Moderator: SebaSTI
wanderer napisał(a):ZbyszekChaosu napisał(a):nie pójdzie wowczas do Hyundaia, który wielokrotnie podkreślał, że nie chcą go u siebie. Chcą go pokonać.
Mówią tak, bo cały czas mają Neuville'a z którym chcą zdobyć tytuł. Jeśli Belg jednak w tym roku zmarnuje tę szansę, to następnej może już nie dostać, bo kończy mu się kontrakt w Hyundaiu.
grzesiek811 napisał(a):Pisało wielu, że Citroen będzie najszybszy
grzesiek811 napisał(a):Pisało wielu, że Citroen będzie najszybszy
Witcher1990 napisał(a):Na sezon 2017 PSA nie chciało sypnąć kasy na Seba bo myśleli, tak jak pół forum, że kilka razy tańszy Meeke będzie wygrywać i bić się o majstra.
Kto tak myślał?![]()
![]()
![]()
Witcher1990 napisał(a):DonCorrado napisał(a):Wyeliminowaliśmy mankamenty, ale nie zamierzamy bynajmniej spocząć na laurach. Uważnie analizujemy wszystkie uwagi i sugestie płynące ze strony FIA, Promotora WRC, zespołów, zawodników, a także mediów.
gość jest z poprzedniej epoki, ale i tak w wywiadzie jedzie typowymi tekstami pod publiczke, no ale niestety ... zapomniał wspomnieć o tych dzięki którym ten sport funkcjonuje, czyli kibicach - potencjalnych klientach PZM, WRC, koncernów samochodowych
Haha przecież kibice to samo zło, zapomniałeś? To przez nas odwołują osy, a rajd dostaje żółta kartę. Ja już skomentowałem ten artykuł i za rok raczej podziękuję PZMłotowi za tą imprezę
Aha i tak rzucę temat- przyszły rok może być bardzo ciekawy, ciekawszy niż 2011 gdy wchodziły nowe wurce. Moim zdaniem w 2017 każdy ma już odpowiednie papiery do walki o tytuł: Ogier, Latvala, Mikkelsen, Neuville, Meeke. Poważnie będzie też cisnął Paddon. Sordo pewnie w niektórych rajdach. Tanak mimo wszystko niewiadoma- nie wiem jak ogarnie szybsze auto. Ale moim zdaniem właśnie to wejście w życie nowych przepisów daje innym szansę zdetronizować Ogiego. Jeśli nie teraz to już chyba nigdyNa pewno będzie ciekawie, głośno i efektownie
iceman150 napisał(a):Wg mnie system rotacyjny to bardzo dobre rozwiązanie i dziwi mnie że jeszcze jego nie wprowadzono. Chociaż wolałbym rotację co rok. Byłoby bardzo różnorodnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość