, z tego samego miejsca - NUDA!

Skopaliscie sprawe, panowie. Szkoda ze ucierpial na tym taki fajny rajdzik jak Mazowiecki. Moze daloby sie rozszerzyc OES do pelnej godziny? Wtedy na pewno relacje byly by obszerniejsze i ciekawsze....
GregHGT
N2

Postprzez micz » środa, 28 kwi 2004, 19:21

GregHGT napisał(a):Tyle bylo radochy ze rusza jakas fajna stacja, ktora bedzie pokazywac rajdy, zarowno te swiatowe jak i te polskie. Minelo troche czasu i musze przyznac, ze jestem mocno rozczarowany. Czare goryczy przelala "relacja" z 4. Rajdu Mazowieckiego, a dokladniej te kilka minut chaotycznie sklejonych ujec z wyjatkowo nieciekawych zakretow. Jesli tak dalej pojdzie, to zmarnujemy byc moze ostatnia szanse na wypromowanie rajdow w mediach. Nie wiem, czy ekipie Autoklubu sie nie chce, czy nie potrafia, czy moze nie maja srodkow finansowych zeby zrobic porzadna relacje...

Mam nadzieje, ze to chwilowe zachwianie formy, bo niedawna relacja z rajdu Mille Miglia byla na wysokim poziomie. W przypadku Mazowieckiego az sie prosilo aby wiecej czasu poswiecic zalogom w slabszych autach, ktore moze i nie zajmowaly najwyzszych lokat, ale jechaly widowiskowo i zwracaly uwage kibicow. W ogole nie bylo czuc ducha tego rajdu. Pokazaliscie jeden samochod z N0 i A0, a bylo ich lacznie kilkadziesiat. Marek Trzemecki - zasluguje chyba na troche wiecej niz kilka sekund? Kazdy samochod - te same kilka ujec, w tej samej kolejnosci, z tego samego miejsca - NUDA!

Skopaliscie sprawe, panowie. Szkoda ze ucierpial na tym taki fajny rajdzik jak Mazowiecki. Moze daloby sie rozszerzyc OES do pelnej godziny? Wtedy na pewno relacje byly by obszerniejsze i ciekawsze....

Jako warszawiak, sędzia na Mazowieckim, członek automobilklubu który ten rajd zorganizował, fotograf rajdowy uważam, że ten rajd nie jest ciekawy...niestety. Relacja była taka a nie inna, bo filmowaną ją na dwie kamery. Nie było tego i tamtego. No niestty taka to praca to dziennikarstwo. Trzeba wybierać i umiejętność wybierania jest najważniejsza w tym zawodzi. Jeżeli było by dużo A0 to pretensje miało by N3 itd.

pozdro
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez sumo » środa, 28 kwi 2004, 19:29

no wlasnie, dlaczego oes nie leci godzinke ?
ogolnie te relacje troche biedne są... mam na mysli tu, ze jest sama tresc i obraz... moze by tak zrobic mapke oesow ktore byly (tak jak to bylo w relacjach na tvp1 czy tych starych, ktore sa na serverze rallymovies) , moze jakies podsumowanie na koncu w formie tabelki .. kto wygral itp.. mala rzecz a cieszy i urozmaica program.
sumo
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne